Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fıs cıkan bi transfer umutla gokhan anlasamıyor acıkcası cekemiyrlar birbirilerini pas alısverisi sıfır gokhan umut atsın istemiyor umutta gokhan acıkcası forvetler kaydedeger birşey yapmadı umutun iki golu kaval kemigine carparak oldu keske penaltıyıda kaval kemiginle atsaydı. ben td olsam alt yapıdan koy 17 yasında cocugu gelecek vaat eden o oynasın

Yorum

• çok havalısın çok artistsin çok ukelasın...senın bu kadar ukela olduğunu gerede kampındaki tavırlarından hemen anlamıstım az adam ol nerde oynadıgını kımı temsıl ettıgını bır daha dusun burası kayserı degıl gokhan efendi
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Asist masist yapma Gökhan, Gol at golllllllllll
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Yine yoklari oynadi,cok kötüydü.
          Gökhan su anda yüzde 70 kapasite ile oynuyorum diyor.
          Senin bu halin yüzde 70 ise senden bosuna bir seyler bekliyoruz demektir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şu yüzde 70 kapasiteyi bir göremedik
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu yüzde 70 kapasiteyi bir göremedik
              Gökhan in yüzde 70 lik hali bu ise,yandi gülüm keten paralar.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Umudum kırılmaya başladı...
                Hayırlısı...
                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Şişirilmekten zepline dönen Mehmet Yıldız Trabzonda oynasa Gökhan'dan biraz daha iyi oynardı.
                  Mehmet'in gollerini açın izleyin yarısı penaltıdan yada boş kaleye.Diğerleride önü açık alıp gittiği toplar.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• valla gökhan bence yapabileceği bir çok şeyi yapamıyor nedense...yani gökhan aslında teknik bir oyuncudur ama bir kişiyi bile çalımlayamadı, çünkü karşısında duvar var zannediyor, rakip hiç kıpırdamayacak bu da adam geçecek (aynı hastalık colmanda da var)...yani böyle giderse bir iki maç kızaklanmalı. nedir bu ya...
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Gökhan, sen de birazcık çırpın artık.

İnanıyoruz, arkanda duruyoruz ama umudumuz kırılmaya başladı.
                      En son Muhammet tarafından düzenlendi; 01.12.2008, 15:02.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Dün sağıyla alıp soluyla vurduğu bir top vardı ki kolay kolay hiçbi forvet hareketli topa öyle vuramaz. Kalitesi belli biraz daha sabır...

Yorum

• İlk olarak Çagman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fıs cıkan bi transfer umutla gokhan anlasamıyor acıkcası cekemiyrlar birbirilerini pas alısverisi sıfır gokhan umut atsın istemiyor umutta gokhan acıkcası forvetler kaydedeger birşey yapmadı umutun iki golu kaval kemigine carparak oldu keske penaltıyıda kaval kemiginle atsaydı. ben td olsam alt yapıdan koy 17 yasında cocugu gelecek vaat eden o oynasın
                          Çağman'ın yorumuna aynen katılıyorum, koskoca yarım sezon bitmiyormu ?
                          Gökhan ÜNAL büyük futbolcu, gol kralı olarak gelmişti, en iyisi söylenmişti,
                          Gökhan ile Umut faydasız, Trabzonsporda oynadıklarını ikisi de bilmiyormu?
                          Sabredeceksek önerim Barış MEMİŞ-Ergin KELEŞ antremana gelmiyormu ?

Nedir bu yahu, şansa zirvede duruyoruz, rakiplerimiz beceriksiz,
                          .................................................. ..Forvetlerimiz beceriksiz,
                          Trabzonspor Lider, ne güzel futbol, eskiden böyle oynanmazdı ....
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şişirilmekten zepline dönen Mehmet Yıldız Trabzonda oynasa Gökhan'dan biraz daha iyi oynardı.
                            Mehmet'in gollerini açın izleyin yarısı penaltıdan yada boş kaleye.Diğerleride önü açık alıp gittiği toplar.

al benden de o kadar, mehmet yıldız tam bir kazma.. bence bizde olsaydı mehmet yılmazı mumla arardık. top saklayabiliyor ama hakkını yemeyeyim

Yorum

• 6 asisti mi oldu?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kontra atak futbolcusu ben alınırken diyordum umutta buda kaleye kosu yapan topcular ama trabzonda oynuyosan kaleye sırtın donuk olur genlede rakipler kapanır o yuzden bu adamda umutta bizim forvetimiz olamaz
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Yükleniyor...
                                X