Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaz, bu akşam Sümela'nın şifresi filmini yönetmeni ile izleyecek. Nerede olduğunu söylemem. Artık şansınıza...

twitter.
    7

Yorum

• Gol anonsunu duydun mu Burak?
      KRAL'IN GOLÜÜÜÜÜ
      17 numaralı formasıyla...
      Hoşdöndün diyelim.

Yorum

• Burağın yeri forvet değil falan bunlar boş bu kadar golü defanstan mı attı ? Oynayınca oynuyor..

Yorum

• Burak bir forvet oyuncusu ama santrafor değil. Santraforun en basit tanımı sırtı dönük oynayabilmektir. Fatih Tekke Hakan Şükür, bunlar santrafor Umut bile forvet oyuncusuydu mesela. Halil santaforda oynayabilir forvette ben olsam santraforda denerdim. Pawel santrafor ama yetersiz, Henrique'yi anlamadım bence oyuncu olduğu bile şüpheli. Teofilo birinci sınıf santrafordu. Jaja ise birinci sınıf forvet. Alex de forvettir mesela 10 numara oyuncusu değil. 10 numara oyuncusunun klasik örneği Hagi'dir, Türkiye'de Sergen'i hatırlarız. Bu oyuncunun top dağıtması gerekir. Vittek tam santrafordu sakatlanmamış olsaydı Burak onun yanında özellikle Avrupa ve derbi maçlarında çok farklı performanslar çıkartabilirdi. Neyse kısaca devre arası bize bir adet Teofilo lazım Jaja değil. Jaja'nın rolünü Burak hayli hayli oynar.

Yorum

• Forvet Arkası Olsa Burak Dahada Gol Atıcak Aldığı Pasler Ceza Sahasına 10-15 Metre Dışarından .
            Buak Nasıl Koşmuyor Yahu Aralara Kaçıyor Defans Arkası Koşuları Var Rakip Defansı Sağa Sola Kaydırıyor Ama Arkadan Destek Gelmedimi Daha Ne Yapsın Bu Adam Messi Gibi Çalımlarla Gidemez Beyler Top Verip Topu Ceza Sahasında Alıcakki İş Yapsın.
            Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• Yanına bir golcü geldi mi görürler senin ne kadar daha kaliteli bir golcü olduğunu.Orta sahaya da takviyeler lazım.Defans hattı da önemli oyun kurmada önemli
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• En yakın rakipleri Tum ve Webo 7 gol atmışken kendisinin 16 golü var..

Yorum

• arkadaş defansı ileride kuran ekibe daha doğrusu orta sahasıyla defansı arasında çok boşul olan takımlara burak kolay gol atıyor araya sarkıp fakat bu 2 bloğun birbirine yakın olduğu rakip takımlarda burak çok çaresiz kalıyor yani defans kaleye yakın orta sahada defansa yakınsa burak iptal yani şenol hoca bunu hala neden anlamıyor onu düşünüyorum ki burağında bunu artık kendiside geliştirmeli pozisyonları sizmeli doğru yerde bitmeli kapalı defanslara karşı nasıl oynayacağını bilmiyor bide adama harbiden nazar değdi buna eminim yani ve koskoca Trabzonsporun burakdan başka gol atabilicek 2. hatta 3. planları olmalı sonra fena tökezliyoruz

Yorum

• Saç stili kaşı falan filan karışmayın adama yahu Zevkler ve renkler tartışılmaz.

O değil adam süper gidiyor. 7 maçtaki suskunluğu olmasa en az 20 golü aşmıştı şimdiden Ben yinede 30'u bulacağını düşünüyorum
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• O çok özel bir futbolcu.. Türk futbolunda böyle bir yeniden doğuş olmamıştır. Bravo Burak...
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İki maç daha gol atamaz yeniden eleştiriler başlar. Ben de eleştirdim yine de söylüyorum arkasındaki oyuncular ya nokta paslar verecekler ya da çok iyi pres yapacaklar. 16 gol kimseyi yanıltmasın . Bu takım inanılmaz baskı yiyor . Burak pres yapamıyor yapamayacak da. Takım kötü gidince yeniden Burak'a suç atmanın alemi yok. Umut'un eksikliği çok hissediliyor.

Yorum

• Burak girdigi gol pozisyonlarinda her yerden vurmaya calisiyor bu durumlarda kafasini kaldirip birazda arkadaslarini gorebilse cok daha faydali olacak gol atamadigi maclarda takima katkisi cok az bir hakan sukur veya umut bulut vs tipindeki santroforlar haftalarca gol atmasalar bile verdikleri mucadele ve asistlerle katki vermeye devam edebiliyorlar burak santrafor degil acik degil orta saha degil ama takimda golcumuz olmadigi icin kendisinin en iyi yaptigi sey acik alanda cizgi defansin arkasina sarkmak tum takim oyun sistemini buraka gore ayarlayacak herkes ara pasi atmayi dusunecek burak keleciyle karsi karsiya kalacak ve gool rakipler omlem alirsa isimiz yine zor sampiyonlar ligi ve derbilerde bir tek buraka calisirsak bir sekilde golu buluruz dusuncesi iflas etmistir

Yorum

• Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı sona ererken, oyuncumuz Burak Yılmaz attığı 16 golle ligin en golcü futbolcusu olmasinin yanısıra 201 1 yılı içinde Süper Lig'de oynanan 34 haftada en çok gol atan oyuncu oldu. 2010-1 1 sezonu ikinci yarısıyla 201 1-12 sezonu 1 .yarısı arasında 34 haftada 29 lig maçına çıkan Burak Yılmaz toplamda 26 gol attı. Ayrıca Burak Yılmaz 201 1 yılı içinde A Milli takımda 3 gol, Türkiye Kupası'nda ise 1 gol olmak üzere toplam resmi maçlarda 30 gole imza attı. Bu sezon ligin 4. haftasında 3-1 kazanılan Kardemir Karabük maçında da 3 gol atan Burak, Orduspor karşısında ikinci kez hat-trick yapmış oldu.

Yorum

• Ganzilis gururla sunar Burak Yılmaz B17

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ganzilis gururla sunar Burak Yılmaz B17

http://www.youtube.com/watch?v=vCRvPWJTfcw

Biz de gururla izledik kendisini tekrardan
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X