Halil Ve Burak Bugun Cok İyi Anlastı ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 macta 16 gol, takimin attigi 24 golun 16'si yani %66.67 si. Daha ne yapacakti acaba?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
3 gol atmasına rağmen, o ilk maçlardaki yırtıcılığını göremedim. Gol atamadığı haftalarda en çok arkasında duranlardandım ama bu kadar güçlü adam top sürerken elini yüzüne falan getirip pes etmemeli. Yıkıp gidebilir farkında değil.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ÇABUK UNUTTUNUZ BEYLER !
Vakit destek olma vakti adamsın BURAK devam et oğlum !"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17'de 17 yapması gerekiyordu...
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olumsuz mesajı ben atmak istedim. Hiç inanmıyorum, güvenmiyorum, sevmiyorum. İnşallah 3-5 kuruşa satabiliriz.insan yanılabiliyor dimi
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Kendim atmış gibi sevindim gollere. Onun için de takım için de zor zamanlar. İyi oldu bu.
İleride Halil'le birlikte oynamaya devam ederse çok daha verimli olacak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 maçta oynadı ...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen: Anne, Burak 3 gol atti, 4-0 yeniyoruz!
Annem: Hepsini niye birden atiyor, fenere, galatasaraya atsaydi ya!
Yorum
Yorum