Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Attığımız gollerde yine adı vardı. Gerek pas verişleri olsun (1.gol),gerekse araya girmeleri (3.gol).

Attığın golle günü kurtardın diyelim Colman'ım.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ben bu hafta Colmanı beğenmedım gol attı atmadı önemlı değil ....daha ıyı bır Colman olabılırsın neden bu kadar ağırsın sankı 40 yaşındasın ! Bjk da Yusuf bıle daha hızlıdır bazen coook yavaş kalıyorsun onuda cozersen sorun kalmayacak
      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
      [/COLOR]

Yorum

• kötü oynadığı maçta bile gol atması çok sevindirici.
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok fazla top kaybı derken, kaç top kaybetti, kaç hatalı pası vardı, takımdaki diğer oyuncuların durumu nedir? nekadar top kazandı, olumlu parları ne kadardı. bunlar için sayısal güvenilir bir kaynak var mı, yoksa sezgisel bir durum mu söz konusu?
          Neyin sezgisi yahu.Adam ilk yarıda çıkarken üç tane net top kaybetti sayabildiğim.Sanki yalan yazıyoruz burada.
          Topla beraber ağırlığından bahsettim.Burada Colman hakkında yazarken diğerlerinin ne yaptığı hakkında tek tek sana rapor mu çıkarayım.Yada nasıl yazmam konusunda sana mı sorayım...
          En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 22:24.

Yorum

• Maçı tam izleyemedim izlediğim bölümlerde Colman iyi değildi ama takımda iyi olan futbolcu göremedim o dakikalarda.. Sonrasını bilmiyorum golünü yine attı tebrikler..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bence de bugün Colman verimlilik açısından çok alt seviyede oynadı.

Bunun yanında isteksiz gördüm kendisini.

Skora katkı yapması şahane ama daha iyi performanslarını da biliyoruz Colman'ın.

Bugün beğenmedim.

Ara sıra kötü olma hakkı var diyelim bari.

Yorum

• Elbette ki var Cihan abi.Yanlız öyle bir hava yaratılıyor ki Colman kötü olamaz.Yada kötüyse illa ki vardır bir sebebi...
                Yanındakiler kötü olabilir; ondan dolayıdır kötü oynamasının gerekçesi.Yada yanındakiler ne yaptıda bu adamı eleştiriyoruz gibilerinden komikçe bahaneler.
                Diğerleri nasıl oynamışmış da gelip Colman hakkında yazıyormuşuz.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elbette ki var Cihan abi.Yanlız öyle bir hava yaratılıyor ki Colman kötü olamaz.Yada kötüyse illa ki vardır bir sebebi...
                  Yanındakiler kötü olabilir; ondan dolayıdır kötü oynamasının gerekçesi.Yada yanındakiler ne yaptıda bu adamı eleştiriyoruz gibilerinden komikçe bahaneler.
                  Diğerleri nasıl oynamışmış da gelip Colman hakkında yazıyormuşuz.
                  Yok bugün maçı izlerken en çok aksayan oyuncumuz olarak Colman'ı gördüm ben.

Dediğim gibi bir isteksizlik bir kararsızlık hali var gibiydi.

Ama skora bu sene inanılmaz katkı yapıyor.

Allah'tan iyi bir takımız.

Mesela bugün Selçuk mükemmele yakın oynadı. Colman'ın açığını kapattı.

Selçuk ile Colman aynı anda iyi oynasalar tadından yenmeyecek zaten.

Yorum

• Tam silik bir futbol oynuyor dedim...Hatta Umut'la birlikte çıkacakların başında geliyordu...Ama yinede maçı golle kapamayı başardı...Zor olmasa gerek...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Colman bugün iyi degildi ama sanki Ceyhun girdikten sonra arkası rahatlayınca daha iyi oynadı..
                      Şahsen ben Colmandan en çok verimi yanında sağlam bi ön libero ile oynatınca alıcagımızı düşünüyorum..

Yorum

• Bu aksam kötü bir günündeydi ama yine golünü yazdi.

Colman in istikrarsizligi en büyük sorunu,bunu artik asmali...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Vasat gözükse de ayakta kalmayı başardı

(UEFA)

Yorum

• Colman bu değil . Gol atsada bu değil ! Kötü oynayabilirsin ; eyvallah ! Şanssız olabilirsin ; eyvallah ! Ama '' mücadele '' etmeyen değil Colman , Maradona olsa benim için değeri yok .

Umarım daha iyi olursun Colman . Sen bu değilsin ...

Yorum

• Gerçekten daha ilk yarıda oyundan alınmasını istedim çünkü bu kadar isteksiz bu kadar lakait bir oyun oynayamaz bir orta saha futbolcusu. 2 Haftadır böyle nedense inşallah düzelir. Kredisi bitmez bende ki Colman'ın ama çok kötüydü 2.yarı oynamayı bile hak etmedi.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colman bu macta iyi degildi...
                                insallah eski formunu alir geri...
                                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X