Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hergün biraz daha umutlanıyorum inşallah seneyede burda olursun kral
    TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Kral'ın yanına iyi bir adam alırsak seneye hem atar hem de attırır

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün dikkatimi çekti, topu artık her aldığından "burnunun dikine" gitmiyor en yakınındaki futbolcuya aktarıyor hemen, iyi bir gelişme.
        Artık değil. Sezonun ilk haftalarını izle .Hep öyleydi ama ne zaman rekor diye gaza getirildi , kişisele döndü

Şimdi gitsin diyenler kişisel oynayan Burak'ı istemiyorlar ama rekoru kovalamayan Burak çok işimize yarayacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• aaa diyorum artık kararı acıklasan menagerlerin seni pazarlamaya calısıyor ama kendin demiştin elit takım olacak diye adının anıldıgı takımlar elit degil atletico haric
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• biri bu adamı durdursun ya
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Milli takımda da Burak mayki başkası atsın.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün dikkatimi çekti, topu artık her aldığından "burnunun dikine" gitmiyor en yakınındaki futbolcuya aktarıyor hemen, iyi bir gelişme.

orası milli takım orada horoz çok...bizim takım gibimi adamlar ses çıkaramıyor Burak'a

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Milli takımımızda da devam ediyor gollere Kral
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Psv maçı sonrası ' Ben robot değilim ' demişti.Robotsun abicim sen

Yorum

• lazio ya gitme pampa...
                      adamlar şikeci çıktı rıza baba
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kalırsa en büyük transferimiz olur.Yönetim kalması için birşeyler yapmalı.Gerekirse önüne kızları sersin

Yorum

• burak bu sene hiçbiryere gitmez rahat olun
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• kimse ona Trabzonspor'dan daha fazla para vermez...Ayrıca da babası da karşı çıkar diye umuyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bu sezon attigi tüm goller

Yorum

• TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X