Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burakdan ne beklediğinizi anlamadım neydi ki ne olsun dün akşam bjk li gibi oynadı gol atacağı pozisyonda topa vurmayıp kendini yere attı sarı kart gördü sonrada atılmak için ne gerekıyosa yaptı arkadaşlarına saygısızlık etti böyle adamların bizim takımda yeri olmamalı

Yorum

• Yattara gelince 11 başlayamaz, zaten bence şimdi de başlamasın,60'dan sonra koy, savunma yorulunca sürsün topu gol atsın asist yapsın.Çok yarar sağlar

Yorum

• Saçma sapan hareket sonucu cezalı duruma düştün. Formsuzdun zaten , cezalı olmasaydın oynayacağını sanmıyordum.

Yorum

• Sag kenar olarak degil, Forvet olarak degerlendirilmeli bence...

Manisada daha yaraliydi bu pozisyonda...
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• ben yavaş yavaş diğer takımlarda niye oynayamdığını anlamaya başlıyorum süper fiziğin var ama top oynayacak yeteneğin yok
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Çok kötüydü.Hiçbir varlık göstermedi.1 kişi eksik oynadık resmen.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• kız gibi oynadı derler ya öleydi işte, koş uşak koş sana bu lazım...
                KEFKENISTIM

Yorum

• Takımın en kötüsüydü. Gol atmasından,top sürmesnden geçtim topu tutamıyor bile...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• Burak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
                    1.dayanıklılığı ve sürekliliği yok...
                    2.fiziksel olarak zayıf
                    3.top tekniği zayıf, en basitinden sağ kanatta oynarken yaptığı hiç bir orta rakibi geçip bizim oyuncularla buluşamıyor her top mutlaka rakibe çarpıyor...
                    takımda kalıcı olması için yapması gereken yazın boş durmadan deli gibi çalışmak,çalışmak,çalışmak...

Yorum

• Kendisinden umutluydum ama eski görüntüsüne geri döndü Bjk maçında yaptıkları beni çileden çıkardı resmen gördüğü sarı kart gereksizdi bir de çok geçmeden İbrahim Üzülmez'e sert bir faul yaptı Allah'tan Hoca kırmızıyı veremedi yoksa o pozsiyonda ikinci sarıdan atılması gerekiyordu.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Sadri Şener'in gol problemini çözüm için aldığı üç forvetten tek gol atabileni Burak.
                        O da bildiğim kadarıyla iki gol atabildi.
                        İkinci devre oynanan o kadar maçta gol problemine katkı için transfer edilen üç oyuncudan sadece iki gol.
                        Başka söze hacet var mı?
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
                          2.fiziksel olarak zayıf
                          3.top tekniği zayıf, en basitinden sağ kanatta oynarken yaptığı hiç bir orta rakibi geçip bizim oyuncularla buluşamıyor her top mutlaka rakibe çarpıyor...
                          takımda kalıcı olması için yapması gereken yazın boş durmadan deli gibi çalışmak,çalışmak,çalışmak...
                          burak'ın dayanıklılığı ve sürekliliği yok kısmına kesinlikle karşıyım
                          bjk maçında sağ kanatta nerdeyse 3-4 tane sıkışan topu fizği ve kuvveti sayesinde çıkardı
                          ileride top tutucu forvet olarak kullanılmalı bence güçlü fiziği
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
                            2.fiziksel olarak zayıf
                            aslında burak'ın yapması gereken şeyler;

bence say say bitmez... bakıyorumda normal top çalımıda yok! alın size bir gökhan ünal darbesi daha
                            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Çok pas hatası yaptı maçta.Beğenmedim.Bakmadan toplar atıyor.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Şener'in gol problemini çözüm için aldığı üç forvetten tek gol atabileni Burak.
                                O da bildiğim kadarıyla iki gol atabildi.
                                İkinci devre oynanan o kadar maçta gol problemine katkı için transfer edilen üç oyuncudan sadece iki gol.
                                Başka söze hacet var mı?
                                Şenol Güneş in isteğiyle alındı. Yönetime sallayacağım diye belden aşağı vurmaya gerek yok. Yalan yanlış yazmayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim