Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Her zaman soyluyorum biz iyi gun taraftariyiz kabul edelim,futbolculara nankor diyenler once kendileri bir aynaya baksinlar.Bizim taraftar olarak amacimiz hic bir zaman uzum yemek olmadi biz hep bagciyi taslamak derdindeyiz.Futbolcular bizi niye birakip gitti diyip sovup sayiyoruz ama iki hatasinda yada 3-5 mac formsuz olan bir oyuncuyu da ilk satan biz oluyoruz.En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 12:50.
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman soyluyorum biz iyi gun taraftariyiz kabul edelim,futbolculara nankor diyenler once kendileri bir aynaya baksinlar.Bizim taraftar olarak amacimiz hic bir zaman uzum yemek olmadi biz hep agaci taslamak derdindeyiz.Futbolcular bizi niye birakip gitti diyip sovup sayiyoruz ama iki hatasinda yada 3-5 mac formsuz olan bir oyuncuyu da ilk satan biz oluyoruz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEneramo Buraktan 10 Gömlek Pedriel Buraktan 15 Gömlek
Pektemek BURAKTAN 20 Gömlek Üstün
Heee Deyip Geciyorum SizeTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ı hiçbir Avrupa takımının almayacağına adım gibi eminim.Adam Trabzon üzerinden iyi reklam yaptı.Ama birisi buna Trabzondan daha büyük olmadığını söylemeli ve hata göstermeli.
Biraz insaf, biraz vicdan yahu.
Aston Villa'ya attigi iki golle hala kral olarak anilan K.Orhan, Trabzonspor kariyerinde attigi toplam 46 golle Burak'in ligde attigi gol sayisinin gerisinde kalmis Sota hala kral oglu kral olarak anilirken 2 sezondur takimi sirtinda tasiyan bu cocugun gunahi neydi de bu kadar cirkin, bu kadar haketmedigi laflarla karsi karsiya kaliyor.
Adamin belki de Trabzonspor kariyerindeki son 4 maci, gozlerinizi 4 acin da iyi izleyin. Muhtemelen onumuzdeki 10-20 sene boyle kaliteli bir forvet izleyemeyeceksiniz bu formayla nitekim.En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 15:33.
Yorum
-
Burak fb maçındaki performansını övsem mi yersem mi bilemiyorum. Golü atmana rağmen ayağına gelen bütün topları ezdin durdun. Rakip savunmacılar bile bizim hucümlarımızı senin kadar bozamıyordu. Ama takımın çoğunda aynı gerginlik vardı hatta rakip futbolcuların birçoğunda da fazla gerginlik vardı. Yani kafa olarak çok sağlam olamadığını düşünüyorum o yüzden çok fazla eleştirmek istemiyorum. Ama golü atmana rağmen kötü oynadın bu kadarını söylüyorum. Bizim futbolcuların maça bu kadar yanlış psikolojiyle çıkması sadece futbolcuların suçu değil o yüzden fazla eleştirmek istemiyorum.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Artık efsane oldun, tarihe geçtin..
Golün için tebrikler..
En çok bağırdığım goller sıralamasında ilk 3'e girerTabi ki birincisi Inter'e attığımız gol
Bir de şu konuya bir açıklık getirsek, zira artık golü molü bırakmışlar, golden sonra :"Come onnnnn!" diye bağırıyor diye eleştiriyorlar sözlükte
Ben "Come onnn!" değil "İşte buuuuuuuu!" diye bağırıyor. Bkz. Arena'da Galatasaray'a attığı gol ve dün akşamki gol
Yorum
-
Bende baban gibi aşıtsana be dedim...Tıpkı feneri şampiyonluktan eden golün gibi...Demek bu konudada biraz çalışmak gerek..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
Yorum