Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok bencilsin Burak coooooook, vallaha senden nefret etmeye basladim.. GS macindada bencildin bu macta ayni, tamam anladik Tanju Colak'i gecmek istiyosun ama takima zarar veriyosun! Bide frikikleri sen niye kullaniyosun anlamiyorum??? Olcan var Colman var, kendini harbi C. Ronaldo saniyon!
    Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün antalya-bursa maçını izledim sestak-pinto ya baktım kendi düşüncemdir affınıza sığınıyorum buraktan 5 gömlek üstün ikisi de,giderse sene sonu hiç üzülmem kalırsa geçen sene ki oyun karakterini ondan beklerim..hakkında hayırlısı
      Eneramo Buraktan 10 Gömlek Pedriel Buraktan 15 Gömlek

Pektemek BURAKTAN 20 Gömlek Üstün

Heee Deyip Geciyorum Size
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• Rekoru ekarte edip tarihimize geçti kendisini tebrik ediyorum.

Kendisi için bir kaç yol var bunlar; Kendisini geliştirip üst düzey klüplerden birine gitmek yada kendini geliştirmeden bir avrupa klübüne gidip tuncay şanlı gibi malzemecilik yapmak, son ihtimalde Trabzonsporda bir kaç sezon daha oynayıp bakalım gelişebiliyor muyum diye beklemek.

Daha neyini geliştirecek diyenler var mıdır bilmiyorum fakat bu oyun tarzı ile avrupada oynanmaz, ligin sonlarına doğru daha kötü bir performans sergilemeye başladı, bunun yanında kafa vuruşları ve pas dağıtışları sıfır denecek kadar az bir yetenekte, umarum son vuruşlarını geliştirdiği gibi bunları da değiştirir gibi gider.

Bir tahmin yapmak gerekirse, önümüzde ki sene de takımımızda kalacağını düşünüyorum eğer çevresindekileri dinlerse, kendini dinlerse ilk teklif eden yabancı takıma gidecektir, klüp ile arasında tartışma çıkarsa gs'ye gidecektir ki bu ihtimal şuanda çok zor gözüküyor taraftar-yönetim ve futbolcu arasında sıkıntı gözükmüyor tabi bu işler belli olmaz biranda floryada bayrak öperken görebiliriz kendisini, bir sıkıntısıda olmaz açıkcası burada eleştirilecek olan yine yönetim olur.

Hayırlısı olsun daha büyük başarılara imza atar umarum, hatta play off''larda dahil edilirse Türkyie rekorunu ekarte ederek tarihimize bir damga daha vurur.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu adam Trabzonspor formasıyla çıktığı 85 resmi maçta 60 gol atmış.. Siz hala konuşun aciz aciz!

Yorum

• BURAK YILMAZ = 32

Hee Hatırlatmakta Fayda Var

Alex 13 + Sow 5 + Stoch 10 + Dia 3=31

Sercan 1 + Baros 7 + Elmander 12 + Necati 10 =30

Edu 3 + Holosko 2+ Pektemek 8 + Almeida 13+ Quaresma 5 = 31

Tagoe 1 + Bangura 5 + Pinto 6 + Sestak 1 + Turgay 3 =16

Webo 12+ Tevfik 3 = 15

Muhammet 9+ Cenk 4 + Sosa 3 = 16

Pedriel 7 + Eneramo 11 = 17

Batuhan 3 + Kamara 10 + Serdar 1 + = 14

Tum 14 + Zec 2 + = 16 Devam edin eleştirmeye
            En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 12:04.

Yorum

• Sistem gereği,oyun planı gereği çok ön planda.Her golcüde olması gereken kişisel hırsı da cabası.
              Kötü mü ? Takım oyununu aksattığı sürece kötü.Göze hoş gelmiyor ortaya çıkan tablo.
              Ancak golle sonuçlanıp ouanlar cebe indiği sürece hoşumuza gidiyor.
              Yine de futbol takım oyunu diyorsak,topu her ayağına alan onu aramayacak,o da bazen çapraz koşuları ile orta sahadan gelenlere gol şansı yaratacak.
              Eminim hocalar uyarıyordur.Futbolu olgunlaşma evresini ne yazık ki tamamlayamadı.
              Zaten olgunlaştığı anda şimdi gazetelere düşen asparagaslar gerçek olur.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bu taraftara fazla gelmeye başladın gibi.

Senin neyine kırık burunla oynarsın
                Senin neyine kafana aldığın darbeye rağmen oynamak .
                Senin neyine son dakikalarda gol atarak taraftarı sevindirmek
                Senin neyine 32 gol atmak .

Bu taraftar unutuyor .İlk yarıda tek başına aldırdığı puanları .Dünkü maçta yanlışını görmedim .Olcan'ın pozisyonu hariç
                Bu futbolu eleştiriliyorsa hiçbir şeyi haketmiyoruz demektir.

Adamlığını sorgulayanlar birazda kendine bakmalı .İyi gününde yanında , kötü gününde sırt çevirenler ne kadar adamsa ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Burak'ı hiçbir Avrupa takımının almayacağına adım gibi eminim.Adam Trabzon üzerinden iyi reklam yaptı.Ama birisi buna Trabzondan daha büyük olmadığını söylemeli ve hata göstermeli.
                  Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'ı hiçbir Avrupa takımının almayacağına adım gibi eminim.Adam Trabzon üzerinden iyi reklam yaptı.Ama birisi buna Trabzondan daha büyük olmadığını söylemeli ve hata göstermeli.
                    Avatarını Görunce Anladım Burak İyi bir takıma gidince görücez..

Yorum

• Derbilerde gol atamıyordan derbilerde 2 gol atamıyora terfi etti..Olumlu tarafı daha fazla..Dün çok kastı..Bazı hatalar yaptı..darbe sorun olmadı umarım..
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Sisteme göre yanlış oyuncu aslında ama eldekilerin en iyisi olduğu için mecbur oynatılıyor.Burak sistem gereği bu kadar gol attı ve sistem gereği kötü gözüküyor.Olumlu olarak gol vuruşları iyi.Fakat mental eksikliği olduğunu düşünüyorum.Yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek lazım ama eleştirilecek çok yönü var bence.Tabiki sebepleri olabilir ama faydalanmak lazım çift forvetli sistemde ikinci forvet görevi verilirse çok yararlı olur diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Derbilerde gol atamıyordan derbilerde 2 gol atamıyora terfi etti..Olumlu tarafı daha fazla..Dün çok kastı..Bazı hatalar yaptı..darbe sorun olmadı umarım..
                          Dur abi Şimdide SESTAK Pinto Daha İyi Kavramına Döndü, Sonra Adam Degil Dediler Daha Sonra Bencil Dediler Hatta İleri Gittiler Fatih Tekkeyi gecti Diye Suclu Oldu

Yorum

• Tüm takım ona çalışırsa tüm frikiklerde ve panaltılarda topun başına geçerse, tüm boş posizyonlarda ona çalışılınca tabii ki rekor kırar....O kadar pası ben de alsam 30 tana atardım herhalde

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Türk insanı için,ne yazık ki balık hafızalı deyimi cuk oturuyor.
                              Umut Bulut ve Gökhan Ünal'ın gol vuruşları ile Burak Yılmaz'ı kıyaslamak itiraf etmek zor olsa da gerçekleri görmeye yarayabilir belki.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Adam gol atıyor diye dertlenen, kederlenenler var ya

Cidden çok garip.

Yorum

Yükleniyor...
                                X