Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendine güvenmiyor..Bu sorunu aştığında herkes onu konuşacak!!
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• cok pas hatasi yapti,cok nazik oynuyor, cok kolay düsüyor,cok yavas, hüseyin mi dagitacak toplari, sen tango hüseyin horon oynuyor. hüseyin cok iyi tepiyor, colmanin naptigi belli degil, olmuyor olmuyor bugün kafayi yedim colmanin pas hatalarindan, adami minimetrelik paslariyla övüyordunuz, göremedim malesef
      10 numara sart, top dagitici sart, alex i alalim dicem

Yorum

• 1-2 top çaldı.2 güzel 1i gollük pası var.Topu çok ezdi.İstekliydi.Gelişine şutu güzel düşündü.Daha iyi olacağına inanıyorum.
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Simdi daha gelmeden yildiz futbolcu aldik diyen arkadaslarin yorumlarini merak ediyorum dogrusu...

3 macini izledim ucundede vasatti gozumde.....

insallah duzelir ama bence Turk liginin, hele hele derbi maclarinda kilit isim olmadigi belli!
          Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• teknik olarak iyi fizik olarak yetersiz.aksamasın nedeni de bence güçlü olmaması.yere sağlam basan biri değil ikili mücadelelere giremiyor hemen dağılıyor.iyi oyuncu ama bizim için o bölgedeki ideal oyuncu değil.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• [quote=cio_henry.14;15865
              Colmanı 2-3 hafta sonra görücek herkes..
              Sende Beşiktaş maçından sonra bu topiçde ol da bu yorumunu görünce belki yüzün kızarır biraz..[/quote]

evet burdayim ve yüzüm kizarmadi...malesef evet malesef dediklerim tam tamina cikiyor....isterdimki yanlis yorum yapan kisi ben olayim
              Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
              Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Gökhana harika bir asist yaptı ama gol olmadı malesef iyi oynuyor bu maç 90 dakika çıkarmayı başardı git gide iyi olacaktır. Pası ve devamlı hucumu düşünmesi çok güzel ama kaleye yakın müsait pozisyonlarda pas yerine biraz daha şut girişimlerinde bulunması gerekir.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bir oyuncuyu 3 maçlık performansıyla değerlendirmek doğru olmaz düşüncesindeyim ,ki bugün kötü de değildi.Özellikle Isaac'in de takıma katılmasıyla göbekte oynadığı takdirde Selçukla çok daha iyi olacak ve gerçek rolünü sahaya yansıtacaktır.Müthiş bir oyun zekası var.Şuan için en önemli ekslikliği kondüsyon gibi görünüyor.Özellikle 80. dakikadan sonra yoruldu.
                  Genel olarak vasatın üzerinde gördüm ama göbekte değerlendirdiğimiz zaman takımı daha fazla yönlendirip ,ipleri eline alacaktır.Çünkü çok yetenekli bir oyuncu.

Yorum

• Herkez 10Nummara diyor duruyor.Kim kaybetmis de biz bulacagiz.sanki sürü len satiyorlar.

Ben Colmani begendim.Akilli oynuyor.Biraz fizi güclendirdimi güzel is yapar bizde.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1985 Doğumlu bir oyuncu.

Daha gencecik.

Böyle bir taraftarın önünde ilk defa oynuyor.

3 haftada mükemmel şeyler beklemek yanlış olur.

Önümüzde Deivid örneği varken yüklenmek yanlış olur.

Kondisyon ve güven tam oturduğu zaman çok iyi işler yapacaktır..
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• hep çalımlarını yanlış yere doğru attı çalım atmakta zorlanıyor ama adam cidden oyunu okuyor cok güzel yerlere pas atar ama bizim forvetlerde iş yok arkadaşlar. yoksa cidden adam iyi yani. gökhana atıığı top neydi öyle.

Yorum

• akilli paslar atiyor ama o akilli paslari önceden sesecek aklilli oyuncumuz yok malesef
                          En son ilhan tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 05:37.

Yorum

• Her geçen maç daha iyi oynuyor.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• iyi olacak zamanla hatta umit ediyorum cok iyi olacak, bence ayagina top yakisiyor... biraz daha kendine guvenmesi lazim...
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• Şu Colman'ın yaptığı top kayıplarını Hüseyin yapsa Hüseyin'in hali neydi acaba şu anda. Ben beğenmedim kendisini yine. Malzeme var ama ortaya bir şey koyamıyor. Alışamamanın etkisidir herhalde. Özgüven sorunu da var gibi. Bir gol atsa düzelir sanırım. Herşeyin ilacı gol.
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X