Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm takım ona çalışırsa tüm frikiklerde ve panaltılarda topun başına geçerse, tüm boş posizyonlarda ona çalışılınca tabii ki rekor kırar....O kadar pası ben de alsam 30 tana atardım herhalde

Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Her zaman soyluyorum biz iyi gun taraftariyiz kabul edelim,futbolculara nankor diyenler once kendileri bir aynaya baksinlar.Bizim taraftar olarak amacimiz hic bir zaman uzum yemek olmadi biz hep bagciyi taslamak derdindeyiz.Futbolcular bizi niye birakip gitti diyip sovup sayiyoruz ama iki hatasinda yada 3-5 mac formsuz olan bir oyuncuyu da ilk satan biz oluyoruz.
      En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 12:50.

Yorum

• Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her zaman soyluyorum biz iyi gun taraftariyiz kabul edelim,futbolculara nankor diyenler once kendileri bir aynaya baksinlar.Bizim taraftar olarak amacimiz hic bir zaman uzum yemek olmadi biz hep agaci taslamak derdindeyiz.Futbolcular bizi niye birakip gitti diyip sovup sayiyoruz ama iki hatasinda yada 3-5 mac formsuz olan bir oyuncuyu da ilk satan biz oluyoruz.
          ben daha da ileri gideyim,kendi egomuzu tatmin etmek için kendi futbolcularımızı gerip oyunu futbol olmaktan çıkardığımız anda kaybettik,adam bize bir puanı getiren golü atmış,taşlamaya devam...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Mesele Burak'ın gol atıp atmaması değil, atar ona diyecek lafımız yok. Mesele hepsini ben atayım düşüncesinde gibi taraftara hissettirmesinde.

Yorum

• Birde demezler mi attiklari hep bos kaleye hep kaleci ile karsi karsiya gol attiyor ama guzel degil satalim )
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eneramo Buraktan 10 Gömlek Pedriel Buraktan 15 Gömlek

Pektemek BURAKTAN 20 Gömlek Üstün

Heee Deyip Geciyorum Size
                senden onay beklemiyoruz kişisel yorumumuzu kibarca yapıyoruz,daha bir üstüruplu olursan forumda daha az gürültü olur
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Dün akşam gol vuruşunu beğenmesem de gol oldu

ilk yarı Olcan'ın topunu aldın
                  6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'ı hiçbir Avrupa takımının almayacağına adım gibi eminim.Adam Trabzon üzerinden iyi reklam yaptı.Ama birisi buna Trabzondan daha büyük olmadığını söylemeli ve hata göstermeli.
                    Lafa bak lafa, adam reklam yapmis. Iki sezonda ligde attigi 51 gol de babasinin banka hesabina gitti zaten, bizim hic isimize yaramadi...

Biraz insaf, biraz vicdan yahu.

Aston Villa'ya attigi iki golle hala kral olarak anilan K.Orhan, Trabzonspor kariyerinde attigi toplam 46 golle Burak'in ligde attigi gol sayisinin gerisinde kalmis Sota hala kral oglu kral olarak anilirken 2 sezondur takimi sirtinda tasiyan bu cocugun gunahi neydi de bu kadar cirkin, bu kadar haketmedigi laflarla karsi karsiya kaliyor.

Adamin belki de Trabzonspor kariyerindeki son 4 maci, gozlerinizi 4 acin da iyi izleyin. Muhtemelen onumuzdeki 10-20 sene boyle kaliteli bir forvet izleyemeyeceksiniz bu formayla nitekim.
                    En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 15:33.

Yorum

• Tanju'u geçmek istiyorsa Ordu maçında tıpkı ilk yarıdaki gibi mutlaka hat-trick yapmalı. Diğer türlü Ordu maçını boş geçerse ya da 1 gol atarsa play off'ta 6-7 gol atması biraz zor gibime geliyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak fb maçındaki performansını övsem mi yersem mi bilemiyorum. Golü atmana rağmen ayağına gelen bütün topları ezdin durdun. Rakip savunmacılar bile bizim hucümlarımızı senin kadar bozamıyordu. Ama takımın çoğunda aynı gerginlik vardı hatta rakip futbolcuların birçoğunda da fazla gerginlik vardı. Yani kafa olarak çok sağlam olamadığını düşünüyorum o yüzden çok fazla eleştirmek istemiyorum. Ama golü atmana rağmen kötü oynadın bu kadarını söylüyorum. Bizim futbolcuların maça bu kadar yanlış psikolojiyle çıkması sadece futbolcuların suçu değil o yüzden fazla eleştirmek istemiyorum.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Burak iyi ki varsın o kadar
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Artık efsane oldun, tarihe geçtin..
                            Golün için tebrikler..
                            En çok bağırdığım goller sıralamasında ilk 3'e girer Tabi ki birincisi Inter'e attığımız gol
                            Bir de şu konuya bir açıklık getirsek, zira artık golü molü bırakmışlar, golden sonra :"Come onnnnn!" diye bağırıyor diye eleştiriyorlar sözlükte

Ben "Come onnn!" değil "İşte buuuuuuuu!" diye bağırıyor. Bkz. Arena'da Galatasaray'a attığı gol ve dün akşamki gol

Yorum

• Bende baban gibi aşıtsana be dedim...Tıpkı feneri şampiyonluktan eden golün gibi...Demek bu konudada biraz çalışmak gerek..
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Tebrikler Burak acikcasi takimin hep sana oynamasini yadirgiyorum son maclarda ama ins. Nankörluk edip 5 milyona tuymezsin hakkin olan 10 milyonluk barajin üzerine gidersin ve seni hep sevgiylen anariz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X