Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman 7 hafta daha sahada gezmeye devam etsin..
    Haketti bunu dimi?...gol atmayı bırak koşmaya bile hali yoktu..
    İnsanı bu forumdan soğutmaya yetiyorsunuz.Ama sevdiğim bir sürü insan var burada.1 kaç kişi yüzünden soğumam burdan.

Anlam veremiyorum size.

Yorum

• suratında mutsuz bir ifade ve bıkkınlık var gibi..
      gol sevinçleri bile sevinç içermiyordu.. bir sıkıntı yoktur inşALLaH..

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Özür dilerim ama gerçekten zeka ve anlama düzeyi çok düşük taraftarlarımız var..

Yorum

• İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            suratında mutsuz bir ifade ve bıkkınlık var gibi..
            gol sevinçleri bile sevinç içermiyordu.. bir sıkıntı yoktur inşALLaH..
            Öyle olması normal.Geçen sene en iyi sezonunu yaşarken yuhalandı.

Bu sene rekordayken taraftar tarafından yine en çok eleştirilen tabi eleştiri yanında az kalır laf edilen diyim laf edilen futbolcu oldu.

Yorum

1 maçta 3 gol atacağıma
              3 maçta 1'er gol atarım daha iyi..
              Umarım anlatabilmişimdir...
              Şenol Hoca forveti tekleyip 30-40 metreden ona pas yaptırıp gol atmaya çalışmak yerine bu maçta olduğu gibi forveti ikileseydi hem o hem yanındaki arkadaşı Halil hemen her maçta gol atabilirdi diye düşünüyorum...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

1 maçta 3 gol atacağıma
                3 maçta 1'er gol atarım daha iyi..
                Umarım anlatabilmişimdir...

Ee ondan sonra da 1 gol ye berabere bitsin

Umarım anlatabilmişimdir ?

Yorum

• manisa(1) ibb(1) samsun (2) karabük(2) maçlarında 6 gol bekliyorum ben dağıtacak yine sonra bu adamı 20den aşagıya satmamalıyız diyecez eleştirenlere inat ayrıca şöyle diyelim attığı her gol 1milyon euro ççç ççç
                  bu mesajı 2 .yarının 4 hafta sonrasında bulacam böyle olacak aksilik olmazsa inş.
                  sonra şubat gelir hoş gelir psv ye de cakacak avrupa da talihsizliğini bitirecek
                  seni cok seviyorum Burak Yılmaz iyi ki takımımızdasın!!
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ee ondan sonra da 1 gol ye berabere bitsin

Ya da 2 gol ye mağlup ol

Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Aferin Burak,şımarıklık yapmıyorsun.Kampada erken katılmışsın..

Yorum

• Burak Yılmaz bu sene 30 golu geçecek.

Yorum

• Efendiliğiyle ,adamlığıyla 10 numara adam.Yanında ona alan açacak bir Umut ya da arkasında rakip defansı süs köpeği gibi gezdiren bir Jaja olsaydı eminim hiç bir maçı boş geçmezdi.

Bu yüzden hücuma hareketlilik katacak birine ihtiyacımız var hem takımın hem Burağın performansını katlaması için.

Yorum

• Burak gitti efsanesi kaldı.. Kahramansın güya, takıma artısı olmayan bir kahraman..
                            İlk olarak BizeHerYer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İçim rahat etmedi bu yorumun öyle durmasına...

Bu kadarıda sinirden, yüksek beklentiden.

Ne oldu bizim hırslı Burak'a... Gol atma istemiyorum ama geçen seneki YILMAZ Burak ol, yine o hırslı Trabzonsporlu Burak ol...

Sahada basılmadık yer bırakmayan, Eskişehir'e sus işareti yapan, burnu kırık orta sahadan fırtına gibi koşan Burak ol yine...

Özledik senin adını bağırmayı, gel artık kendine...

Geçen seneden çok krediliyim diye düşünme, 4-5 maçta asarız adamı, başkasından da değil ha direk kendimden anladım bunu...
                            Sesimi mi duydun ne yaptın, hattrick ile cevabımı verdin

İnşallah ikinci sezonda eskisi gibi devam edersin gollerine.

Seni seviyoruz BURAK YILMAZ !
                            Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• mıllı takımdan dondugunden beri burak daha ısteksız eskı burak degıl sanırım ben bunun nedenını sorumluluga baglıyorum takımın butun gol yukunu buraga bagladık gıdıyor Streslı bır ıs bu kım ne derse desın bu stresı kaldıramayan ne futbolcular geldı gıttı bu takımdan buraka hem taraftarların hemde takım arkadaslarının yardımcım olması lazım
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• o şaçlar kesilmeli diyorum.bu kadar kısa olmasa bile kesilmeli.
                                En son oguzhann tarafından düzenlendi; 30.12.2011, 20:45.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X