Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beleş Golmu ? Yahu Gidin İşinize...

Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• gs macimizin oykusunu izledim de, gs taraftari bile daha cok kiymet veriyor Burak'a, hem de kendilerine gol attigi mactan sonra bile. Git kocum kurtar kendini bu taraftardan, Avrupa seni bekler...

Yorum

• Çok arayacağız çok..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          'Bedava gol' he.

Bakalım nereye kadar yükselecek saçmalama çıtası.

Komikliğin de bu kadarı.

Şenol Hoca kötü, Burak kötü, o kötü bu kötü... Hepsi futbol cahili...

Ağzınızdan bir tane olumlu cümle çıkmıyor abi.

Özellikle yapıyor bazıları. Çok ciddiyim.
          Şu yoruma katılmamak saçmalıktır zaten. Trabzonspor taraftarı futbolculardan , Teknik Direktörlerden oluşuyor işte bu nedenle yıllarca bazı şeylerin eksikliklerini yaşamışız ya neyse.. Bu adam 31 Gol atmış , bazı maçlarımızda mağlupken attığı gollerle beraberliğe getirmiş , galibiyetler kazandırmış. Ağa gibi takılması sırf kazanma arzusundan , galibiyet arzusundan. Yahu futbolcu şut çekiyor diye eleştiren tek taraftar Trabzonspor taraftarı yemin ediyorum. Ya abi futbolcu hiç mi şut çekmeyecek ? Şut çekecek hatta kendini bu iyi şut çekmek için geliştirecek maç esnasında 2 eksiğimiz var 1 kafa vuruşları 2.si ise uzaktan veya yakından isabetli şutlar.. Doğru düzgün şut çekemeyen bir takımız ama futbolcularımız bunu denediğinde günah keçisi oluyor vay arkadaş!

Ayrıca Burak Yılmaz'ın bir gram aklı varsa Gs'ye değil Avrupa'ya gider!
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam kardeşim yüzde 90 aynı fikirdeyiz. Benim anltamka istediğim. Ben burağın sadece golleri ben atıyım modunda olduğunu düşünmüyorum.Böyle olsa bile takımın golcüsü olan bu adamın sürekli şut çekmek istemesi kadar doğal bir şey olamaz.Se diyorsunki o zaman pas alamadığı zamanda el kol hareketi yapmasın . Aynen katılıyorum. Haklısın.Ama bunu yapmayan futbolcumu var allah aşkına . Halı sahada biz bile yapıyoruz. Benim demek istediğim eğer Burak takıma katkıdan çok zarar veriyorsa sonuna kadar senleyim ama ben yararının daha fazla olduğunu düşünüyorum .Benim düşüncem tabi o yüzden destek verilmeli , eleştirilmeli , onunda bu hareketlerini düzeltmesi lazım.
            abi işte bunu yapmayan oyuncu fark yaratıyor.
            kimse buraka kötü topçu diyemez
            ama adamın mental sorunu var
            kısa vadede çok katkısı olur
            uzun vadede kopmalar başlar yavaş yavaş

sonuçta karşısındaki adam da insan
            bir sabreder iki sabreder 3.sünde arkadaşlarına mırıldanmaya başlar
            sonra bir kaç kişi destek çıktı mı takımda bölünme olur
            daha sonra taraftar bölünür
            oyundan alınır,bir kısım yuhalar bir kısım alkışlar
            sonra biz birbirimize sorarız burada niye bu adam yuhlandı diye.

bir de spor bu sonuçta
            tamamen moral oyunu
            sen kendi takımındaki arkadaşının moralini niye bozuyorsun,iki pozisyon sonra sana pas atacak adam o

gs maçı özetine iyi bakın
            burak önce volkana geç pas attığı için kızıyor,çıldırıyor
            biraz sonra volkan yine kaleci ile karşı karşıya kalıyor,vurup gol yapması lazım
            buraka pas atıyor.
            anlatmaya çalıştığım bu.

uzun vadede kopmalar olur ben baştan söyleyeyim.
            önce aykut, şimdi volkan şen.bir kaç kişiye daha böyle davranmaya devam ederse takım bölünür.
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              'Bedava gol' he.

Bakalım nereye kadar yükselecek saçmalama çıtası.
              Bence nirvanaya erişti bazıları.

Yorum

• Burak'iin attigi 31 gol rakiplerden ziyade bizim taraftari rahatsiz etmis belli ki. Durma kral durma sakin, gollerini samar gibi suratlarina carpmaya devam...

Yorum

• Adam 31 tane taktı. Ulan rakipler illallah dedi. Bizim taraftar akillanmadi.

Yorum

• 31 gol attı, hala antipatik geliyor taraftarın bir bölümüne...Neden acaba ?

-Sahadaki tavırlarımı,
                    -diğer oyunculara yaklaşımımı mı....

bir yerde bir sorun var....Taraftarında, burağında içine sinmeyen birşeyler var gibi...Bu kadar yıpratılmayı hakediyormu.?

Trabzonspora geldiğinde dibe vurmuş bir adamdan bahsediyoruz.2 yılda tavan yaptı bu adam...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• 35 gol atan burak mi yoksa 31 gol atan tekke mi ?

Hersey gol degildir anlayin bunu artik. Gs macinda yine 2-3 gol güme gitti neden ? egoistlikden...

Oyun olarak katki sifir hatta cok zararli sadece golleriyle ayakda duruyor.

Benim düsüncem avrupa icin yol acilabilir ama yerine teo tarzi adamla yerini doldurabiliriz...

Adam gibi yerine oyuncu alinmicaksa zaten kalsin der herkes.
                      En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.03.2012, 00:02.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eğrisiyle ,doğrusuyla Fatihten sonra gelen en iyi forvet Burak.Korkarım onun gidişi sonrası tıpkı Fatihin gidişi gibi birkaç sezon aynı forvetsizlik bunalımını yaşayacağız ve tribünlerden aynı husursuzluk sesleri yükselecek.Çünkü kulüp olarak oyuncu yetiştiriyoruz fakat gidenin yerini doldurmakta çok başarısızız.

Yorum

• Adam forvet, isi gol atmak ve 31 tane de atti. Katki sifirmis, adam kac puani sadece kendi performansiyla aldi yahu, bu kadar nankorluk olmaz. Gol kacirmayan forvet oyuncusu mu var dunyada, kacirdiklarina bakacaginiza biraz da attigi inanilmaz gollere bakin isterseniz. Ayrica 31 gol atmak o kadar kolaysa bakin lig tarihine kac futbolcu bu basariya ulasmis. Adamin yaptigi az buz is degildi bu sezon, omuzlarda tasinacagina soylenmedik laf birakilmiyor. Birak git kral sen birak git, burda kiymetini bilmiyorlar... Goren de Burak'tan once bu takimin forvetinde Rooney filan vardi zanneder. Da Silva bile fazla bu taraftara.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi işte bunu yapmayan oyuncu fark yaratıyor.
                            kimse buraka kötü topçu diyemez
                            ama adamın mental sorunu var
                            kısa vadede çok katkısı olur
                            uzun vadede kopmalar başlar yavaş yavaş

sonuçta karşısındaki adam da insan
                            bir sabreder iki sabreder 3.sünde arkadaşlarına mırıldanmaya başlar
                            sonra bir kaç kişi destek çıktı mı takımda bölünme olur
                            daha sonra taraftar bölünür
                            oyundan alınır,bir kısım yuhalar bir kısım alkışlar
                            sonra biz birbirimize sorarız burada niye bu adam yuhlandı diye.

bir de spor bu sonuçta
                            tamamen moral oyunu
                            sen kendi takımındaki arkadaşının moralini niye bozuyorsun,iki pozisyon sonra sana pas atacak adam o

gs maçı özetine iyi bakın
                            burak önce volkana geç pas attığı için kızıyor,çıldırıyor
                            biraz sonra volkan yine kaleci ile karşı karşıya kalıyor,vurup gol yapması lazım
                            buraka pas atıyor.
                            anlatmaya çalıştığım bu.

uzun vadede kopmalar olur ben baştan söyleyeyim.
                            önce aykut, şimdi volkan şen.bir kaç kişiye daha böyle davranmaya devam ederse takım bölünür.

Dediğim gibi bu dediklerine katılıyorum bende düşündüm bunları ama dikkatle izledim.Giray olsun , Olcan olsun , Hatta Volkanla Burak yanyana röportaj verdi.Sürekli buraktan övgüyle bahsediyorlar.Bu yüzden takımda arkadaşlık olarak sorun olduğunu düşünmedim.Demekki antremanlarda ikili ilişkilerde bunlar çözülüyor.Bu yüzden üzerine düşmedim. Zamanla görücez artık her şey takım için bizimde derdimiz o şu anda iyi yada kötü bu takıma katkı sağlamış bu adam o yüzden zaten saygı duymalıyız. Tabiki kimse kimseye saygısızlık yapmamalı.Ama bu ciddi bir durum olsa mutlaja medyaya yansırdı diyorum. Hem Burak için Hem bizim için hayırlısı olsun diyelim.

Yorum

• Koyuldu mu bilmiyorum ama güzel olmuş

Més Que Un Club

Yorum

• feneri es geçme burak sen güneşin intikam melegisin.trabzonun gol makinesisin inşallah nice yıllar trabzonda kalırsın..
                                bütün alışkanlıkların ötesinde bağımlılıkdır TRABZONSPOR.
                                toprağın suya duyduğu ihtiyaç gibi özleriz bordoyla maviyi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X