İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalancı Çoban hikayesini biliyor musun bilmem ama durumu en iyi özetleyen hikaye odur..
Yorum
-
- Sana çamur atanları Allaha havale ediyorum , takımda ayakta kalan ender futbolculardandın , Şampiyonluğa gerçekten inanıyorsun , tam bir Trabzonlu gibisin , helal olsun sana be koçum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yine çok kritik bir gol attı ama bu sefer yetmedi. Gol dışında iyi değildi çoğunluğun dediği gibi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Attığı golde ayakta kalmasını ve fiziğini kullanmasını bildi, iyi mücadele ediyor, asli görevi zaten gol atmak değildi, ama o ileri uçta daha verimli olduğunu açıkça gösteriyor.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İyi güzelde adı çıkmış bir kere artık rakipde bunu farkında faul bile verilmiyor adama buna bir dur demek lazım.
Kendini atıyor gibi düşüyor bazı pozisyonlarda.Düşerken nasıl düşülür dersi alması lazım.
Düşüşleri çok tiyatro vari.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Oynaması gereken yer bence burası. Yani hedef forvet. Ve gayet iyi oynuyor. Fiziğini ve bu bağlamda hızını iyi kullanıyor. Bu mevkide devam etmeli. Ben beğendim dün akşamki performansını.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Arkadaşların da dediği gibi Burak asla ikinci forvet olarak oynamamalı. Pawel'e şans verilmeyecekse onu en ileride denememiz lazım. Kaldı ki tüm basın ve belki bizler maç kadrosu yazdığımızda nedense Burak'ı sağ açık olarak yazıyoruz. Bence buna artık bir son verilmeli. Burak santra atışları haricinde sağ kenarda duran bir oyuncu olmadı, olmayacakta. Serkan'ın kanadından yediği atakların en büyük etkeni de buradan kaynaklanıyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum