Kim yaptıysa A.K !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Ben kötü birisiyim, ne derseniz de deyin. Küfür olayı varsa Allah onları da bildiği gibi yapsın ama...
Ben bu olayı kılıf hazırlamak olarak görüyorum nokta. İşallah yanılırım Allah'ım...En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 18:55.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişine bahaneyi buldu Burak efendi.BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
Mesele açığa çıkıyor gibi, provakatörün teki ortalığı karıştırmış, sanırım Burak'da karşılık vermiş...
Ama yine de Burak'ın bunu tweet atmasına gerek yoktu ki sen profesyonelsin, bak işine geç git...En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:32.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişine bahaneyi buldu Burak efendi.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Aynı kişi bunuda yazdı. ''smdi bizmi suclu olduk bakınız kufur eden fenerlıymıs oraya ts atkısıyla degılde fb formasıyla geleydın ya ortalıgı karıstırdı''
Şimdi neyle suçlayacaksınız Burak'ı.En son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:36.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum