Ulen virüs koskoca sezonu yedin doymadin Onuru da yedin. Yaziklar olsun be, Allahindan bul.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak meselesi Trabzonspor'un saha içi performansını etkiliyor.
Burak iyi bir golcü, iyi istatistikleri var. Saha içinde işini iyi yapıyor. Fakat futbolculuğu dışında farklı işlere karışıyor.
Burak'ın ''Sürekli Oynatılma'' isteği takım üzerinde olumsuz bir etki oluşturuyordu. Son tepki gösterme olayı ise bardağı taşırdı.
Esasında Burak'ın bu sıkıntılı hareketli yaz döneminde başlamıştı ve sonuç olarak bu hale geldi. Böyle olmasını hiç istemezdim.
İşte bu nedenle sezon başında gönderilmesini istemiştim.
İyi futbolcu, Rodellega'dan çok daha iyi, takıma oynarsa çok faydalı olurdu fakat gelinen süreçte satılmasını istiyorum.
Yorum
-
Affedilsin diyenler var Allah akıl fikir versin
Takımın boyu kısaldı ,kısa mesafede oyun oynuyoruz,üçgenler kuruyoruz,defans forvette başlıyor
Manyak gibi alınan her topu rakip arkasına atıp forveti 20 kez ofsayta sokmuyoruz da sağlı sollu hücum yapiyoruz
Dönerse daha iyi olur diyorlar
Ben pes ediyorum.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 01:17.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
galibiyetin aci tarafi, bu sahsin galibiyet sayesinde para kazanmasi...
Yorum
-
Burak geri dönerse küme'de kalma mücadelesi veririz.
O olmayınca takımın temposu'nun ve pas trafiğinin artması da tesadüf değil.
Burak sistemi ve düzeni bozan bir virüs'tür.
Çünkü savunma arkası koşu yapmaktan başka işlevi yok, takım da bu futbola ayak uyduruyor.
Bu virüsü ilk haftalarda atsaydık şu an 26-30 arası puan toplamıştık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum