Türkiye'nin en iyi futbolcusu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin en iyi futbolcusu.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Geçen yıl ki Gs ve BJK maçlarındaki hali çok anlamlıydı... Tekrar hatırladım gözlerim doldu...
Burak'ın ve tüm camiamızın emeğini çalanların; Allah'ım laneti üzerlerinden eksik etmesin Amin !İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 macta 16 gol, takimin attigi 24 golun 16'si yani %66.67 si. Daha ne yapacakti acaba?
3 maçta 1'er gol atarım daha iyi..
Umarım anlatabilmişimdir...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 maçta 3 gol atacağıma
Umarım anlatabilmişimdir...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
ilerde tek kaldığı zaman güçlü ekiplere karşı etkili olması zor ama iyi bir partneri olursa kimsenin tutabileceğini sanmıyorum"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 maçta 3 gol atacağıma
Umarım anlatabilmişimdir...
Her maç 3er 5er atarım daha iyi
Yorum
-
Yorum
-
Vallahi yaranılmaz bu taraftara .
İlk 10 maçta gol atan adam kimdi ?
Yorum
-
Yorum