Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir forvet alacaksın oda Burak gibi çift forvet bak bakalım o zaman nasıl tutucaklar seni
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İddaname açıklandı ve gördüm ki siz geçen sene TARİH YAZDINIZ !!!
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• böyle oynamaya devam edecekse, umursamaz laubali ve, durmadan takım arkadaşlarına kızıp sitem edecek ve onlara pas atmayacaksa .

defolsun gitsin.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle oynamaya devam edecekse, umursamaz laubali ve, durmadan takım arkadaşlarına kızıp sitem edecek ve onlara pas atmayacaksa .

defolsun gitsin.
          yaşına bakıyorum anlayış gösteriyorum...

Yorum

• Şampiyonlar liginde sıfır katkıyla oynadı umarım Avrupa Liginde katkı yapar.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaşına bakıyorum anlayış gösteriyorum...
              ne gösterirsen göster, umrumda değil. hiçbir oyuncunun menfaati trabzonspordan önemli değildir.

burak kendi değerlerini trabzonsporun önünde tuttukça bu düşüş devam edecektir. ne zaman egoistliği bırakıp, takımım kazansın demeye başlarsa o zaman kendiside sınıf atlar. yoksa yok olup gider.

3-4 maçtır rezil oynuyor zaten.

Yorum

• Burak ayni burak ama gol atamadigi tum maclarda elestiri almasi kacinilmaz bir vaka oyuna katki vermede sorunlari var zaten burakin gol atamadigi maclarda attigi pas ve ortalarla yildizlastigi cok gorulen birsey degil burak herkesi gole alistirdi atamayinca elestiriler yagmur gibi gemeye basladi en iyisi burak bir an once birazda gol attimak icin cabalamasi lazim o zaman gol atamadigi maclarda kesinlikle tepki falan almaz

Yorum

• %100 Şenol Güneşin hatası sebebiyle gol atamıyor.

Ortalama 2 Stoper+1 Önlibero Burak Top alır almaz ona odaklanıyor. Koşu alanlarını kapatıyor, Tekmeliyor.
                  Bizim futbolcular yardımına gitmiyor,kaçmıyor,top istemiyor.

Bu şekilde verimsiz olacağı aşikarken İNATLA TEK FORVET oynatılıyor.

KANATA koyun şu adamı.

Burak ı bu şartlardayken forvette oynatmak demek , Messi yi stoper yapıp niye gol atamıyor demek gibi saçma.
                  En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 10.12.2011, 10:34.

Yorum

• Sahadaki 10 oyuncu her pası Burak'a atmaya çalışırsa ve 3 kişi tarafından her zaman tutulursa istersen Hulk olsun (filmdeki Hulk ) hiçbirşey yapamaz
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      böyle oynamaya devam edecekse, umursamaz laubali ve, durmadan takım arkadaşlarına kızıp sitem edecek ve onlara pas atmayacaksa .

defolsun gitsin.
                      Ben hem yaşına hemde futbolcu psikolojisini bilmemene veriyorum.Kaç maçtır gol atamıyor .Haliyle üzerinde baskı var.Sizin gibiler yüzünden.

Koşmamasının sebebi de tek forvet oynuyor + Gol bekliyoruz bu adamdan .Takım onun üzerine kurulu ve kontra olarak gelişiyor ataklarımız .Haliyle her defasında defans arkasına koşup , topa vurmak güç istiyor.Boşa enerji harcamıyor..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ya saçmalamayın burak tek forvet olarak özellikle büyük takımlara gol atması için bizim kanatlarda iki tane fizik gücü mücadele gücü olan atletik iki oyuncuya sahip olmamaız lazım çünkü kanatlardaki oyuncularmız rakip savunmaları yerlerinden oynatcak korkuyu salamıyo kanatlardaki oyuncularımız eğer rakip bekleri çalımlayıp geçerse burağın etrafı boşalır burak gol pozisyonuna rahat girer fakat bizim kanatlardaki oyunculrımız cehc serkan hatta halil adrian bu özeliklerde değil rakip bekler bizim kanat oyuncularını durduruyor yetmezmiş gibi topu onlardan söküp bizim ceza sahamıza girip kendi santraforlarının etrafındaki giray ve glowackiyi yerlerinden edip santraforlarının etrafını boşaltıyorlar işimiz tolgaya kalıyor bunun için sadece orta alanda zokora ve colmanın mücadelesi her maç yetmiyor kanatlara iki güçlü oyuncu almazsak play off hayal derbiler hayal ben inatla la burak ve henriqe ilerde bekleyerek oynayacaksa hiç oynamasınlar orta sahaya yakın oynamalılar geriden çıkma yapıp orta alanın ileriye top çıkartmasını kolaylaştırmalılar

Yorum

• eğer bu maçtada pozisyona girmezsek kanat oyuncusu transferi farz olur

Yorum

• Lütfen Burak!
                            İstekli oyna!
                            Hamiş

Yorum

• Hadi bu maç patlama yap istanbul kevaşelerine..

Yorum

• haydi Burak oyna at gol ve gollerini
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Yükleniyor...
                                X