Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak hala sana ısınamıyorum neden acaba!...bu formaya hizmet ettikçe değerlisin yoksa değil...
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      twiter da bulamadım yav..
      http://twitter.com/byilmaz17 buyur
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslinda Gökhan Ünal'i geri alsak fena olmaz. Senol hoca onu da oynatir. Attigimiz kazik da katmerli hale gelir.
        Ben her seye ragmen Gökhan'in bizde is yapacagini düsünüyorum.
        katılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...
        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          katılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...
          tam kapasite bir gokhan ayni anda 2 umut 2 burak ediyorsa ne isi var turkiyede..gitsin el classicolarda izleyelimumut dusmanligi yapicam diye komik duruma dusmeyin..

gokhan kucuk takimlarin buyuk golcusudur.ne bizde nede fb'de oynayabildi..zaman zaman yaptigi guzel vuruslar disinda bir numarasida yok..hayir kacirma konusunda da oldukca basarili..
          tam kapasite bir gokhan ne buragin nede umut'un takima verdiginin yarisini verir..yetenekleri oldukca kisitli olmasina ragmen ustune bir de gamsiz olmasi delirtiyor.
          burak ve umut cok mu teknik,cok mu yetenekli?degil ama adamlar sahada bir taraflarini yirtiyor..attiklari golden ziyade taraftarin hosuna gidende bu ozellikleri.
          kisaca gokhan turkiye liginin en fazla sisirilmis balonlarindandir..bu balon malesef ilk olarak bizim elimizde patladi sonrada fenerin..

Yorum

Burak hala sana ısınamıyorum neden acaba!...bu formaya hizmet ettikçe değerlisin yoksa değil...
            - Yahu Armağan övme tamamda , bari yerme be güzel kardeşim illa bişey yazmak zorunda değilsinki...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

O zaman gidin ilgili takımın ilgili forumlarında yazınız Gökhan ile ilgili hissettiklerinizi.

Burak Yılmaz, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor forması altında elinden geldiği kadar formasının hakkını vermeye çalışıyor. Veriyor da. Seni çok seviyorum Burak; fiziğini ve getirdiği artıları, koşularını, kurtarılması neredeyse imkansız olan tam köşeye gönderdiğin penaltıları, İbb ye attığın füzeyi...

Şenol hoca, alternatifleri varken onu oynatıyorsa bir bildiği vardır. Hiç olmazsa hocamızın futbol bilgisine saygı gösterin.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Burak'ın twitter hesabı,ilgilenen arkadaşlara : http://twitter.com/#!/byilmaz17

Yorum

halamın bıyıkları olsaydı dayım olurdu....senin o tam kapasite gökhan,nedense o bahsettiğin yeteneklerine rağmen yedek klubesinden çıkamıyor..aa pardon hazırlık maçları ile kupa maçlarında 70.dakikadan sonra dahil oluyor oyuna..o da üstün yetenekli olduğu için,yoksam o dakkadan sonrada oyuna giremezdi...
                  En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 09:17.

Yorum

• Abartı değil..an itibarı ile Türkiye liginin en etkili,en iyi forvet adamı..

Üstün fiziki yapısı,sürati ve her geçen gün artan formu ve tekniğiyle,daha çok işler yapacağının sinyallerini veriyor..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• burak yılmaz sayfasında gökhan ünal muhabbeti

şenol güneş bu işi biliyor gökhan ünalın faydalı olacağını düşünseydi satmazdı yerine burak yılmazı almazdı. görüldüğü üzere çok doğru bir karar oldu.
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Burak Yılmaz...

Nereden nereye. Helal olsun. Hem Burak'a hem Şenol Hoca'mıza. İkisi de güzel iş çıkardı. Adam sahada yırtıyor kendini, yok böyle bir şey.

Tebrikler.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak İyİ has ta bazen Öyle vuruyorkİ topa Çildirmamak İÇten deĞİl ama genel anlamda bÜyÜk Çaba gÖsterİyor

Yorum

• Gökhan Ünal mı o da kim?? Burakın gidin bu Allah aşkına

Yorum

• Hala Gökhan diyorlar , güzel bir söz vardı ya ağır kaçar.

Yorum

• sahaya çıkmadan önce koridorda Arif Erdem, Selçuk ve Burak'tan maç sonu formalarını istiyor, sakın unutmayın da diyor
                                Burak: Selçuk Arif hocamın dediğini unutma! diyor.

Burak'ın golden sonra sevinçleri görülmeye değer inşallah hep iyi yolda olur...
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim