Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi
    .
    Yeter ama be.
    Vallaha yeter.
    Sen kimin insanlığını ölçmeye çalışıyorsun.
    Kendi insanlığına bak.
    4 4lük olan insanın başkalarını yargılamasına lafım yok.
    eline klavye alan sağa sola çamur atıyor.
    Başlarım böyle işe.
    4 maçtır kötü oynayan bir adamın savunulacak ne tarafı var.
    Kastenmi yapıyor bilemiyorum.
    hiçbirşey yapamayan adam pas verir.
    Yok illa kaleye vuracağım.
    Hala yazmak için aklıma gelen 3 cümleden 5i küfür şansınızı ve haddinizi zorlamayın.
    buraya yazmak zorunda değilsiniz.

Biri gelir gerizekalı der beddua okur biri gelir insan değil der biri gelir rezillik der.
    Sizene kardeşim.
    Siz diyincemi olacak bu işler.
    Kendi işinize bakınız.
    En son Emrullah tarafından düzenlendi; 22.01.2011, 19:35.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Burak kaç maç çevirdi ilk yarıda ne çabuk unuttunuz?
      Hiç takma kafana Burak böyle insanları iyi gün dostu olmak kolay.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• bizim taraftar yok ya vallahi yok billahi yok akıl mantık arıcam ne diye yuhladılar tamam kötü oynayabilir bende kızdım ama neden yuhalıyorsunuz.... yuhaladığınız zaman daha mı iyi oynayacak bizim taraftarın gerçekten belli kısmına şampiyonluğu haketmiyor....
        dün beşiktaş seyircisine hayran kaldım ne kadar geride olsalarda mükemmel derecede destekliyor bursa taraftarı öyle ama bizim SEYİRCİ!!!!
        ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIM BÖYLEMİ DESTEKLENİR BE YAZIKLAR OLSUN SİZE BÜTÜN FUTBOLCULARI GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM SEYİRCİLER BİRİNİ YUHALAYACAKSA KENDİLERİNİ YUHALASINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Sol kanatta gercekten oynayamiyor .
          Zaten teknige dayali degil de fizige dayali bir oyun oynuyor . Sag kanatta iken topla rakip arasina vucudunu koyarak topu sakliyordu ama solda oynayinca bunu yapamiyor cunku top sol ayaginda degil . Geriye tek bir secenek kaliyor o da kaleye paralel olarak iceri dogru girip sut acisi yakalamak ama onuda yapamadi .

Yorum

• burağı yuhalayan taraftara bir kaç hatırlatma

burağın sayesinde kaç maç kazandık attığı veya attırdığı goller'e bakmayalım oynayışına
            kasımpaşa maçı golü attıktan sonra sevinci paylaşmak için kime koştu taraftara ALLAH korusun ayağı kayıp düştü bir sakatlık geçirebilirdi...
            ibb maçı yine golü attığı zaman kime koştu taraftara yine kaydı ama bu sefer pek bir şey olmadı... burak boş ver allah aşkına baksana heykelini dikicez diyen adamlar gol kaçırınca gidip yıkar o heykeli yazık yazık yazık

BURAKKKKKKKKK YILMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• sağ kanatta iyiydi ama solda oynayamıyor tekrar sağda denenmeli bence

Yorum

• burak sana karşı çok kötü hislerim var şu an..Ama ne yazıkki hislerime tercuman olacak yazıları klavyeye dökmeye cesaret edemiyorum..Çok vasatsın çook...
                En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 22.01.2011, 23:06.
                SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Son maçlarda düşüş var gerçekten.Kötüydü ,etkili olamadı fakat yuhalanmasını gerektirmez tabi.Gerçekten büyük terbiyesizlik.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Kardan adam olur bizim taraftardan adam olmaz..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardan adam olur bizim taraftardan adam olmaz..
                      Dayı büyüksün
                      Twitter Adresim

Yorum

• Kendini toparlamalısın gördüğüm kadarıyla oldum tamam havasına girdin bu en büyük tehlike senin adına..

Kapasitenin tamamını kullanmıyorsun bunun farkına var..

Yorum

• Rakiplerimiz, yediğimiz golden sonra değil de bu ıslıklama olayından sonra ellerini ovuşturmaya başlamıştırlar diye düşünüyorum.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk yarının en iyi oyuncularındandı. Çok maç kazandırdı bize. Bir maç iyi oynamadı diye yuhalamak ayıptır be kardeşim ayıptır yahu!!...

Yorum

• Arkandayız Burak, seni ıslıklayan kendini bilmezler adına senden özür diliyorum.

Yorum

• beyler lütfen değerlendirmelerimize dikkat edelim,burak trabzona ik yarı attığı gollerle çok faydalı oldu ama çokda kaçırdı inanın ondan kalitelisini almazsak kesinlikle şampiyonluktan olucağız burda iş şenol hocaya düşüyor.ya powel ya mehmet çakır mutlaka buraktan daha azz gol kaçırmalı daha iyi olmalı formayı almalı yoksa burak kaçırdıklarıyla bizi şampiyonluktan edecek zaten umut yetiyor birde burak yılmazı kaldıramayız mutlaka bu olay telefi edilmeli burak yılmazın yerine ya powelya çakır yada transfer bu sorunu şenol hoca çözecek aksi halde şampiyonluk kaçıcak çok gol kaçıran takım bence şampiyon olamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim