Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geldiği günden beri hep eleştirdiğim Adam.

Yaklaşık 20 Dakika kırık burunla oynayacak kadar özveride bulunan adam.Özevlatçı zihniyete kapak olsun bu davranışın.Sağol Varol.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün saat 14.11'de yazmışım..

Alanzinho 87'de taktığında da Alan'ın günü olacak bugün demiştim..

Hayırdır inşallah
      Haftaya kim atar reis?

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haftaya kim atar reis?
        Başkan maçta önce 2-3 gibi geliyo o ilham.. Şimdi ne desem yalan olur
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Burnundan öpüyorum Burak. Helâl ve geçmiş olsun.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Geçmiş olsun Burak Yılmaz.Nasıl attığın golde senle berbaber sevindiysek.Burnun kırıldığında senle beraber bizde o acıyı yaşadık.Seni öyle kan içinde görünce.
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Forvette serbest oynayınca bir de istekli olunca coşuyor böyle devam. Tebrikler golün ve mücadelen için.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Geçmiş olsun adamım seni çok seviyoruz.
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Helal olsun

liverpool daki kuyt a benzetiyorum seni hiç yılmıyor.
                  Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Bu gün beni utandırdın....Sana güvenmediğimden falan değil...1-0 olunca dedim ki yeter artık yoruldum....Kopacaksak kopalım gitsin... Gardım düştü yani....Sendeki azmi görünce utandım bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan.....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ilk önce gecmis olsun ...penalti penaltiydi burak ama istesen devam yürüyemezmiydinde gölü atamazmiydin bosuna da sari kart ve cezali olmazdin ama yinede golu atin ve 3 puiani aldik tessekürler
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Adamsın Adam...

Geçmiş olsun Burak..Seviyoruz Seni...

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ilk önce gecmis olsun ...penalti penaltiydi burak ama istesen devam yürüyemezmiydinde gölü atamazmiydin bosuna da sari kart ve cezali olmazdin ama yinede golu atin ve 3 puiani aldik tessekürler
                          Atamazdı Vural.. Burak geçtim diye düşünürken Rüştü ikinci ayağını taktı..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Adamsın Burak..
                            Seni eleştirenlere ve sana küfür saydıran çarşıya en güzel cevabı verdin.
                            Tekrardan geçmiş olsun

Yorum

• Burnu kırık değilmiş dedi tv de gerçi cezalı ama olsun daha hırslı döner.. HELAL OLSUN sana...Bu arada Şenol hoca çok önceleri Burakta oyun görüşünde eksikler var demişti bayağı bir gelişim gösterdi bence, şimdi üst düzey olma zamanı burak golu bir şekilde atarsın yeterki BÖYLE MÜCADELE ET...

Yorum

• Burak Yılmaz, burnundaki kırık nedeniyle şu an ameliyata alınıyor.Tunç Elibol twitter'ında yazmış.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim