Beleş Golmu ? Yahu Gidin İşinize...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Bedava gol' he.
Bakalım nereye kadar yükselecek saçmalama çıtası.
Komikliğin de bu kadarı.
Şenol Hoca kötü, Burak kötü, o kötü bu kötü... Hepsi futbol cahili...
Ağzınızdan bir tane olumlu cümle çıkmıyor abi.
Özellikle yapıyor bazıları. Çok ciddiyim.
Ayrıca Burak Yılmaz'ın bir gram aklı varsa Gs'ye değil Avrupa'ya gider!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam kardeşim yüzde 90 aynı fikirdeyiz. Benim anltamka istediğim. Ben burağın sadece golleri ben atıyım modunda olduğunu düşünmüyorum.Böyle olsa bile takımın golcüsü olan bu adamın sürekli şut çekmek istemesi kadar doğal bir şey olamaz.Se diyorsunki o zaman pas alamadığı zamanda el kol hareketi yapmasın . Aynen katılıyorum. Haklısın.Ama bunu yapmayan futbolcumu var allah aşkına . Halı sahada biz bile yapıyoruz.Benim demek istediğim eğer Burak takıma katkıdan çok zarar veriyorsa sonuna kadar senleyim ama ben yararının daha fazla olduğunu düşünüyorum .Benim düşüncem tabi o yüzden destek verilmeli , eleştirilmeli , onunda bu hareketlerini düzeltmesi lazım.
kimse buraka kötü topçu diyemez
ama adamın mental sorunu var
kısa vadede çok katkısı olur
uzun vadede kopmalar başlar yavaş yavaş
sonuçta karşısındaki adam da insan
bir sabreder iki sabreder 3.sünde arkadaşlarına mırıldanmaya başlar
sonra bir kaç kişi destek çıktı mı takımda bölünme olur
daha sonra taraftar bölünür
oyundan alınır,bir kısım yuhalar bir kısım alkışlar
sonra biz birbirimize sorarız burada niye bu adam yuhlandı diye.
bir de spor bu sonuçta
tamamen moral oyunu
sen kendi takımındaki arkadaşının moralini niye bozuyorsun,iki pozisyon sonra sana pas atacak adam o
gs maçı özetine iyi bakın
burak önce volkana geç pas attığı için kızıyor,çıldırıyor
biraz sonra volkan yine kaleci ile karşı karşıya kalıyor,vurup gol yapması lazım
buraka pas atıyor.
anlatmaya çalıştığım bu.
uzun vadede kopmalar olur ben baştan söyleyeyim.
önce aykut, şimdi volkan şen.bir kaç kişiye daha böyle davranmaya devam ederse takım bölünür.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Bedava gol' he.
Bakalım nereye kadar yükselecek saçmalama çıtası.
Yorum
-
31 gol attı, hala antipatik geliyor taraftarın bir bölümüne...Neden acaba ?
-Sahadaki tavırlarımı,
-diğer oyunculara yaklaşımımı mı....
bir yerde bir sorun var....Taraftarında, burağında içine sinmeyen birşeyler var gibi...Bu kadar yıpratılmayı hakediyormu.?
Trabzonspora geldiğinde dibe vurmuş bir adamdan bahsediyoruz.2 yılda tavan yaptı bu adam............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
35 gol atan burak mi yoksa 31 gol atan tekke mi ?
Hersey gol degildir anlayin bunu artik. Gs macinda yine 2-3 gol güme gitti neden ? egoistlikden...
Oyun olarak katki sifir hatta cok zararli sadece golleriyle ayakda duruyor.
Benim düsüncem avrupa icin yol acilabilir ama yerine teo tarzi adamla yerini doldurabiliriz...
Adam gibi yerine oyuncu alinmicaksa zaten kalsin der herkes.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.03.2012, 00:02....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Eğrisiyle ,doğrusuyla Fatihten sonra gelen en iyi forvet Burak.Korkarım onun gidişi sonrası tıpkı Fatihin gidişi gibi birkaç sezon aynı forvetsizlik bunalımını yaşayacağız ve tribünlerden aynı husursuzluk sesleri yükselecek.Çünkü kulüp olarak oyuncu yetiştiriyoruz fakat gidenin yerini doldurmakta çok başarısızız.
Yorum
-
Adam forvet, isi gol atmak ve 31 tane de atti. Katki sifirmis, adam kac puani sadece kendi performansiyla aldi yahu, bu kadar nankorluk olmaz. Gol kacirmayan forvet oyuncusu mu var dunyada, kacirdiklarina bakacaginiza biraz da attigi inanilmaz gollere bakin isterseniz. Ayrica 31 gol atmak o kadar kolaysa bakin lig tarihine kac futbolcu bu basariya ulasmis. Adamin yaptigi az buz is degildi bu sezon, omuzlarda tasinacagina soylenmedik laf birakilmiyor. Birak git kral sen birak git, burda kiymetini bilmiyorlar... Goren de Burak'tan once bu takimin forvetinde Rooney filan vardi zanneder. Da Silva bile fazla bu taraftara.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi işte bunu yapmayan oyuncu fark yaratıyor.
kimse buraka kötü topçu diyemez
ama adamın mental sorunu var
kısa vadede çok katkısı olur
uzun vadede kopmalar başlar yavaş yavaş
sonuçta karşısındaki adam da insan
bir sabreder iki sabreder 3.sünde arkadaşlarına mırıldanmaya başlar
sonra bir kaç kişi destek çıktı mı takımda bölünme olur
daha sonra taraftar bölünür
oyundan alınır,bir kısım yuhalar bir kısım alkışlar
sonra biz birbirimize sorarız burada niye bu adam yuhlandı diye.
bir de spor bu sonuçta
tamamen moral oyunu
sen kendi takımındaki arkadaşının moralini niye bozuyorsun,iki pozisyon sonra sana pas atacak adam o
gs maçı özetine iyi bakın
burak önce volkana geç pas attığı için kızıyor,çıldırıyor
biraz sonra volkan yine kaleci ile karşı karşıya kalıyor,vurup gol yapması lazım
buraka pas atıyor.
anlatmaya çalıştığım bu.
uzun vadede kopmalar olur ben baştan söyleyeyim.
önce aykut, şimdi volkan şen.bir kaç kişiye daha böyle davranmaya devam ederse takım bölünür.
Dediğim gibi bu dediklerine katılıyorum bende düşündüm bunları ama dikkatle izledim.Giray olsun , Olcan olsun , Hatta Volkanla Burak yanyana röportaj verdi.Sürekli buraktan övgüyle bahsediyorlar.Bu yüzden takımda arkadaşlık olarak sorun olduğunu düşünmedim.Demekki antremanlarda ikili ilişkilerde bunlar çözülüyor.Bu yüzden üzerine düşmedim. Zamanla görücez artık her şey takım için bizimde derdimiz o şu anda iyi yada kötü bu takıma katkı sağlamış bu adam o yüzden zaten saygı duymalıyız. Tabiki kimse kimseye saygısızlık yapmamalı.Ama bu ciddi bir durum olsa mutlaja medyaya yansırdı diyorum. Hem Burak için Hem bizim için hayırlısı olsun diyelim.
Yorum
-
Koyuldu mu bilmiyorum ama güzel olmuş
Més Que Un Club
Yorum
Yorum