Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim yaptıysa A.K !

Yorum

• Ben kötü birisiyim, ne derseniz de deyin. Küfür olayı varsa Allah onları da bildiği gibi yapsın ama...

Ben bu olayı kılıf hazırlamak olarak görüyorum nokta. İşallah yanılırım Allah'ım...
      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 18:55.

Yorum

• Böyle bir olay yaşanmamıştır demiyorum. Gerçekten çok rezil bir durum ama Burak'ın bunları twitterdan paylaşması da kafasında Trabzonspor'u bitirdiğini gösteriyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bence de artık Burak & Trabzonspor hikayesi bitti...Bir krala daha veda ediyoruz sonsuza dek...Umarım Avrupa'ya gider, gururlandırır bizleri.

Yorum

• Gidişine bahaneyi buldu Burak efendi.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Küfür edildiyse çok yanlış, lanet ettim ancak ben de gitmek için bahane uydurduğunu düşünmüyor değilim.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gidişine bahaneyi buldu Burak efendi.
                Ayıp yaptığınız burda en son edilecek laf bu.Adam'ın burnu kırıldı maske takıp oynadı hasta oldu iğneyle çıkıp oynadı bu mu hakettiği. Sen cevap versene sen napardın bunlara rağmen sana küfür etseler napardın kalır mıydın
                BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Mesele açığa çıkıyor gibi, provakatörün teki ortalığı karıştırmış, sanırım Burak'da karşılık vermiş...

Ama yine de Burak'ın bunu tweet atmasına gerek yoktu ki sen profesyonelsin, bak işine geç git...
                  En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:32.

Yorum

• Burak bu kadar alınganlık yapma,

2 - 3 kişinin ağzına bakacaksan işimiz var senle..

Yorum

• Dilerim gidişine bu bahane olmaz.

Yorum

• ya adam haklı tepkiyse herkese tepki neden buraka küfürler bu taraftar adam olmaz

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gidişine bahaneyi buldu Burak efendi.
                          KAtılıyorum sana kardeşim kankasının yanına giderse şerfsizsin eğer avrupaya gidecekse eyvallah ama kalmak isterse kendisini toparlamak takım oyununa düzeni sağlarsa her zaman bu takımda yeri vardır.ama tekrar ediyorum ğs gidersen edilen küfürlere karşılık veremezsin yılmaz burak

Yorum

• Küfürü eden bu şerefsizmiş galiba

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Küfürü eden bu şerefsizmiş galiba

https://twitter.com/#!/SerkanSensesli
                              belliydi zaten onu böyle bir o.ç. nin yapacağı
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Aynı kişi bunuda yazdı. ''smdi bizmi suclu olduk bakınız kufur eden fenerlıymıs oraya ts atkısıyla degılde fb formasıyla geleydın ya ortalıgı karıstırdı''

Şimdi neyle suçlayacaksınız Burak'ı.
                                En son Özge tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 19:36.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Yükleniyor...
                                X