avni akerde bu adama yuh çekenlerin alayına gitsin bu 2 gol !
şenol güneş ısrarı ve kararlılığı
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
var ya ilk yarı deli etttin beni ama ikinci yarı sezonun ilk yarısındaki burak geri döndü. ikinci yarı için teşekkürler ama ilk yarıda yaptığın gereksiz hareketten dolayı 10 kişi kalabilirdik.
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Burak dar alanda panik yapan çok top kaybeden bir oyuncu iyi bir hedef santrafor olacağını düşünmüyorum zaten teknik kapasitesi de sınırlı bu bölge için. İyi bir santraforun yanında kanat-forvet olarak verimli olabilir ki zaten bu mevkide iyi maçlar çıkardı Şenol Hoca santrafora biraz daha yakın oynatırsa ve serbest oynamasını sağlarsa daha verimli olur.
Konya Turku macindan belli bi egoistli tutu gidiyor.2-3 Mac bi yedek otursunda akli basina gelsin.Yattara baslasin.Sok bi baskinla macin basinda gollari buluruz bence.
sana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.
ister kabul edin ister kabul etmeyin ama sampiyon olacaksak burak ve enginin ekstra performansina ihtiyacimiz var. bu nedenle bir kalemde futbolcularimizi silmeyi birakip motive etmek lazim. aslinda golge etmesek yeter
Yorum