İlk olarak nihat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Guiza kötü bir oyuncu değildi zaten. Burada tutmaması bu gerçeği değiştirmez. Fatih Tekke de Hakan Şükür de gurbette yapamadılar. Kim diyebilir bunlara kötü oyuncu ?
Senin elinde 30 gol atan bir adam varsa sen onu yollamaya değil tutmaya çalışırsın. Onun etrafına kaliteli adamlar yerleştirirsin. Allah'tan taraftarımız futbolu çok iyi biliyor, yönetim ve Şenol Hoca anlamıyor. Ben razıyım böyle anlamamaya.
Yorum
-
Kimseye pas verme.
Tüm golleri sen at.
Herkese bağır çağır.
Saçma sapan goller kaçır.
Saçma sapan hareketler yap sahada.
Gol kralı ol 50 gol at.
Ama takım sürekli puan kaybetsin iyi oynadığı maçları bile kazanamasın. O zaman senin attığın gollerin benim için hiç bir anlamı yok. Arkadaş bir oyuncu gol kralı olacak diye bir takımın da bu kadar uğraştığını görmedim. Sanki adamın gol kralı olması bizim takımın kazanmasından filan daha önemli bir şeymiş gibi...
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet galiba ortak bir açıklama yapılmalı ve burakı sevmeyenler trabzonsporu tutmasın denmeli.işburaya kadar geldi maalesef
yakında da kulübün adını değiştiririz zaten.
olaya bak:bir oyuncuyu sevmiyorum diye takımın taraftarı olamıyorum,bazılar istemiyor,şüphe duyuyor
kimsin kardeşim sen benim trabzonsporluluğumu yargılamaya cesaret ediyorsun,bunun mesuliyeti sana mı ait?sen mi karar veriyorsun nisanların trabozonpsoru tutup tutamayacağına.
alın lan sizin olsun trabzonspor...
ben trabzonsporlu değilim
burak gidene kadarda olmayacağım,burak gidincede siz trabzonsporu bırakacaksınız OK?
Öncelikle kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Benim kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulamak haddimde değil. Aşırı olumsuz diyede belirttim ayrıca.Topçu değil diyenlerde var burada benim hedefim onlardı.Bir oyuncuda hata aramaya kalkarsanız hepsinde bir şey bulursunuz.Burak elinden geleni yapıyor.Takıma katkı yapıyor.Zararda veriyor ama bunu sadece burak yapmıyor.Bir futbolcu sadece verim veremez bir sezon boyunca mutlaka hata yapar.Burağı koruduğum falan yok, Ben mustafayıda , aykutuda korurum.Maç maç bir futbolcunun topçu olup olmadığına karar verenler var burda.BU kadar bir takıma köstek olunurmu?Hocaya köstek olunurmu?Yönetime olunurmu?
Her seferinde hatalar konuşuluyor herkes kendine göre bir yorum yapıyor zaten.Benim lafım topçu değil adam değil diyenlere yorum yazmışssın burak gidene kadar trabzonsporlu değilim diye bu adam naptı sana bu kadar yani anlam veremiyorum. Kaç kere açıklama yaptı maç içinde yaptığım hareketler hırsımdandır diye aykuttan özür dilemedimi adam takımı adına kazanmak için bir takım hareketlerde bulunabilir.Özür dilemese tamam diyeceğim tavsip etmiyorum bende ama bunun sebebini belirtmişken bu kadarda bu konu üzerinden bir adama vurmak ne kadar doğru.Olcan , Volkan , Colman ,Zokora bu adamların iyi yada kötü yaptıkları şeyler yokmu.Herkese bir şekilde vuralımmı.Burak ile arkadaşları arasında sorun olsa bu mutlaka medyaya yansır olmadığı açık. Maçın içinde olan şeyleri büyütüp büyütüp bir yerlere getiriyoruz. Ayıp bu adamın kafası kırıldı. Burnu kırıldı. Oynadı.Şimdi bir kaç pozisyonda pas atmadı diye gitsin demek ne kadar adaletli.Burak gidince takım daha iyi olucaksa gitsin tabi bende razıyım..
Şunu belirteyim lanlı lunlu konuşmalarla bir yere varamayız.Adam gibi bir şey tartışacaksak tartışırız.Burası kavga yeri değil.Hepimiz iyi olsun istiyoruz. Ama kırmadan dökmeden olması gerekir.Futbolcuları eleştirirkende birbirimizi eleştirirkende...
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin elinde 30 gol atan bir adam varsa sen onu yollamaya değil tutmaya çalışırsın. Onun etrafına kaliteli adamlar yerleştirirsin. Allah'tan taraftarımız futbolu çok iyi biliyor, yönetim ve Şenol Hoca anlamıyor. Ben razıyım böyle anlamamaya.
anlaminda bir katki yapamiyor.bu takim ligde 4.oluyor.
evet burak 30 gol atti onun icin etrafini degistirmeliyiz.
zaten 30 gol atarken etrafinda uzaylilar oynuyordu..
bu arada oyun sistemimiz harikulade..
bir adamin 30 gol attigi sistem kotu olabilir mi zaten, degil mi?
allahtan siz ve senol hoca gibiler var yoksa biz yanmistik..
sagolun..
Yorum
-
Kimse kendini kandırmasın Trabzonspor takımı şu an Burak'ın zerre tikinde değil. Atabileceği maksimum gol sayısına ulaşıp 5 milyon euroya gitme hevesinde. Nasıl olsa b*k yine yönetime atılacak kimse kendisine kızmayacak diye kafası da rahat. Volkan dün Burak'ın bağırışlarından, gazabından çekinmese o 2 pozisyonda kendisi vuracak ve 1'ini kesin gol yapacaktı. Sene sonu sana güle güle diyeceğim için çok mutluyum çünkü sen kendine oynuyorsun takıma değil. Senin kadar kendine oynayan her pası kendi alan biri kim olursa olsun en az 25 gol atardı bu takımda zaten. Sorun şu senden gelecek parayla alınacak santraforu çok merak ediyorum. Şenol Hoca'nın kafasında araştırdığı 5-6 tane üst düzey santrafor var mıdır acaba?
Yorum
-
Öyle şeyler okuyorum ki, aklım hayalim akmıyor,çıldırıyorum.
Bir futbolcu müsait pozisyondayken ve kaleye vurması gerekirken, kaleye vurmayıp topu Burak'a atıyor ve suçlu ''Şenol Güneş'' oluyor.
Ben de çocuğum ya, ''Şenol Güneş soyunma odasında futbolculara, kaleciyle karşı karşıya da olsanız topu Burak'a atın'' diyor sanıyorum.
Elinde Burak gibi etkili bir adam varsa, onun özelliklerden yararlanmamak enayiliktir, aptallıktır.
Fakat saha içerisinde futbolcuların bazen gereksiz Burak tercihlerinin, o futbolcunun kendi tercihi olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Defansa gelip 2 topa kafa vurdu..İleride sayısız depar attı..gol attı...Gücünün bittiği yakaladığı pozisyonlarda vurduğu şutlardan belliydi..Birde paslaşmayı sık denese.Fener maçında inşaallah..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle şeyler okuyorum ki, aklım hayalim akmıyor,çıldırıyorum.
Bir futbolcu müsait pozisyondayken ve kaleye vurması gerekirken, kaleye vurmayıp topu Burak'a atıyor ve suçlu ''Şenol Güneş'' oluyor.
Ben de çocuğum ya, ''Şenol Güneş soyunma odasında futbolculara, kaleciyle karşı karşıya da olsanız topu Burak'a atın'' diyor sanıyorum.
Elinde Burak gibi etkili bir adam varsa, onun özelliklerden yararlanmamak enayiliktir, aptallıktır.
Fakat saha içerisinde futbolcuların bazen gereksiz Burak tercihlerinin, o futbolcunun kendi tercihi olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak her pozisyonda topu istiyor ve bencil davranıyor, verilmeyince de garip hareketler sergiliyor. Bu sene başından beri böyle ve ligin ikinci yarısı itibariyle bu olay tavan yapmış durumda. Takımın teknik direktörü bunu görüp uyarmıyorsa, yapacak bir şeyi olmadığını düşünüyorsa teknik direktörlüğü bıraksın manavlık falan yapsın.
Yorum
Yorum