Burak hala sana ısınamıyorum neden acaba!...bu formaya hizmet ettikçe değerlisin yoksa değil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
http://twitter.com/byilmaz17 buyurİlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwiter da bulamadım yav..
Yorum
-
katılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda Gökhan Ünal'i geri alsak fena olmaz. Senol hoca onu da oynatir. Attigimiz kazik da katmerli hale gelir.
Ben her seye ragmen Gökhan'in bizde is yapacagini düsünüyorum.ölümüne trabzon !
Yorum
-
tam kapasite bir gokhan ayni anda 2 umut 2 burak ediyorsa ne isi var turkiyede..gitsin el classicolarda izleyelimİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...
umut dusmanligi yapicam diye komik duruma dusmeyin..
gokhan kucuk takimlarin buyuk golcusudur.ne bizde nede fb'de oynayabildi..zaman zaman yaptigi guzel vuruslar disinda bir numarasida yok..hayir kacirma konusunda da oldukca basarili..
tam kapasite bir gokhan ne buragin nede umut'un takima verdiginin yarisini verir..yetenekleri oldukca kisitli olmasina ragmen ustune bir de gamsiz olmasi delirtiyor.
burak ve umut cok mu teknik,cok mu yetenekli?degil ama adamlar sahada bir taraflarini yirtiyor..attiklari golden ziyade taraftarin hosuna gidende bu ozellikleri.
kisaca gokhan turkiye liginin en fazla sisirilmis balonlarindandir..bu balon malesef ilk olarak bizim elimizde patladi sonrada fenerin..
Yorum
-
- Yahu Armağan övme tamamda , bari yerme be güzel kardeşim illa bişey yazmak zorunda değilsinki...İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak hala sana ısınamıyorum neden acaba!...bu formaya hizmet ettikçe değerlisin yoksa değil...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
O zaman gidin ilgili takımın ilgili forumlarında yazınız Gökhan ile ilgili hissettiklerinizi.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...
Burak Yılmaz, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor forması altında elinden geldiği kadar formasının hakkını vermeye çalışıyor. Veriyor da. Seni çok seviyorum Burak; fiziğini ve getirdiği artıları, koşularını, kurtarılması neredeyse imkansız olan tam köşeye gönderdiğin penaltıları, İbb ye attığın füzeyi...
Şenol hoca, alternatifleri varken onu oynatıyorsa bir bildiği vardır. Hiç olmazsa hocamızın futbol bilgisine saygı gösterin.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
halamın bıyıkları olsaydı dayım olurdu....senin o tam kapasite gökhan,nedense o bahsettiğin yeteneklerine rağmen yedek klubesinden çıkamıyor..aa pardon hazırlık maçları ile kupa maçlarında 70.dakikadan sonra dahil oluyor oyuna..o da üstün yetenekli olduğu için,yoksam o dakkadan sonrada oyuna giremezdi...İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum..Gökhan kötü futbolcu değil..tam kapasite bir Gökhan,bunu çok kez yazdım, 2 Burak+2 Umut eder...En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 09:17.
Yorum
-
Burak Yılmaz...
Nereden nereye. Helal olsun. Hem Burak'a hem Şenol Hoca'mıza. İkisi de güzel iş çıkardı. Adam sahada yırtıyor kendini, yok böyle bir şey.
Tebrikler.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
sahaya çıkmadan önce koridorda Arif Erdem, Selçuk ve Burak'tan maç sonu formalarını istiyor, sakın unutmayın da diyor

Burak: Selçuk Arif hocamın dediğini unutma! diyor.
Burak'ın golden sonra sevinçleri görülmeye değer
inşallah hep iyi yolda olur...
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum