Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek atımlık barutunun ilk yarı itibariyle bittiğini düşünüyorum.

Bu kadar top ezen bir adama şampiyonluk yolunda bence ihtiyacımız yok.

Yorum

• Yuhalanması doğru değildi...
      Çok üzüldüm...
      Sanki ligde puan olarak geride olan taraf biziz...
      Bazen tribündeki taraftarlardan nefret ediyorum!
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek atımlık barutunun ilk yarı itibariyle bittiğini düşünüyorum.

Bu kadar top ezen bir adama şampiyonluk yolunda bence ihtiyacımız yok.
        şampiyonluk yolunu sen açtın ya tabi sallarsın burağa
        burak sana inaniyoruz sen ne olur takma kafana aslanım
        ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• Bizim taraftarın iki yüzlülüğünü bu maçta görmüş olduk, Burak her maç iyi oynayacak diye birşey yok, bu maçta da takımın geneli gibi kötüydü.Ancak kabak onun başına patladı, taraftar tarafından yuhalanması son derece yanlıştı.

Şampiyonluk yolunda atılan golleri de o atmadı zaten bizim çok bilmiş taraftarımız attı.

Yorum

• Jaja'yı sağ kanatta oynatmak, Serkan'ı sol kanatta oynatmak, Giray'ı tek forvet oynatmak gibi birşeydi Burak'ın sol kanatta oynatılması. Nasıl olması gerekiyorsa da öyle oldu. Yani Burak'ın takıma katkı sağlaması için hiç bir şey yapılmadı maç içinde. Sabaha kadar sol kanatta oynat, bundan daha iyisini bekleyemezsin. Suç Burak'ta değil; ısrarla o kanatta oynatanlarda.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bu adamın kötü oynama hakkı yokmu hiç. yuh ne yani gol atınca iyi atamayınca hemn silip atmakmı yani.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yuhalanması doğru değildi...
                Çok üzüldüm...
                Sanki ligde puan olarak geride olan taraf biziz...
                Bazen tribündeki taraftarlardan nefret ediyorum!
                Burağın bugün kötü oynadığı yüzde yüz. Ama suçlu Burak değildir. Askerleri yönetenler generallerdir. Askerler kötüyse suçlu Generaldir.

Burak kötü oynuyorum diye bas bas bağırıyor. Hep ben kendim atayıma gidiyor. Bunu hoca görüp oyunda tutarak aferim diyorsa suçlu Burak Yılmaz değil Şenol Güneştir.
                En son Emrullah tarafından düzenlendi; 22.01.2011, 21:13.
                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk yarıda vurması gerektiği yerde topa vurmadı ya sinir etti beni.

Yorum

• Burak'ı yukalayanların beyin diye bi organı yok galiba. Tamam bizde maçı izlerken kızıyoruz ama ne diye oyundan çıkarken ıslıklıyorlar anlamıyorumki. Bu kadar dengesiz taraftar görmedim. Öyle bi zamanda ıslıklıyorlar ki, resmen ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Gönlünü almak lazımdı. Keşke çıktıktan sonra tezahüart yapsaydık.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• O da bunu istemedi ama önüne de geçemedi..Onun adına da üzüldüm...

Yorum

• Son 4 maçından kimse birşey anlamadı.
                        Ya dinlen ya akıllan çeki düzen ver kendine.
                        İlk yarıda ne güzeldi damganı vuracaktın lige.
                        Eski hallerine dönme.
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bir oyuncu kötü oynayabilir, Burak da sadece bu maç değil son birkaç maçtır kötü oynuyor. Belki oynatıldığı yerde oynayamıyor, belki nazar değdi, belki formsuz.
                          Ama bu adam oynayamazken ısrarla bunu sahada tutmak işte bugünkü gibi üzücü olaylara yol açıyor.

Yorum

• Herkes haddini bilmeli, taraftar taraftarlığını bilmeli. Şenol Hoca'nın TD'lüğü kadar yaşı olanlar Şenol Hoca'ya akıl vermeye kalkıyor. Tamam eleştirilebilir Şenol Hoca da ama bazıları eleştiri değil resmen hadlerinde olmadığı şekilde alaycı, küçümseyici, aşşağılayıcı mesajlar gönderiyor. Biraz kendinize gelin ve Şenol Hoca karşısında haddinizi bilin. İnsan kendisini birazcık bilmeli.
                            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Kanat oyuncusu olmadığını defalarca vurguladım.

Yetenekleri kısıtlı olan oyuncudan üretkenlik sağlamasını tahayyül etmek irrasyonel bir beklentidir.

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes haddini bilmeli, taraftar taraftarlığını bilmeli. Şenol Hoca'nın TD'lüğü kadar yaşı olanlar Şenol Hoca'ya akıl vermeye kalkıyor. Tamam eleştirilebilir Şenol Hoca da ama bazıları eleştiri değil resmen hadlerinde olmadığı şekilde alaycı, küçümseyici, aşşağılayıcı mesajlar gönderiyor. Biraz kendinize gelin ve Şenol Hoca karşısında haddinizi bilin. İnsan kendisini birazcık bilmeli.

gerisi fasa fiso..
                                Umut Bulut

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim