Ne yaparsak yapalim Burak eninde sonunda Avrupaya gidecek. Bunu hak ediyor. Bana göre velihati Antepten Muhammet Demir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak eğer İspanya ya da Almanya'ya giderse her türlü senede 15 gol atar, çok rahat atar sakatlık yaşamazsa.. Nihat'tan daha yeteneksiz olduğunu ve son vuruşta ondan daha aşağıya olduğunu kimsenin iddia edebileceğini sanmıyorum ama İngiltere ya da İtalya tercihi yaparsa 5-10 arası atar senede.
Yorum
-
Ben Burak'ın sezon sonunda hedef koyduğu Premier Lig ya da La Liga'daki üst düzey bir takıma gitme ihtimalini düşük görüyorum. Ama olmaz diye de bir şey yok. Fakat kafasında Umut gibi üst düzey bir lige gitmek adına o ligin orta sıralarındaki bir takımına giderse kendisine yazık eder. Tuncay Şanlı da bu ilk basamak diye gitmişti ama futbol hayatını batırdı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
BURAK KİMİ HEDEF ALDI?
BURAK, 'Milli Takım'da bir sakatlığım olmuştu ve dün 4 şişe serum yedim. Çıkıp oynamak istedim. Bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum. Beşiktaşlı olduğumu söylemiştim ama gerçekten çok çirkin mesajlar geldi. Futbolculuğumun ve adamlığımın kesinlikle tartışılmaması gerek. Bunu göstermek istedim. Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar diliyorum' dedi.
BEŞİKTAŞLIYSAN OYNAMA
Önce bu sözlere kimse bir anlam veremedi. Burak'ın Beşiktaş taraftarı olduğunu açıkladığı için kendine tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarları hedef aldığı bile zannedildi.
AKŞAM, Burak'ın isyanının ana nedenini araştırdı. İşin perde arkasında çıldırtan bir taciz yattığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu, bundan bir ay önce TRT'de 'Çocukluktan beri Beşiktaş taraftarıyım. Halen Beşiktaşlıyım. Beşiktaş taraftarıyım ama Trabzonspor için ölürüm' demişti. Bir grup kendini bilmez, Beşiktaş-Trabzon maçı öncesi Burak'ın bu sözlerini hatırlatıp, 'Madem öyle, Beşiktaşlıysan oynama' diye taciz etti. Yani Burak Yılmaz'dan hatır şikesi yapması isteniyordu. Bu taciz, Burak'ı çok zor duruma düşürdü.
AYAKTA DURAMIYORDU
SLOVAKYA maçından sol dizinde sakatlıkla dönmüştü. Üstüne de ayağa bile kalkamayacak kadar ağır bir gribe yakalanmıştı. Yani, yıldız golcü normal şartlar altında Beşiktaş maçında kesinlikle forma giyemezdi.
BURAK, böyle bir tacizde bulunulmasını gururuna yediremedi. Tacizi yapanların inadına 4 şişe serumla maça çıktı. O kadar kötü durumdaydı ki 7 şutta sadece 3 isabet ve girdiği üç %100'lük gol pozisyonunda da sadece bir gol atabildi. 90 dakikanın sonunda ise sahada onurlu bir duruşun haklı gururunu yaşadı.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
İlginç bir taraftarımız var, hiç kimseyi beğenmez, gelen futbolcuyu kaçırır, sonrada her yerde konuşur
Yorum
-
Yapmayın beyler ne 15-20 milyon eurolarından bahsediyorsunuz...Burak'a kimse 5 milyondan fazlasını vermez....Burak öyle olağan üstü bir oyuncu filan değil.En başta koşmuyor.Mücadele etmiyor.Bugün Ronaldo-Messi bile dehşet şekilde basıyor koşuyor.Burak'ın hangi maçta press yaptığını gördünüz siz...
Uçmayın beyler....Bırakın giderse de gidebilir.Zaten bonservisinde ki yazılı maddeye göre bağlasan da durmaz....Tutamazsın...O yüzden parayı verere ver yada kalsın..Okadar basit..
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Benim anladığıma göre beşiktaş.İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadığım şey burda bahsedilen topluluk, bizim taraftarımız mı yoksa beşiktaş taraftarı mı .?
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın beyler ne 15-20 milyon eurolarından bahsediyorsunuz...Burak'a kimse 5 milyondan fazlasını vermez....Burak öyle olağan üstü bir oyuncu filan değil.En başta koşmuyor.Mücadele etmiyor.Bugün Ronaldo-Messi bile dehşet şekilde basıyor koşuyor.Burak'ın hangi maçta press yaptığını gördünüz siz...
Uçmayın beyler....Bırakın giderse de gidebilir.Zaten bonservisinde ki yazılı maddeye göre bağlasan da durmaz....Tutamazsın...O yüzden parayı verere ver yada kalsın..Okadar basit..Bi çakallık var bu işte...İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birde aklıma gelen kafa golu atmayan forvetmi olur?Hakan Şükür, Almedia, Ronaldo, bunlar gibi kafa golu varmı Burak'ın...O beğenmediğimiz Umut bile ne kafa golleri atmıştı geçen sezonlarda....İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
takımda elestirecek hic bir sey kalmadı burak ı mı elestırıyorsunuz ??? yine basladınız muhasebecılık yapmaya ? hangı gerızekalı kulup kendısıne en faydalı oyuncuyu satmak ıster ? ya hedefı olmayacak yada para ıcın futbolcu yetıstırecek klupler yapar bunu bız ıkısıde degılız....
burakın messı gıbı ronaldı gıbı olmasını bekleyen arkadaslar daha cok bekler dunyanın en luzumsuz en yeteneksız futbolcusuda olsa benım ıcın ter dokuyor olması yeterlı brakın ustelıkde 30 gol atarak...
fatıh 31 gol atıp satıldıgında fatıh tekkeye tapanlar aynı hassasıyetı burak a da gostermek zorundadır unutmayın fatıh tekke bu takımdan ayrılırken bu benım kararım demıstı futbol tarımızde 30 gol atabılen ıkı oyuncudan bırısı hakkında yazdıklarınız midemi bulandırıyor.....
o bızı sevıyor camıayı sevıyor takımını sevıyor ama sızın neyı sevdıgınızı anlayamadım bır turlu....Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Burak sene sonu 5 milyona gider, herkes alışsın bence bu fikre...
5 milyon maddesini bizim yöneticiler rüyalarında görüp koymadılar o sözleşmeye...
Kimse Burak'a da sallamasın eğer giderse... Attı gollerini gitti, deriz... Adamın hedefi varmış, gitti deriz.En son anth tarafından düzenlendi; 06.03.2012, 11:37.
Yorum
-
Adam hakli beyler Messi her sezon 20 tane kafa golü atiyor.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birde aklıma gelen kafa golu atmayan forvetmi olur?Hakan Şükür, Almedia, Ronaldo, bunlar gibi kafa golu varmı Burak'ın...O beğenmediğimiz Umut bile ne kafa golleri atmıştı geçen sezonlarda...."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hakli beyler Messi her sezon 20 tane kafa golü atiyor.
)))))))))))
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yaparsak yapalim Burak eninde sonunda Avrupaya gidecek. Bunu hak ediyor. Bana göre velihati Antepten Muhammet Demir.
Hem "tuttuğu takımda" oynamış olacak, motivasyonu ekstra artar böylelikle Muhammetin..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum