Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak iyi hoşta kanat adamı değil. Kanatlardan arkaya sarkıyor tamam da siz hatırlıyor musunuz ki Burak sağdan içeriye bir orta kessin? Ya da sol uçta oynayan bir oyuncumuz orta kessin?
    Haklı olarak diyeceksiniz ki orta kesseler kim kafa vuracak?
    Bu noktada kilitleniyorum..
    Hücum varyasyonlarımız kanatlar ve kanatlardan gelecek toplara kafa vuracak oyuncular olmadıkça üretken olamıyor maalesef.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut ve Burakı karşılaştırmak doğru olmaz.Çünkü Umut aşırı derecede koşuyor ve yoruluyor ve pozisyonlarda dinç kalamıyor.Burak ise defansif olarak kendini hiç zorlamıyor ve pozisyonlarda genellikle ayakta kalıyor

Birisi söylemişti takımda defansif koşma olarak adaletsizlik var bu yüzden bukadar kolay gol yiyoruz
      bana kalırsa hırsından en az umut kadar kosuyor ve onun kadar geri gelior
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oynaması gereken yer bence burası. Yani hedef forvet. Ve gayet iyi oynuyor. Fiziğini ve bu bağlamda hızını iyi kullanıyor. Bu mevkide devam etmeli. Ben beğendim dün akşamki performansını.
        Forvette oynamali, hatta tek forvet oynamali.

Dusmedigi zaman golu mutlaka atiyor. Kendini atarken faul oldugunu bilerek atiyor, ama hakemler calmiyor.

kirmizi kart pozisyonunda dusmeyip devam etse golu yapardi diye dusunuyorum.
        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Bu Adam Tek Forvet oynamali
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kendisini hic sevmezdim ama oynadigi futbolla attigi gollerle beni utandirdi. Bravo Burak insallah bjk ye de gol atarsin.
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• bazı arkadaşlar kendisini sevmedim diye söze başlıyor neyini seveceksin arkadaşlar adam oynuyor işte tüm Türkiyede izliyor. Takasla aldınız Gökhan nerde Burak nerde bu kıyas size yeter. şimdi satışa koyun ikisinide bakın kim daha değerini artırmış
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• sakat mi burak?

Yorum

• burak haburalara girerde okursan aldırma ha..bak sen iki maç gol kaçır..atman gereken pası atma (sanki hiç yapmadın) burda eleştiri yagmuruna tutulursun....!

he senide severim saygı duyarım başarısını isterim..her bordomavi formayı giyen oyuncu gibi
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Takımın açık ara en istekli oyuncusu. Öyle kritik anlarda goller attı ki. 100 maç kötü oynasa ben de kredisi var.
                    Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• Bugün kesinlikle oynaması lazım..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Dağıt şu savunmayı hadi koçum..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• oynar inşallah bi sakatlığı yoktur
                          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Sana güveniyorum inşallah elinden geleni yine yapacaksın!
                            Allah yardımcın olsun.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Sen var ya sen.

Yorum

• Burak o hakeme maçtan sonra bir iki kelime et ne olursun !

Yorum

Çalışıyor...
                                X