Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maça çok iyi başladı, skoru koparana kadar çok iyiydi, sonradan o da takımla beraber maçın bitmesini beklemeye başladı.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Güzel oynadı. Teşekkürler.

Yorum

• tebrik ederim kendisini. çalışan kazanır olayını her zaman gösteren bir isim oldu burak yılmaz. hırsına mücadelene isteğine teşekkürler.

Yorum

• hersey tamamda lütfen artık frikik kullanma lütfen yalvarıyorum.
          Umut Bulut

Yorum

• Bugünkü oyununu beğenmeyen varmıydı aranızda ?
            Şahsen en iyi oynadığı nadir maçlardan biriydi bugünkü.
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Frikik konusunda henüz bir golü olmasa da sağ ayaklı oyuncuların atacağı bölgelerde, en iyi vuruşu yapan oyuncularımızdan biri Burak gibi gözüküyor. Yattara kesme vuruşları daha iyi yapıyor ancak o olmayınca bu görev Burak'a düşüyor. Selçuk, duran toplarda çok iyi orta keserken, vuruş konusunda aynı başarıyı sağlayamıyor. Ceyhun ise geldiği günden beri 3 yılda tehlike oluşturan bir frikik atabilmiş değil. Jaja ise sol ayaklı oyuncuların daha rahat vurabildiği noktalardan frikik atacaktır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ayağına ve yüreğine sağlık Burak kardeşim.Seni seviyoruz.

Yorum

• Gözlerden kaçan son dakikalara doğru bir de defansta yardım ettiği bir top var. Golü önledi helal olsun böyle devam.

Yorum

• Sanirim Burak in hala biraz kondusyon problemi var. Ikinci devre 65 ten sonra oyundan dustu. Degistirilmesi gerekirdi.

Burak cikmali, Yatti ara girmeyliydi cunku Yatti ara boyle onemli ve butun gozlerin uzerinde olacagi bir macta yanlis yapamazdi. Biz de ileride daha cok top tutardik.

Yorum

• Görevini asist ile tamamladın.
                      Teşekkürler Burak, devam...
                      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hersey tamamda lütfen artık frikik kullanma lütfen yalvarıyorum.
                        Bende bunu yazacaktım.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa maçında en güvendiğim oyuncuların başında geliyor yine Burak .
                          Beni yanıltmadığın için Allah Razı Olsun .
                          Twitter Adresim

Yorum

• - Beni Şaşırtmaya ve Utandırmaya Devam et..Tebrikler
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Macin baslarinda daha iyiydi,sonradan bir pasiflik sezdim burakta.

Buna ragmen epey mesafe aldigini ve yattara nin forma almasi icin cok calismasi gerektigine inaniyorum.

Bu da pek mümkün olmadigina göre burak oynamaya devam eder herhalde.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Asisti düşündüğün için tebrikler bu gelişimini gösteriyor bence. Mücadelesi yerindeydi zaten.

Bir de bir ara armayı öpüyordu oyundan çıkarken miydi tam hatırlamıyorum çok sevindim
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim