fıs cıkan bi transfer umutla gokhan anlasamıyor acıkcası cekemiyrlar birbirilerini pas alısverisi sıfır gokhan umut atsın istemiyor umutta gokhan acıkcası forvetler kaydedeger birşey yapmadı umutun iki golu kaval kemigine carparak oldu keske penaltıyıda kaval kemiginle atsaydı. ben td olsam alt yapıdan koy 17 yasında cocugu gelecek vaat eden o oynasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
-
çok havalısın çok artistsin çok ukelasın...senın bu kadar ukela olduğunu gerede kampındaki tavırlarından hemen anlamıstım az adam ol nerde oynadıgını kımı temsıl ettıgını bır daha dusun burası kayserı degıl gokhan efendiYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yüzde 70 kapasiteyi bir göremedik"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Umudum kırılmaya başladı...
Hayırlısı...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
valla gökhan bence yapabileceği bir çok şeyi yapamıyor nedense...yani gökhan aslında teknik bir oyuncudur ama bir kişiyi bile çalımlayamadı, çünkü karşısında duvar var zannediyor, rakip hiç kıpırdamayacak bu da adam geçecek (aynı hastalık colmanda da var)...yani böyle giderse bir iki maç kızaklanmalı. nedir bu ya...Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak Çagman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefıs cıkan bi transfer umutla gokhan anlasamıyor acıkcası cekemiyrlar birbirilerini pas alısverisi sıfır gokhan umut atsın istemiyor umutta gokhan acıkcası forvetler kaydedeger birşey yapmadı umutun iki golu kaval kemigine carparak oldu keske penaltıyıda kaval kemiginle atsaydı. ben td olsam alt yapıdan koy 17 yasında cocugu gelecek vaat eden o oynasın
Gökhan ÜNAL büyük futbolcu, gol kralı olarak gelmişti, en iyisi söylenmişti,
Gökhan ile Umut faydasız, Trabzonsporda oynadıklarını ikisi de bilmiyormu?
Sabredeceksek önerim Barış MEMİŞ-Ergin KELEŞ antremana gelmiyormu ?
Nedir bu yahu, şansa zirvede duruyoruz, rakiplerimiz beceriksiz,
.................................................. ..Forvetlerimiz beceriksiz,
Trabzonspor Lider, ne güzel futbol, eskiden böyle oynanmazdı ....BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞişirilmekten zepline dönen Mehmet Yıldız Trabzonda oynasa Gökhan'dan biraz daha iyi oynardı.
Mehmet'in gollerini açın izleyin yarısı penaltıdan yada boş kaleye.Diğerleride önü açık alıp gittiği toplar.
al benden de o kadar, mehmet yıldız tam bir kazma.. bence bizde olsaydı mehmet yılmazı mumla arardık. top saklayabiliyor ama hakkını yemeyeyim
Yorum
-
kontra atak futbolcusu ben alınırken diyordum umutta buda kaleye kosu yapan topcular ama trabzonda oynuyosan kaleye sırtın donuk olur genlede rakipler kapanır o yuzden bu adamda umutta bizim forvetimiz olamazbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
Yorum