Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun Burak..

Yorum

• avni akerde bu adama yuh çekenlerin alayına gitsin bu 2 gol !

şenol güneş ısrarı ve kararlılığı
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Burak'a maç başından beri sallayıp durdunuz ama bugün iki tane pozisyona girdi ikisini de attı.

Daha ne yapsın.

Tek eksi yönü Engin Baytar'a gösterdiği gereksiz tepkiydi.

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buda Burak ı kötüleyenlere KAPAK olsun
          o onun golleriyle sevineceksin hava yapacaksınn ufak bir şeyde çizeceksin.

böyle bir adalet yok arkadaş !! .
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• var ya ilk yarı deli etttin beni ama ikinci yarı sezonun ilk yarısındaki burak geri döndü. ikinci yarı için teşekkürler ama ilk yarıda yaptığın gereksiz hareketten dolayı 10 kişi kalabilirdik.
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Aklıma Hasan Kabze'nin son dakikalarda 1-0 gerideyken Beşiktaş'a attığı iki gol geldi.

O goller Galatasaray'a şampiyonluğu getirmişti, inşallah bugünki goller de bizi şampiyonluğa taşır.

Yorum

• Senin Allah'ına kurban.
                Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Allah senden razı olsun Burak. Eyvallah. Çok teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi koçum hadi en çok sana güveniyorum bu maç .
                    Hırsın yeter .

Yüzümüzü kara çıkarmadın .

Kapağı koydu alan alsın !
                    Twitter Adresim

Yorum

• Giden maçı döndürdü..Helal olsun

Yorum

• Bu macin yıldızı Burak ve onla birlikte colman.
                        Burda sayıp kufur edenler ciddi ya kor ya Ts li degildir.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• futbolcudan acayip anlıyorsunuz,sizleri teknikdirektör yapmak lazım..

Yorum

• Burak iste seni sırtımda dünyayı dolaştırmazsam bende adam değilim...ADAMSIN ULAN ADAM...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak dar alanda panik yapan çok top kaybeden bir oyuncu iyi bir hedef santrafor olacağını düşünmüyorum zaten teknik kapasitesi de sınırlı bu bölge için. İyi bir santraforun yanında kanat-forvet olarak verimli olabilir ki zaten bu mevkide iyi maçlar çıkardı Şenol Hoca santrafora biraz daha yakın oynatırsa ve serbest oynamasını sağlarsa daha verimli olur.
                              İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mümkünse yedek başla yattara başlasın ilk 11'de.
                              İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konya Turku macindan belli bi egoistli tutu gidiyor.2-3 Mac bi yedek otursunda akli basina gelsin.Yattara baslasin.Sok bi baskinla macin basinda gollari buluruz bence.
                              İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pres yok mücadele yok azim yok konsantrasyon yok Burak ne yapıyorsun Allah aşkına ?
                              İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.
                              İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sporculuğun "s" si ile alakası yok

hocasının torpilli prensi takımın içine etmeye devam ediyor

şenol-burak elele içine ettiler takımın
                              futbolcudan acayip anlıyorsunuz,sizleri teknikdirektör yapmak lazım.

Yorum

• ister kabul edin ister kabul etmeyin ama sampiyon olacaksak burak ve enginin ekstra performansina ihtiyacimiz var. bu nedenle bir kalemde futbolcularimizi silmeyi birakip motive etmek lazim. aslinda golge etmesek yeter
                                Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim