Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    orda buraktan başkası olsa penaltıyı çalarlardı ama burak var işte herkes ezberlemiş !
    Aynen katılıyorum, bize ilkokulda anlatılan yalancı çoban hikayesinin aynısı Burağınki...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalancı Çoban hikayesini biliyor musun bilmem ama durumu en iyi özetleyen hikaye odur..
      Aynen katılıyorum. Ayrıca, mücadelen saygı değerdir, hakkında en ufak bir olumsuz düşünce yok gözümde. Sadece para için oynayan adamın kaçırdığı pozisyonlar sonrasında gözlerinin yaşlı olması benim için çok değerlidir. Helal olsun sana.

Yorum

• - Sana çamur atanları Allaha havale ediyorum , takımda ayakta kalan ender futbolculardandın , Şampiyonluğa gerçekten inanıyorsun , tam bir Trabzonlu gibisin , helal olsun sana be koçum...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Burak sen tam gaz devam et.Sana güveniyoruz inanıyoruz.
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Mücadelen hırsın için bir şey denemez. Umarım her zaman böle devam eder.
            Ama dışarıdan bakılınca (içini bilmiyom sonuçta) ben dahil bir çok insana antipatik geldiğin doğru.
            Değişken dünya...

Yorum

• Hücum anlamında isteği ve hırsı memnuniyet verici fakat defansif anlamda pek bişe yaptığı söylenemez..

Yorum

• Hırsınla,mücadelenle ve gollerinle takımımıza güç katmaya devam ediyorsun..

Sene sonunda beraber sevineceğiz..Aynı hırsla devam..

Yorum

• kötü de oynasa golünü atıyor santrafor olmadı halde...
                  her zaman ilk 11'de oynaması gerekli şu durumda...
                  ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Yine çok kritik bir gol attı ama bu sefer yetmedi. Gol dışında iyi değildi çoğunluğun dediği gibi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Attığı golde ayakta kalmasını ve fiziğini kullanmasını bildi, iyi mücadele ediyor, asli görevi zaten gol atmak değildi, ama o ileri uçta daha verimli olduğunu açıkça gösteriyor.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bu takımda şampiyonluğa inanan 2 tane futbolcu var. Biri Burak diğeri Onur, diğerleri hala lay lay lom

Yorum

• son günlerdeki mücadelesini alkıslıyoruz....formayı yere atanlarla formayı kirletmeyenlere karsı formasını öpmesini saygıyla izliyor ve degerlendirmemizi yapıyoruz....
                          ıslak imza....

Yorum

• İyi güzelde adı çıkmış bir kere artık rakipde bunu farkında faul bile verilmiyor adama buna bir dur demek lazım.

Kendini atıyor gibi düşüyor bazı pozisyonlarda.Düşerken nasıl düşülür dersi alması lazım.

Düşüşleri çok tiyatro vari.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Oynaması gereken yer bence burası. Yani hedef forvet. Ve gayet iyi oynuyor. Fiziğini ve bu bağlamda hızını iyi kullanıyor. Bu mevkide devam etmeli. Ben beğendim dün akşamki performansını.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Arkadaşların da dediği gibi Burak asla ikinci forvet olarak oynamamalı. Pawel'e şans verilmeyecekse onu en ileride denememiz lazım. Kaldı ki tüm basın ve belki bizler maç kadrosu yazdığımızda nedense Burak'ı sağ açık olarak yazıyoruz. Bence buna artık bir son verilmeli. Burak santra atışları haricinde sağ kenarda duran bir oyuncu olmadı, olmayacakta. Serkan'ın kanadından yediği atakların en büyük etkeni de buradan kaynaklanıyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X