Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amacım bu olayda Burakı savunmak değil,yaptığı büyük yanlış...Olayın bu kadar abartılmasına karşıyım. İstanbul basını hemen olayı kaptı zaten.Konu Trabzonsporsa dururlar mı ? Querasma Şenol Güneşe yaparken neredeydiniz ?
    Burak dün çok istekliydi,iyi de oynuyordu..Hırsından formasını yırttı hatta..Çıkması yanlıştı. Yine de hocanın kararına her türlü saygı duyması gerekiyor. İsterse 5 gol atsın çıkarken o tepkiyi veremez.

Ama futbolda var bu... 2010-11 de Engin Baytar bildiğin Şenol Güneşe söverek çıkmıştı oyundan..

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Dünyada da birçok örneği de var.

Haa bu saatten sonra zaten dikiş tutmaz,bizim taraftarla zor.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 11:52.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu eksiklikleri bilen ve İstanbul'a gitmek için can atan bilerek bu sorunları çıkarıyor olmasın?

Bak tekrar ediyorum.
      Normal bir adamdan bahsetmiyoruz.
      Futbol sahtekarlığı konusunda Türkiye'de top class bir adamdan söz ediyoruz.
      Olabilir oda bir ihtimal tabi.....

Takıma olan zararı karından fazla ise değerlendirilip minimum zarar ile satılsın.....

Lakin yattığı yerden para alan Kuçka , Ibanez gibi isimler Burak'tan çok daha önce gönderilmeli....

Adam en azından ofsayta filan giriyor. Yukarıdaki isimler sadece ödemeler listesine giriyor....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Not : Bu arada Quresma mesela Şenol Güneşe neler yaptı neler dedi.....

Ama oynatılıyor....

Neden : Beşiktaşın Ona ihtiyacı var.....

Bunuda unutmayalım
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yuh be sizlere
            Şu olayı bile hazmedip sindirmişsiniz

Kaçırdığı golden sonra nasıl çılgınlar gibi alkışlandı
            Oyundan çıkarken içindeki öfke ,saygısızlık karakteri yüzüne vurdu

Yayıncı kuruluşun özel görüntülerinde tünele girerken ağzından çıkan kelimeleri de okuyabilirsiniz.

O kelimeleri asla kabul etmiyorum.Bu olayda bile bu ahlaksızı savunabilecek kadar genişseniz muhattabı buyrun siz olun
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu sirada bir tane gazeteci çıkıp içimizden geçen bir cümle söylese adama saldırır, ondan sonra taraftar o gazeteciyi linç eder.

Bu forumun büyükleri var onlar anlatsın ya
              Trabzonspor Bu muydu eskiden
              Elin şımarığı gelmiş şehrin tüm dinamiklerini avucunda oynatıyor

30 bin kişi +Ünal Karaman'a "has....."çekip stadı terkediyor
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------

Yorum

• seni tff veya fifa ya sikayet eden oyuncuyu hala daha oynatirsan bunlarin olacagi cok normal.
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• leş kargaları gs bjk dünden beri twitterda burak hayali kuruyor defolsun gitsin onlara karaktersiz herif

Yorum

• Burak babamın oğlu değil ama yerel medya ve bir kısım sosyal medya vatandaşı üzerine oynuyor. Bu bariz. Burak takıma zarar veriyor diyorsunuz da yerel medyadaki bazı vatandaşların amacı nedir diye soran yok.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ben bu adamı takımımda görmek istemiyorum.. git lütfen..
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 13:33.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak babamın oğlu değil ama yerel medya ve bir kısım sosyal medya vatandaşı üzerine oynuyor. Bu bariz. Burak takıma zarar veriyor diyorsunuz da yerel medyadaki bazı vatandaşların amacı nedir diye soran yok.
                        Neymiş yerel medyanın amacı
                        Adamın 2 yıldır yemediği halt kalmadı
                        Medya şu son 1 aydır üzerine gitti diye kötü niyetli mı oldu

Özkan Sümer'in amacı neydi
                        Ahmet Agaoglu'nunamaci neydi
                        Dün Ünal Karaman'ın amacı neydi

Yahu yerel medyanın 2 yıldır yazamadığını ben 2 yıldır söylüyorum burada benim amacım ne
                        Benim derdim Trabzonspor

Bu adam 2 yıldır takımda ne huzur ne ortam bıraktı
                        Yerli yabancı çatışmasının geldiği ilk günden beri 1 numaralı sebebi bu adam

Her transfer döneminde türlü alicengiz oyunlarıyla kapağı İstanbul'a atmaya çalısan bu adam
                        Ama sosyal medyadaki paralı askerlerini kullanıp iş yatınca algı oluşturan da bu adam

Transfer döneminden sonra Ersin Düzene verdiği röportajda başkanı yerden yere vurmuştu
                        O Ersin Düzen dün diyor ki transfer döneminin son günü Burak ve ailesinin transfer olmak için neler çabaladığını ben biliyorum

Kimsenin bir amacı falan yok
                        Bu sahtekar Trabzonspor'u elinde oyuncak yaptı

Yerel medya kötü niyetli olsa 2 yılda 2 gs maci öncesi sakatlık bahanesi ile oynamamasının üzerine giderdi

Başakşehir maçından sonra üzerine giderdi

Alanya maçının devre arasında soyunma odasında ne yaşandığının üstüne giderdi

Trabzonspor'un paralarını Volkan Şen'e nasıl yedirdiğinin üzerine giderdi

Geçen sezon devre arası takıma transfer yaptırmamasının üzerine giderdi

Dün taraftara "şerefsiz,köpekler ,has...."diye diye stadı terketti

Ne anlatıyorsunuz ya

Burak'ın zoruna giden Abdülkadir haberleri mı?
                        Az bile yazıyor yerel medya
                        Çocuğu bitirdi
                        Geleceğini aklınca sağlama aldı
                        Ama çocuğun Trabzonspor geleceğini bitirdi
                        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 05.11.2018, 13:59.
                        -------------

Yorum

• Burak Yılmaz Trabzonspor'dan büyük oyuncudur.

Yorum

• Yerel medyanın amacı Trabzonspor değil ya, neyse...

Bu saate kadar kadro dışı kaldığının henüz açıklanmaması bile bir gaflettir...

Bekliyoruz...
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• yerel medya'ya veya ünal hoca'ya kızıp bu sahtekarın yaptığını maruz görmek gaflettir.

ulan hala takım olmamızda ki en büyük engelin burak olduğunu ve kendisini takımdan ve şehirden büyük gördüğünü anlayamayan insanlar var. bin defa söylüyoruz bu şahıs saha dışı ve saha içi sorun oğlu sorun.

yok 50 gol atıyormuş falan filan bu diyen adamdan uzak duracaksın çünkü her yolu mübah görür
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• büyük antrenör avcı emre'yi çıkarttıktan sonra aynı tepkiyi görmüştü. sadece hocaya bırakırsan oynatır. camianın, başkanın kararı önemli. fazla zarar etmeden bu adamdan kurtulmamız gerek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim