Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fbnin en azından ne bok olduğu belli gs tam sinsi şerefsiz yazıklar olsun.inşallah futbol hayatları biter

Yorum

• Aylar önce Burak'ın GS'ye gitmesi için tüm şartlar hazırlandı demiştim. Nitekim öyle de oldu ama Burak 5 milyon euro kazandırdı diye onu sevgiyle anacağımızı zannediyor. Ben yönetimi eleştirmiyorum. GS yöneticilerinin söyledikleri de en başından beri yalanmış ona güvenmek de hataymış...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sokakta kopek bulursun, hasta ac.Bakarsin ona sana arkadas olur.Sonra iki pirzolaya satar mi seni?Satana kedi derler adi nankor olur
        ...........
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Burak Yılmaz'a tepki gösterenler bir kere olsun akıllı olun. Trabzonspor'u yöneten hainlerin oyununa gelmeyin. 3 koca senedir Gökdeniz hain, Yattara hain, Tekke hain, Selçuk hain, Engin hain, Egemen hain, Umut hain bide Burak hain. Ama bu takımı yönetenler kral. Yok böyle bi dünya. Bugün net olarak anladım ki Selçuk, Engin, Egemen dahil hiçbirinin gram günahı yok. Gözümde bu aslan gibi futbolcularımızın kaybedilmesinin tek nedeni Trabzonspor'un hain yönetimidir. Daha sonrada Şenol Güneş'tir. Ben Engin'i, Egemen'i, Selçuk'u, Burak'ı, Yattara'yı hepsini çok seviyorum. Bu yönetimden nefret ediyorum. Ne kadar beddua küfür varsa söylüyorum kendilerine. Onlardan sonra da Şenol Güneş geliyor. Trabzonspor dünyanın en rezil takımı olmuştur. Tepkinizi Burak'a değil bir kere olsun akıllı olun yönetime gösterin şu olayların önüne geçmeye çalışın. Trabzonspor yerin dibine girdi, bari yukarı çıkabilsin.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak Yılmaz'a tepki gösterenler bir kere olsun akıllı olun. Trabzonspor'u yöneten hainlerin oyununa gelmeyin. 3 koca senedir Gökdeniz hain, Yattara hain, Tekke hain, Selçuk hain, Engin hain, Egemen hain, Umut hain bide Burak hain. Ama bu takımı yönetenler kral. Yok böyle bi dünya. Bugün net olarak anladım ki Selçuk, Engin, Egemen dahil hiçbirinin gram günahı yok. Gözümde bu aslan gibi futbolcularımızın kaybedilmesinin tek nedeni Trabzonspor'un hain yönetimidir. Daha sonrada Şenol Güneş'tir. Ben Engin'i, Egemen'i, Selçuk'u, Burak'ı, Yattara'yı hepsini çok seviyorum. Bu yönetimden nefret ediyorum. Ne kadar beddua küfür varsa söylüyorum kendilerine. Onlardan sonra da Şenol Güneş geliyor. Trabzonspor dünyanın en rezil takımı olmuştur. Tepkinizi Burak'a değil bir kere olsun akıllı olun yönetime gösterin şu olayların önüne geçmeye çalışın. Trabzonspor yerin dibine girdi, bari yukarı çıkabilsin.
            İyi güzel yönetimi eleştirmeyi biliyosunuzda bu futbolcuların hiç mi günahı yok arkadaş.. Selçuk'la Burak bas bas bağırdı Avrupa Avrupa diye. Gitmek isteyen adama ne yapabilirsin ? 5 milyon euro maddesi varmış. Hangimiz Burak'tan böyle bir performans bekliyoduk. Çıkıp ben Trabzonspor'dan başka bir takımda oynamam diyen Selçuk,Burak değilmiydi.. Bizler bile inandık bu adamların Avrupa'ya gideceğine.Şimdi çıkıpta suçlu yönetimdir demeyin. Gitmek isteyeni dünyanın neresinde olursa olsun tutamazsın..

Yorum

• Son bir yıldır transfer dönemlerinde şampiyon kadromuzun kemik futbolcuları bizle dalga geçercesine Galatasaray ın yolunu tuttu.Hem de sezon içerisinde "Avrupa ya gitmek istiyorum,Türkiye de Trabzonspor danbaşka takımda oynamam" palavraları sıkarak ! Önce Selçuk,ardından Ceyhun,Engin,Umut ve son olarak Burak ! Burak a maç boyu küfreden,koşmadığı için eleştiren,sezon sonu mutlaka gönderilsin diyenlerdendim.Gitmesine de sevinmedim desem yalan olur ;fakat tüm renktaşlarım gibi şampiyonluktaki rakibimize Galatasaray a gitmesi beni üzmüştür.

Bu da bize gösteriyor ki futbol artık Del Piero ların,Buffon ların Nedved lerin oynadığı futbol değil.Artık karakter diye bir şey yok futbolda.
              KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi güzel yönetimi eleştirmeyi biliyosunuzda bu futbolcuların hiç mi günahı yok arkadaş.. Selçuk'la Burak bas bas bağırdı Avrupa Avrupa diye. Gitmek isteyen adama ne yapabilirsin ? 5 milyon euro maddesi varmış. Hangimiz Burak'tan böyle bir performans bekliyoduk. Çıkıp ben Trabzonspor'dan başka bir takımda oynamam diyen Selçuk,Burak değilmiydi.. Bizler bile inandık bu adamların Avrupa'ya gideceğine.Şimdi çıkıpta suçlu yönetimdir demeyin. Gitmek isteyeni dünyanın neresinde olursa olsun tutamazsın..
                Kayseri kadar Bursa kadar bile büyük değilsen dünyanın en rezil takımı mantalitesine sahipsen tutamazsın. Birde seni yönetenler hainse tutamazsın.

Yorum

• Trabzona gelirde kafasini yararlar ins.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• avni akerde bu sene en çok duymak istemediğim tezahürat .... burak yılmaz 2 tane burak yılmaz formam var ikisinide yakacam ama trabzonun arması var işte.
                    En son Sibel tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 12:24.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Söz verdiği yerden, yanlış yere giden oyuncu

Daha yeni formasını aldım... Dün inanilmaz performansa sahipti. Bugün bu adam zaten bizde gol kralı.. Yarın GS'de gol kralı olsa hiç saşırmıyacağım vallahi !

Orada, kankası Selçukla iyi ikili olurlar vallahi. giden gidene.
                      En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 12:23.

Yorum

• " çingeneye beylik vermişler gitmiş önce babasını vurmuş".el verdik el üstünde tuttuk,seni bu kulüp bu hoca adam ettikten sonra elaleme makara edeceksen Trabzonspor ismini, senin karakterini de ,gollerini de ...yanarım yanarım da Kral ın rekorununu kırdığına yanarım anca.
                        Eğer gideceksen bil ki biz 4 tane p.şt verdik 4 ü de her Trabzonspor maçında aşşalık bi ...pu gibi yüzlerine baktık layıkıyla sıfatları saydık, antalya da küfür ediyorlar diyodun Trabzonda oturur ağlarsın sahanın içinde hani duygusalsınya..
                        2 kere ağzından emdiğin burnundan geldi itlerin elinde, 3 . sefer olursa bi taraflarından da gelsin bu sefer!
                        Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!

Yorum

• Futbolcuların aldığı para çok azmış gibi profesyonellikten bahsetmek bana tuhaf geliyor.
                          Tabii ki her futbolcu istediği yerde oynar. Oynadığı takımla gönül bağı kurar ya da kurmaz.
                          Bu bir futbolcuya yalan söyleme yetkisi vermiyor. Selçuk Avrupa dedi durdu gsye gitti. Demeseydi Avrupa, transfer dönemlerinde her şeyin olabileceğini onlar da biliyor.
                          Burak Trabzon'u övdü övdü ''beni orda ite kalktılar'' dedi bu 3 İstanbul takımı için. Şimdi itildiği yere gidiyor.
                          Bunun adı profesyonellik değil kimse kusura bakmasın. Bunun adı paragözlük, başka bir şeyler.
                          Biliyorsan huyunu baştan kurduğun cümlelere dikkat edeceksin.
                          Biz bu takıma gönül bağıyla bağlıyız. Futbolcuların kişiliklerine de dikkat ediyoruz ister istemez.
                          İnsanları kandırmanın, en başta da kendini kandırmanın adı profesyonellik olmuş.
                          Tebrik ederim o zaman, çok profesyoneller...
                          En son Sibel tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 12:25.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayseri kadar Bursa kadar bile büyük değilsen dünyanın en rezil takımı mantalitesine sahipsen tutamazsın. Birde seni yönetenler hainse tutamazsın.
                            Adam 5 mlyon maddesi koydurtmak istiyorsa ne yapacaksin cozumun nedir ? Bedava gitmesimi ?
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Kapatalım mı artık şu başlığı, gördükçe sinirim bozuluyor. Endüstriyel futbol, vizyon filan boş işler.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk'un kankasından ne bekleyebilirdik ki, aynı karakterde çıktı işte, inşallah ikisinin birden futbol hayatı bitirecek sakatlık yaşarlar.
                                Bu 8 numarali papazi birisinin toparlamasi lazim ama o bile kalmadi bizde galiba

Yorum

Çalışıyor...
                                X