Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil Ve Burak Bugun Cok İyi Anlastı ..
    #50 Jackson Avelino Coelho
    #7Miroslaw Szymkowiak
    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• 17 macta 16 gol, takimin attigi 24 golun 16'si yani %66.67 si. Daha ne yapacakti acaba?

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        17 macta 16 gol, takimin attigi 24 golun 16'si yani %66.67 si. Daha ne yapacakti acaba?
        17'de 17 yapması gerekiyordu...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 3 gol atmasına rağmen, o ilk maçlardaki yırtıcılığını göremedim. Gol atamadığı haftalarda en çok arkasında duranlardandım ama bu kadar güçlü adam top sürerken elini yüzüne falan getirip pes etmemeli. Yıkıp gidebilir farkında değil.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ÇABUK UNUTTUNUZ BEYLER !
            12.12.2011 Demiştim...

Vakit destek olma vakti adamsın BURAK devam et oğlum !
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              17'de 17 yapması gerekiyordu...
              15 maçta oynadı ...

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk olumsuz mesajı ben atmak istedim. Hiç inanmıyorum, güvenmiyorum, sevmiyorum. İnşallah 3-5 kuruşa satabiliriz.
                insan yanılabiliyor dimi
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Kendim atmış gibi sevindim gollere. Onun için de takım için de zor zamanlar. İyi oldu bu.

İleride Halil'le birlikte oynamaya devam ederse çok daha verimli olacak.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 maçta oynadı ...
                    Onu biliyorum da bizim oynadığımız maçları baz alarak yazdım...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben: Anne, Burak 3 gol atti, 4-0 yeniyoruz!
                      Annem: Hepsini niye birden atiyor, fenere, galatasaraya atsaydi ya!
                      Aynı şeyleri yazmak için girmiştim bu başlığa

(UEFA)

Yorum

• Yilmaaaaaaaaaaaaaz

Yorum

• Benim fikrim değişmedi. 2. yarıda aynı bu pozisyonda oynasın belki 2-3 tane maçta yine böyle goller filan atar ama geri kalan maçlarda da takıma yük olur başka da bir şey olmaz.

Yorum

• Şu saçları kestir..

Başka eleştirecek bir şey bulamadım

Yorum

• Saç stilini değiştir yakışmıyor 3 numara yakışıyor.

Goller güzel de 4 golün üçünü atmasaydı diyorum, takım da bağımlı hissediyor bu durumda.

Yorum

• Hosgeldin Burak Yilmaz... Son bi isteğimiz daha kaldi, sacini sana zahmet kestiriver
                                Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

Yükleniyor...
                                X