burakdan ne beklediğinizi anlamadım neydi ki ne olsun dün akşam bjk li gibi oynadı gol atacağı pozisyonda topa vurmayıp kendini yere attı sarı kart gördü sonrada atılmak için ne gerekıyosa yaptı arkadaşlarına saygısızlık etti böyle adamların bizim takımda yeri olmamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
ben yavaş yavaş diğer takımlarda niye oynayamdığını anlamaya başlıyorum süper fiziğin var ama top oynayacak yeteneğin yokUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Burak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
1.dayanıklılığı ve sürekliliği yok...
2.fiziksel olarak zayıf
3.top tekniği zayıf, en basitinden sağ kanatta oynarken yaptığı hiç bir orta rakibi geçip bizim oyuncularla buluşamıyor her top mutlaka rakibe çarpıyor...
takımda kalıcı olması için yapması gereken yazın boş durmadan deli gibi çalışmak,çalışmak,çalışmak...
Yorum
-
Kendisinden umutluydum ama eski görüntüsüne geri döndü Bjk maçında yaptıkları beni çileden çıkardı resmen gördüğü sarı kart gereksizdi bir de çok geçmeden İbrahim Üzülmez'e sert bir faul yaptı Allah'tan Hoca kırmızıyı veremedi yoksa o pozsiyonda ikinci sarıdan atılması gerekiyordu.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Sadri Şener'in gol problemini çözüm için aldığı üç forvetten tek gol atabileni Burak.
O da bildiğim kadarıyla iki gol atabildi.
İkinci devre oynanan o kadar maçta gol problemine katkı için transfer edilen üç oyuncudan sadece iki gol.
Başka söze hacet var mı?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
burak'ın dayanıklılığı ve sürekliliği yok kısmına kesinlikle karşıyımİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
2.fiziksel olarak zayıf
3.top tekniği zayıf, en basitinden sağ kanatta oynarken yaptığı hiç bir orta rakibi geçip bizim oyuncularla buluşamıyor her top mutlaka rakibe çarpıyor...
takımda kalıcı olması için yapması gereken yazın boş durmadan deli gibi çalışmak,çalışmak,çalışmak...
bjk maçında sağ kanatta nerdeyse 3-4 tane sıkışan topu fizği ve kuvveti sayesinde çıkardı
ileride top tutucu forvet olarak kullanılmalı bence güçlü fiziğişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
aslında burak'ın yapması gereken şeyler;İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın eksikleri saymakla bitmez, ilk aklıma gelenler..
2.fiziksel olarak zayıf
bence say say bitmez... bakıyorumda normal top çalımıda yok! alın size bir gökhan ünal darbesi daha
Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
Şenol Güneş in isteğiyle alındı. Yönetime sallayacağım diye belden aşağı vurmaya gerek yok. Yalan yanlış yazmayınİlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'in gol problemini çözüm için aldığı üç forvetten tek gol atabileni Burak.
O da bildiğim kadarıyla iki gol atabildi.
İkinci devre oynanan o kadar maçta gol problemine katkı için transfer edilen üç oyuncudan sadece iki gol.
Başka söze hacet var mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum