İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
şu burak'a küfür eden burak bizden sanmış onu
uefa yasladımıda ben gülecem ueEn son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:52.!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişine bahaneyi buldu Burak efendi.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle..twitlerini okuyan'da sanacak Türkiyede küfür ilk yiyen o'dur. Bukadar reklamini yapmanin ne anlami var. .... gitsin. Hic bir zaman samimi bulmadim Burak'i
Yorum
-
İlk olarak inception61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız kardeşim ne zamandır beri bu profil resmine kafayı taktım birilerine benzetiyorum şeytansı bir görünümü var bu minik kuşun sahi kimdi bu
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Provakatörün biri çıkmış Burak'a küfür etmiş, Burak'da buna karşılık vermiş ve Burak medyanın bu kadar şerefsiz olduğunu bile bile bu olayları tweetlemiş...
Şimdi bütün suçlu biz olduk değil mi? Kendi taraftarı bile olsa (bu çok kötü birşey olsa da) küfür etse de sen kulak tıkayıp işine bakacaksın. İşallah Avrupa'ya gidersin Burak, tek dileğim bu. Kal diyeceğim ama herkes için hayırlısı senin Avrupa'ya gitmen olur...En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 20:17.
Yorum
-
Birkaç kişinin yazdığına göre Burak otobüste oturuyormuş sadece bir kişi Burak'a tepki göstermiş ikisi arasında gerginlik çıkmış taraftarlar otobüse yönelmiş. 1 kişinin yaptığını koskoca twittera neden taşıyorsun kardeşim birde Gs'lilerin bize küfür etmesine yol gösteriyorsun Gs taraftarları hemen yazmışlar bize gel defansın arkasına sarkıp at golünü o şfsizlere diye yazmışlar bize gel bak Selçuk ne kadar mutlu diye yazmışlar Gs'lileri bize karşı küfür ettirdin ya sağol Burak.
Gideceksen bari adam gibi bi kulübe git zaten kendini kanıtladın birçok kişiyi geride bıraktın Avrupa'da Ronaldo'yla Messi'yle gol krallığı listesine girme şerefine eriştin daha ne işin var Gs'de ne kanıtlayacaksın daha?
Trabzonspor'da oynadığın süre içerisinde taraftarın futbolculara ettikleri küfürlere hiçmi tanık olmadın? Mesela Adrian'a Henrique'ye edilen küfürler? Alışık değil misin bu durumlara? Sen profesyonelsin 1 kişinin terbiyesizliği bu kadar mı dokundu sana? Nedir bu ani gelişen alınganlık? Gideceksin biliyoruz bari bir kılıf uydurma hakkınızı helal edin bende size hakkımı helal ediyorum deyip başın dik bir şekilde veda et güzel kardeşim çünkü gitsende attığın gollerle Trabzonspor tarihine adını yazdırdın bu taraftar ömrünün sonuna kadar unutmayacak seni.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Büyük oyuncunun büyük sorunları olur.Eğer 3-4 tane çapulcunun lafına darılıyorsa kusura bakmasın ama Edirne dışına çıkamaz.Acı ama gerçek gitmek için bahane uyduruyor.Olmadı bu BurakElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
Yorum