bu adama sallayan o kadar taraftarımız vardı ki acaba şimdi ne düşünüyorlardır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Bu maç için söylenecek hiçbir kelime bulamıyorum. Küsmedi, yılmadı, bırakmadı! Müthişti.
*
Ama bu maçtan çıkarılacak dersler var. Burak 'mimlenmiş'. Nerede düşerse düşsün kolay faul çalınmayacak gibi görünüyor. Daha dikkatli olması gerekiyor. Sinirlerini kontrol etmesi gerekiyor. Biz ona inanıyoruz ama onun hırsını aksi yönde kullanabilecek hakem potansiyeli var ligimizde.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
O pozisyonda burnunun kanamasına rağmen , ciddi bir şey olmuş olsa bile maçı bırakmayacağını biliyordum.
"Burak bizi ayakta tutuyor" Benim değil, takım arkadaşının cümlesi bu.
Teşekkürler Burak! Çok tşekkürler!
O günü düşleyin! Şampiynluğu düşleyin! Gerçek olacak Allah'ın izniyle!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol ve 3 puan için eyvallah.
Yalnız şu "yalancı çobanlık" durumundan acilen sıyrılması lazım.
Artık bizde yemiyoruz hakemler gibi."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
burnu kanadıktan sonra bir pozisyonda güzel bir kafa vuruşu vardı.
gökhan ünal saç ektirdi diye bir ara kafa topuna çıkmıyordu söylentileri vardı.
burak çok hırslı oynuyor.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum