Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyi işime geldiğim gibi yorumluyorum anlamıyorum.....

Stadyumda anneye,babaya, kitaba küfür istemiyorum. Edenlerin kim olursa olsun cezalandırılmasını istiyorum. Buna kendimde dahilim.

Ayrıca Şenol Güneş para aldığı için kendisine aynı şekilden daha ağır küfür edilen hatta kafasına ayakkabı atılan yere gidip en sevdiği renklerin " siyah-beyaz " olduğunu söyleyebilen bir adamdır....

Siz bu adamın efsane(!) olduğunu idda edebiliyorsunuz hala bu garip değilde Trabzonla hiç bir alakası olmayıp bize milyon dolarlar ve prestij kazandıran Burak Yılmaz'ın haklı tepkisini söylemek mi garip anlamıyorum
    hayir sorun ikisininde yanlis oldugunu diyememeniz

burakta o hareket izleyen milyonlarca bayan önünde yapti, adam söverkenyüzünüz kizariyorda buragin ayni anlama gelen hareketi yüzünüzü kizartmiyorsa bencedeciddi sorun vardir...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hayir sorun ikisininde yanlis oldugunu diyememeniz

burakta o hareket izleyen milyonlarca bayan önünde yapti, adam söverkenyüzünüz kizariyorda buragin ayni anlama gelen hareketi yüzünüzü kizartmiyorsa bencedeciddi sorun vardir...
      "Tasvip etmiyorum kesinlikle ama aynısı bana yapılsa bende en azından aynısını yapardım diye düşünüyorum."

Olayı tasvip etmediğimi yukarıda yazdım.....

Tasvip etmemek : bir düşüncenin ya da davranışın doğru, uygun, yerinde olmadığını belirtmek, onu uygun bulmamak, onaylamamak
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 13:33.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        " kesinlikle ama aynısı bana yapılsa bende en azından aynısını yapardım diye düşünüyorum."

Olayı tasvip etmediğimi yukarıda yazdım.....
        abi bu hareketi canli tvde yaptiktan sonra o yaninda söven adamlardan ne farkin kalir?

Tasvip etmiyorumbence cok yetersiz kaliyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi bu hareketi canli tvde yaptiktan sonra o yaninda söven adamlardan ne farkin kalir?

Tasvip etmiyorumbence cok yetersiz kaliyor
          Tasvip etmemek : bir düşüncenin ya da davranışın doğru, uygun, yerinde olmadığını belirtmek, onu uygun bulmamak, onaylamamak

kesinlikle tasvip etmiyorum demişimki kesinlikle onaylamıyorum , uygun bulmuyorum demişim.... Daha ne diyim
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maalesef çok faydalı olur bu yıl,özellikle kiralık gelirse.

Yorum

• BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• inşallah...
                En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 15.07.2017, 15:46.

Yorum

• burak gelirse şampiyonluk ihtimalimiz azda olsa olur.

Yorum

• arkadaslar artık şike kompleksinden kurtulun... burak yılmaz baslıgında alakasız tartısmalara girip biribirinizi kırmanıza gerek yok.. burak yılmaz sampıyon kadromuzun oyuncularından birisidir va takımımıza verdiği hizmeti sanırım burada goırmezden gelen yoktur.. oraya gıtmıs buraya gıtmıs tartıdsmalarına gırmenıze hıc gerek yok gıtmeseydi takımla birlikte oda helak olacaktı uzerıne bısey demeye gerek dahi gormuyorum.. burak yılmazı ıstermeydım muhtemelen hayır ama gelıyorsada hayır demem eger turk forvet dusuneceksenız suyan ıcın turkıyede ve dunyada daha ıyısı yok ılerleyen zamanlarda eger bız cıkarırsak olur ama gorunen okı oda pek mumkun gorunmuyor... burakın olumsuz tarafları varmıdır tabıkı vardır ama olumlu tyarafları olumsuz taraflarından cok daha ıyıdır eger gelecekse burada bos bos tartısmak yerıne ondan en ıyı verımı nasıl alabılecegımızı tartısmalıyız bence
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• çok şeyler yazdim hakkinda ama simdi bu saatte ganzilisin yaptigi videolari izlerken farkettim, her sey bir yana

özledim...

Yorum

• Yaptığı bu kadar fedakarlığa rağmen transferinin halen uzaması ve takıma motive olmasının engellenmesi yönetimin başarısıdır.

Yorum

• Kiralik gelecekse gelsin, yoksa uzak dursun.

Yorum

• Transferin gerçekleşmesi durumunda başlık "Trabzonspor Teknik & Futbolcu Kadrosu" başlığına taşınacaktır.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• transferi kesinleşmemiş bir oyuncuya baslık acılmasını dogru bulmuyorum
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                transferi kesinleşmemiş bir oyuncuya baslık acılmasını dogru bulmuyorum
                                Yeni açılan bir başlık değil. 542 sayfa yazılmış zaten

Bizdeyken vardı, nostalji bölümüne ait şuan.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X