Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman Colman diye forumu inletmiş birisi dahi olsam şu an üzülerek şunu söyleyebiliyorum ki Colman Turkcell Super Lig topçusu değil.

Evet kumaşı çok iyi, evet fiziksel anlamda henüz hazır değil şu an için ama tam anlamıyla hazır olsa dahi futbol stili Turkiye ligleri için farklı bir stil.

Hüseyin-Colman-Selçuk göbekte olduğu sürece hücum anlamında efektif olmak çok zor.

Sanki Colman tam performans oynayınca bütün sorun çözülecekmiş gibi bir izlenim yaratılıyor ama bu takım, takım olarak atağa çıkma işini bu 3'lü ile yapamaz.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• biraz daha agresif olmalı.güzel paslar atıyor ama yeterli değil.topa karşı biraz daha agresif olmalı.şut denemeleri yapmalı.şuan için yetersiz.

Yorum

• Bu adamdan hiç bişey olmaz kimse kendini kandırmasın yapmış olduğu saçmalıkları hüseyin yapsaydı şuanda yemedik laf kalmazdı...İtiraf edelim bi yabancımız elimizde patladı devre arası gönderilmesi dileğiyle.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adamdan hiç bişey olmaz kimse kendini kandırmasın yapmış olduğu saçmalıkları hüseyin yapsaydı şuanda yemedik laf kalmazdı...İtiraf edelim bi yabancımız elimizde patladı devre arası gönderilmesi dileğiyle.
          Nerden anladın bişey olmayacağını.? Buna geçen 3 haftada mı karar verdiniz.?

Ya yapmayın Allah aşkına daha 3 haftadan adamı gönderdiniz helal olsun size..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bazi posizyonlarda cok yavas kaliyor,ama oyun zekasi cok yüksek,gökhana attigi pas müthisdi

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nerden anladın bişey olmayacağını.? Buna geçen 3 haftada mı karar verdiniz.?

Ya yapmayın Allah aşkına daha 3 haftadan adamı gönderdiniz helal olsun size..

Bu benim kendi düşüncem senin ne denli bu adamdan umudun varsa benimde o kadar ümitsizliğim var...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanki Colman tam performans oynayınca bütün sorun çözülecekmiş gibi bir izlenim yaratılıyor ama bu takım, takım olarak atağa çıkma işini bu 3'lü ile yapamaz.
                Bu 3'lüyü oraya koyan adam da zaten hoca değil çoban , öyle değil mi
                Dünkü maçta 55 ile 75. dakikalar arasında yapılan paslar ve ve topun forvetlerimizin olduğu bölgelere taşınmasındaki tek toplarda neyin nesiydi peki
                Acaba başka maçı mı seyrettik yahu Adamlar 20 dakika neredeyse çıkamadı.Topun gol bölgesine taşınmasından ziyade en büyük sıkıntımız final paslarındaki tercih yanlışlarıdır.Zira Yattara'sız bir maçta Colman ,Selçuk ve Gökhan'ın içerisinde olduğu en az 3-4 tane hızlı tek topla çıkma işini gerçekleştirdik.

"bu takım, takım olarak atağa çıkma işini bu 3'lü ile yapamaz." gibi hiç bir gerekçeye dayandırılamayan düşüncene inanmamızı beklemiyorsundur umarım

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu 3'lüyü oraya koyan adam da zaten hoca değil çoban , öyle değil mi
                  Dünkü maçta 55 ile 75. dakikalar arasında yapılan paslar ve ve topun forvetlerimizin olduğu bölgelere taşınmasındaki tek toplarda neyin nesiydi peki
                  Acaba başka maçı mı seyrettik yahu Adamlar 20 dakika neredeyse çıkamadı.Topun gol bölgesine taşınmasından ziyade en büyük sıkıntımız final paslarındaki tercih yanlışlarıdır.Zira Yattara'sız bir maçta Colman ,Selçuk ve Gökhan'ın içerisinde olduğu en az 3-4 tane hızlı tek topla çıkma işini gerçekleştirdik.

"bu takım, takım olarak atağa çıkma işini bu 3'lü ile yapamaz." gibi hiç bir gerekçeye dayandırılamayan düşüncene inanmamızı beklemiyorsundur umarım
                  popülist yaklaşım. Ersun Yanal benim için Türkiye liglerinin en iyi hocasıdır. Ancak bu Serkan Balcı'yı ısrarla oynatmaya çalışması fikrinin yanlış olduğunu değiştirmez.

50 trilyona yakın para harcayıp transfer yaparak Yattara hariç hücum organizasyonları üretememek zaaftır.Takım olarak atağa çıkma işini bu üçlü yapamaz cümlesini beğenmediysen ilk 3 maçımızda yattara'yı göz ardı ederek izle diğer arkadaşları.

Yanlış anlayıp infaz etme hastalığınızı yenin artık.
                  Ortasahamız kötü demedim, sadece savunma özellikleri hücum özelliklerine göre çok ön planda ve bu harika takım savunması yapmamızı sağlarken, takım olarak hücum yapma özelliğimizi daha zayıf kılıyor dedim.

Colman'ın anlık pasları oyunun geneline hitap eden bir durum değil.Colman çok teknik, çok zeki ancak Turkiye liginde tutunamayan yabancı oyuncuların en büyük şikayeti sert futboldur.Sert futbol karşısında ayakta kalabilecek bir oyuncu değil.Bizzat görüyoruz topu bırakıp kenara çekildiği pozisyonları.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    popülist yaklaşım. Ersun Yanal benim için Türkiye liglerinin en iyi hocasıdır. Ancak bu Serkan Balcı'yı ısrarla oynatmaya çalışması fikrinin yanlış olduğunu değiştirmez.

50 trilyona yakın para harcayıp transfer yaparak Yattara hariç hücum organizasyonları üretememek zaaftır.Takım olarak atağa çıkma işini bu üçlü yapamaz cümlesini beğenmediysen ilk 3 maçımızda yattara'yı göz ardı ederek izle diğer arkadaşları.

Yanlış anlayıp infaz etme hastalığınızı yenin artık.
                    Ortasahamız kötü demedim, sadece savunma özellikleri hücum özelliklerine göre çok ön planda ve bu harika takım savunması yapmamızı sağlarken, takım olarak hücum yapma özelliğimizi daha zayıf kılıyor dedim.

Colman'ın anlık pasları oyunun geneline hitap eden bir durum değil.Colman çok teknik, çok zeki ancak Turkiye liginde tutunamayan yabancı oyuncuların en büyük şikayeti sert futboldur.Sert futbol karşısında ayakta kalabilecek bir oyuncu değil.Bizzat görüyoruz topu bırakıp kenara çekildiği pozisyonları.
                    Size göre popülist bir yaklaşım. Kimsenin de kimseyi infaz ettiği yok.

Ben takımın sadece Yattara'dan oluştuğunu düşünmüyorum.Geçtiğimiz senelerde de Yattara vardı.Elbette yetenekli ve yaratıcı bir oyuncu,müthiş bir silah ama herşey sadece Yattara değil.Yattara'nın Ankaragücü maçındaki 43 dakikalık futbolu dışında pek bir şey göremedik.Nitekim o maçlarda yine bu orta alan hattının çıkışlarını görmezden gelip olayı Yattara'ya bağlamak çok samimice gelmedi bana.Zira bu çıkışlarla ilk yarıda en az 2-3 tane daha gol bulabilirdik.Maçta Yattara'nın payını görmzden gelmekte yanlış olurdu elbette ama Ankaraspor maçında oyuna hiç bir katkısı olmamıştı.

Bunun dışında aklıma takılan bir diğer konu ; şuan ortasahamızda yer alan oyuncuların geçmişlerini,oyun özelliklerini ne derecede takip ettiniz ?

Selçuk İnan Genç Milli takımlarda ofansif ortasaha görünümünde bir oyuncuydu Ersun Yanal'ın takımına transfer olana dek.Kalkıpta henüz daha hazır bir seviyeye gelmemiş Selçuk'un ofansif açıdan yetersiz olduğunu ima etmek ,oyuncuyu tanımadan hakkında karar vermekle eşdeğerdir gözümde.Colman'ın hakkında 2-3 maç sonrasında bir izlenim oluşturabildik kafamızda ama Selçuk için ofansta yetersiz demek kendisini takip eden birisi olarak bana komik geldiBu kadar basit ve erken konuşmak doğru değil bana göre.
                    Orta sahadaki 3'lü meselesine gelirsek;
                    55. ile 75-80. dakikalar arasında topun ayaktan ilk çıktığı kişi Selçuk'tu.Yani takımı geriden çıkaracak,oyunu başlatacak dönen topları alıp pas yapmamızı sağlayacak rol ondaydı.Bu rolünde yaptığı sıfıra yakın pas hatası ve zaman zaman dikine oynadığı toplarla kısmen başarılı oldu.Biraz daha geride ve sağlam oynama çabası içerisinde olması,rakibinde çift çapayla yarı alanı kapatmak istemesiydi.Hem ilk toplarda Cisse ve Uğur'la mücadele etmek sonrada top kullanmak böylesine mücadele gücü yüksek maçlarda diri bir form düzeyi ve maç seviyesi ister.Presten sonra topu kaptığımız anlarda ayağa pas yapabilmemiz için öncelikle topu oyunu başlatan kişinin ayağından garanti ve kontrollü çıkması gerekir.Bu oyuncunun da sıkıştığı durumlarda terse dönmesi ve oyunu açması gerekir.Bir çok atak girişiminde Selçuk sağdan sola dönerek Colman'la pas alışverişine girmiştir, takım , tek ve hızlı toplarla final bölgesine doğru hamleler yapmıştır.Bunu açıklamaya çalışıyorum.Eksiğimizin topun yarısahadan çıkarılması değil , son topun doğru hamlelerle kullanmılmaması olduğunu savunuyorum ve ortaya bir dayanak koyuyorum.
                    Tekrar söyleyeyim,kimseyi yanlış anlayarak infaz etmiyorum.Anlatmak istediğinizi gayet güzel anladım ve cevap verdim
                    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 15:34.

Yorum

• bizim beklerimizi atağa çıkmaktan çekindi özellikle cale,bence bu konu üzerinde durmakta fayda var diye düşünüyorum.yoksa takım olarak iyi oynuyoruz,orta sajada başarılı olmayan adamı çıkarabilirsin çünkü trabzonda alternaatif ortasahada var ama beklerde öyle değil. bekler ileri hamle yapıp risk alaabilmeli.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Colman ve Cale 3 Sene Sonra Fatih tekke-Gökdeniz karadeniz-Ersen Martin gibi büyük bir takıma büyük paralara gönderilir.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colmanı sahsen cok begendım dun kendısıne guvenıyorum ama cok cabuk yorulması en buyuk eksi si.

Yorum

• colman iyi oynuyor...top teknigi, oyun zekasi, paslari felan mükemmel...gittikce iyi olacakdir...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaslar ben Colmanin cok iyi olmasini en az sizin kadar isterdim, ve yoruma baslamadan once bu yorumumun sadece izledigim 3 maclik yorum oldugunun altini cizmek isterim.

Colmanin harika top teknigi var, top ayagina yakisiyor derler ya tam oyle birisi. Ama su 3 macta degerlendirecek olursak vasat bir futbol oynadi. Okadar cok pas hatasi yapiyorki her top rakibe diyebiliriz. Kritik anlarda hep yavas kaldi maalesef. Ben daha once izlememistim ve Ersun hocanin Colmani solda oynatmasinida dogru bulmuyorum belki ortasahanin gobeginde daha basarili olur. Kivilcim var gibi, insaallah atese cevirir bu kivilcimi. Yattaraya verdigi o harika pasi Turkiye liginde verebilecek 3-4 futbolcudan biridir.
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Oyun kurma becerisi olan bir futbolcu . Akıl dolu paslar yapabilecek kapasitede .

Yorum

Çalışıyor...
                                X