Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Beyler buraka sallamasak Yakında o da gelirse şaşırmayalım.Bu kadroda herkes olmak ister.Misal ben isterim
    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun Camiamıza
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Hayırlı olsun Camiamıza
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

çok iyi oldu bu transfer ... inşallah bu sene üniv.e ktü ye gidicem.. kombinemide alcam.. yönetime helal olsun
          Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

Hayırlı olsun herkeze.Daha kimi alalım.Hoş geldin Gökhan Ünal.Bu arada yabancı isteyen arkadaşlar fatih tekke varken kim yabancı istiyordu
            Més Que Un Club

Yorum

hosgeldin KRAL artik 9 numaramiz bos kalmayacak
              -----> Firtina Öncesi Sessizluk !!<-------

Onur-Serkan-Egemen-Giray-Cale-Selcuk-Colman-Yattara-Baris-Umut-GOKHAN UNAL
              eski adim: szymek7

Yorum

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

ts ıcın

beyler bence umut ondan daha ıyı bır golcu bu senenın en az atak yapan takımında umut 13 gol atıyosa bnce turkıyenın en ıyı bır forvetı mıllı takımada ts lı oldugu ıcın alınmıyo zaten umutu da unutmayalımmmmmmmmmmmmm bır roportajında dogustan tslı oldugunu solemıstı zaten fener ugur boralla bırlıkte bunuda alıcaktı umut gıtmedı
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Ben Gökhan Ünal a hoşgeldın dıyor....asıl tebrık edılecek kişi sayın Büyük Başkan ŞENER dır dıyorum....parayı nerden bulduysa super işler yapıyo arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum ama temmuzda trabzona gıdıp en az ıkı tane kombıne bılet alıp ordakı arkadaşalrıma yada akrabalarımdan bırıne hedıye edıcem lutfen boyle bır kampanya cıkartıp buna ıst.almanya da yaşayan durumu musaıt olan herkese seslenıyorum...Trabzondas yaşamıyor olabılırız ama alıp hedıye edebılrız lutfen artık sıra bızde..... EFSANE GERI GELEKCEK MI ? DERDIK GELDIIII GELDI ARTIK..........OLEY OLEY BUYUK BAŞKAN OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

fatih tekke'den doğan boşluğu dolduracak ender futbolculardan biri
                      7
                      Cngz_61

Yorum

resmi sitede açıklanmış hayırlı olsun...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bu sezon kac gol atmisti gokhan?

umut 14 atti gokhanda sanirim 15-16 atti

yani tr nin iyi ikitane forveti bizde, birbirlerine uyum saglarlarsa birlikte 30 gol atarlar insallah

Yorum

arkadaslar bu transferler bedava olmuyo iyi hoş o geldi bu geldi seviniyoruz ama bunların bi maliyeti var elimizden geldiğince yardımcı olmamız gerek bunun için kombine,forma v.s hucum \o/

Yorum

inşallah hayırlı olur bize gelmeden önce sevmezdim kendisini ama artık bordo mavi formayıı giyeceği için canımız feda gökhana

Yorum

Ah keşke Fatih Tekke ! Gelseydi yahu...

9 u da Gökhan giyecek iyi mi...

İçimde bir ezildi bir ezildi anlatamam

Hoşgeldin Deli oğlan
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Yükleniyor...
                                X