Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak için ben "olmaz" tabirini geldikten bir kaç maç sonra kullanmıştım zaten..tekniği zayıf ama rüzgar gibi de demiştim..an itibarıyla Şenol hocanın şablonuna uyan bir isim olduğunu da söyleyebilirim..
    Takım savunması açısından şu an takıma lazım..

Colman ilk geldiğinde kız gibi oynuyordu..gerçi hala bazı maçları öyle ama bana da 3 yıl aralıksız forma şansı verseler ben de o kadar form tutarım..

Jaja'nın biraz eksiği var..henüz takıma adapte olabilmiş değil bence..beklemek lazım..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Oynatmazsan adapte olmaz tabii ki abi.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak için ben "olmaz" tabirini geldikten bir kaç maç sonra kullanmıştım zaten..tekniği zayıf ama rüzgar gibi de demiştim..an itibarıyla Şenol hocanın şablonuna uyan bir isim olduğunu da söyleyebilirim..
        Takım savunması açısından şu an takıma lazım..

Colman ilk geldiğinde kız gibi oynuyordu..gerçi hala bazı maçları öyle ama bana da 3 yıl aralıksız forma şansı verseler ben de o kadar form tutarım..

Jaja'nın biraz eksiği var..henüz takıma adapte olabilmiş değil bence..beklemek lazım..
        Konu ile alakası yok da zamanında biz Göksel diye bir oyuncu almıştık uzun saçlı mıydı neydi ..

Bir haber okumuştum Göksel'in tek rakibi rüzgar diye

O günden beri hiç duymadım adını 5 - 6 yıl oldu hatırlayan var mı ?
        Twitter Adresim

Yorum

• Göksel,Burak kadar hızlı değildi..kuvvetli de değildi..nerde bilmiyorum..ayrıca o dönem çok iyi forvetlerimiz vardı..

İlhan,
          Jaja,Colman kadar şans bulsa varya..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Niye Colman kadar bulsun abi? Burak'a verilen şansın yarısı verilsin yeter. Ligdeki en efektif futbolculardan birisini kullanamıyoruz.

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• Buragin gecen sezona oranla daha aktif ve daha becerikli oynadigini düsünüyorum.

Su anda yattaraya tercih edilmesini de dogru buluyorum.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye Colman kadar bulsun abi? Burak'a verilen şansın yarısı verilsin yeter. Ligdeki en efektif futbolculardan birisini kullanamıyoruz.
                Adam taktı Burak'a ya
                Twitter Adresim

Yorum

• Ben Jaja'nın oynamamasına taktım dostum.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

• Bu hafta Şenol hoca oynatacaktır Jaja'yı ama Burak'ı keserek değil Alan'ı keserek
                    Twitter Adresim

Yorum

• Burak iyi başlamadığı maçta 2 gol atarak 3 hafta daha sahada kalmayı garantiledi.
                      Colmandante

Yorum

• - Burak Bu Takımın Oyuncusu Değil Malesef..

- Serkan Balcı iki Kişilik Oynadığı İçin Burak Oynuyor Zannediliyor..

- Kasımpaşa Maçı Kimseyi Kandırmasın..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Burak vazgeçilmez olacak alışsanız iyi olur

Yorum

• - Keşke Her Maç Böyle İyi Olsun , Ama Benim Kendisinden Bi Umudum Yok Açıkcası..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adam 90 dk oyunun içinde kalıyor ve demekki hocanın oyun stiline de uygun bir oyuncu yoksa babasının hatrına oynatmıyor herhalde
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• - Ben 2-3 Kez Canlı İzlediğim Bi Adamdan Bahsediyorum..Büyük Maçlarda Nerde Kendileri..

- Şenol Hoca Tabiki Rotasyon Yapıcak Takımda , Ne Yani Şenol Hoca Sıfır Hatamı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim