Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu açıklamalar inş sözde değil özde olur......
    güveniyoruz sana yılmayan bekçi......
    kahraman olmaya adım adım ilerliyosun....

Yorum

• Yönetim seninle hemen bugün sözleşme yapmalı !
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Burak zamanında kendisini ıslıklayan gerizekalı taraftarlarımızı ( gerizekalı diyorum çünkü gerçekten bıktırdılar ) nasıl ..t ettiyse umarım imzayı atıp kendini bu forumdada ele veren ıslıkçı arkadaşlarımızı ..t eder.
        Ortada fol yokken yumurta yokken beyin kanaması riskine rağmen bizim için oynayan bir futbolcuya edilen laflara bak. Asıl vefasız sizlersiniz...

Yorum

• biri kaçar gider diğeri Hiddink gibi hoca varken yanında önce Şenol hocasına teşekkür eder..

Adamsin la Burak
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Burak:

- Trabzonsporun gönlü olmadan Avrupa'ya gidemem.

- Hayalim Avrupa, Almanya Ligi.

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hiddink müthis sekilde övüyor Burak Yilmaz'i.

.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Seneye kaptan olman dileğiyle...Milli takımda başarılar...
                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• "Trabzonspor bana, ben Trabzonspor'a çok şey borçluyuz" Burak Yılmaz.
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• milli takimda selcuk ve egemenle aralarinda gecen diyalogu cok merak ettim...

benim samimi arkadasim böyle bir serefsizlik yapsa yüzüne karsi söverdim

Yorum

• bunlari cok duyduk. o yüzden bekleyip sonunu görelim diyorum sadece. selcukun dediklerini hepimiz halen biliyoruz

Yorum

• Adamsın!
                        Ama bir yandan içime korku girdi bir kere, 5 yıllık sözleşmeyi imzalamadan rahatlayamam.

Bu arada;

Onur
                        Burak
                        Tolga
                        Giray

Önümüzdeki sene kaptanlarımız..

Yorum

• yanlış anlaşılmasın ama icraat görmek istiyoruz.diğerleride gider ayak burada mutluyuz sözleşme sorun değil falan diye nutuk atıyorlardı daha sözleşmelerinin resmi bitişini beklemeden anlaşıp gittiler.
                          yönetim uyuma bari burağa sözleşme imzalat.

Yorum

• Burak her takımda oynayabilir.Almanya demişse Bayern Munchen'dir layık olduğu yer.Dordmund Schalke kesmez artık onu.

İnşallah önce bizi başarıdan başarıya sürükler,sonra davul zurnayla,kemençeyle göndeririz onu.

Kaptan Burak Yılmaz !

Yorum

• Madem bu lafları demiş, yönetim koysun 5 senelik sözleşmeyi önüne imzalatsın. Hadi bakalım!
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                milli takimda selcuk ve egemenle aralarinda gecen diyalogu cok merak ettim...

benim samimi arkadasim böyle bir serefsizlik yapsa yüzüne karsi söverdim
                                Aynı düşüncedeyiz (:
                                Hamiş

Yorum

Çalışıyor...
                                X