Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakıyorumda umut yanında koşuyo burak yandan kaplumbag yürüyüşü yapıo arkadaş biraz koş ilerde bas biraz kaleciyi zorla topu kapmassan ben bilşmiyorum bu işi son vuruşlar nerdeyse sıfırı tükettin dün aksam ama mücadele edmen genc olman süratli olman seni bu takımda 11 oynatmasıan yetiyo...
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu durumun Trabzonspor'la alakası yok. Şampiyonlar ligi finalinde oynayan oyuncu bile bu hareketi yapar ama Burak orada çok acemice davrandı o ayrı...
      tamam şampiyonlar ligi,ndeki futbolcular yapsın

isterse messi yapsın

ama bizim topçular böyle yapmasın...
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Takım için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ama, vuruşların felaket ötesi. 1,90 nın üzerinde boyun var, kafa golü atmışlığın yok

Yorum

• Serkan'ın pasında topu ağlara yollasaydın, Gs maçı senin adına daha motivasyonlu geçebilirdi.
          İyiye gidiyorsun
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Şu görüntüsüyle formayı kimseye vermez gol kaçırsan da aynen devam Burak.
            Bordomavi.net

Yorum

• Son 3 haftada birşey oldu sana
              Bu oyunla devam et Galatasaray maçında golünü at Burak.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• - Biraz Daha Dikkatli Ol Koçum...Şu Savrukluğunu Sıfıra İndirdinmi İş Tamamdır...

- Ayrıca Havadan Gelen Topa Daha Yere İnmeden Yaptığın Vuruş Müthişti
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Burak hırsı ve isteğiyle takımdaki yerini hr geçen gün sağlamlaştırıyor, her hafta üstüne koyarak oynuyor, Yattara'nın girmesiyle sol açık oynadığından pek gözükmedi 2. yarı,

birde olur olmaz sarı kart verdi hakem hiç yok yere oda biraz engelledi oyununu
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Beni bazen deli ediyor ama su aralar kalitesinin üstünde oynuyor umarim böyle devam eder...

Oyundan alinmasi gerekirdi gereksiz kart görüp atilacakdi...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• habu aralar eyi habu oglan ama 2 hafta sonra yıne takımda sırıtmaya baslar ama olsun 2 mactır bana gore onun sayesınde kazanıyoruz:

Yorum

• Her ne kadar gol atıyor olsada ben beğenmiyorum.Telaşe müdür gibi oynuyor.
                        Ne yaptığını kendiside bilmiyor.Yerden kalkmıyor. ve en önemlisi sayısız fırsatları değerlendiremiyor.
                        Takımda bir tane zaten var,ikinciyi kaldırmaz bu takım.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Her zamanki Burak. Tek eksik goldü. Aferin.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Önceki maçlara oranla gelişme var ama hala eksik yönleri çok...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• burak nebicim moda bu ???

...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Son dakika'da kacirdigin pozisyonda icimden sana baya sovdum Burak. Yanlis merak etme, kimse duymadi
                                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

Çalışıyor...
                                X