Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım alıştıkça oda iyi olacaktır.. Attığı paslar şahane.. Bide bizim oyuncular alışsa buna..
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• futbol zekası ve becerisi üst düzeyde bu belli, ama bir çekingenlik var sanki ama alıştıkça çok daha iyi olacağına eminim...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• akıllı futbolcu.çok maç çeviririz onun sayesinde.

Yorum

• hala isinma doneminde.

dunku mac cok dar alanda ve kanatlardan yoksun oynandigi icin ileriye fazla pas atamadi ankaragucu macindaki gibi. hem de ileriye boyle kosan bir futbolcu yoktu.

ama colman cok daha iyi olack.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu adamda potansiyel var ama ya heyecandan oynayamıyo yada gücü az gibi..ilerleyen haftalarda daha iyi olur sanırım..

Yorum

• Merhaba ,

Ben birçok arkadaşımızın dışında Colman ın bejeke maçında iyi oynadığını düşünüyorum .

Colman , oyunun her 2 yönünüde durmadan oynuyor . Bu haliyle yorulmasına ve pas hatalarına neden oluyor . Durağan değil bu çok önemli . Bir bakıyorsunuz yarı sahamızda sürekli çirkeflik yapan Cisse nin ayaklarına yatıyor top alıp takımı atağa kaldırıyor bir bakıyorsunuz kafa topuyla Gökhan ı pozisyon a sokuyor . Symek ten çok daha etkili olacak buna eminim .

Not : Dakikalar yaklaşık 85 i gösterirken savunmadan uzun vurulan topun dışarı çıkmasını önlemek için yaptığın ters roveşeta ( Bu şekilde adlandırabildim ) hafızalarımda uzun süre yer edecek .

Sana güveniyorum .

Saygılarımla

Yorum

• kanatta değil de orta sahanın ortasında daha verimli olacağını düşünüyorum.belli ki yetenekli bir oyuncu kalitesini gösterdi hemen.ersun hoca 4-5-1 veya 4-3-1-2 ye dönerse takımda çok daha önemli bir rol üstlenir.

Yorum

• Hava topu kazanabiliyor.Ara pasları iyi.Rakibi kovalıyor.Ama adam geçemedi çok top ezdi.İnat etti sanki adam geçicem diye başaramadı.Çok daha iyi olucaktır.
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim futbol kültürümüzde fazla çalım atmayan adam eksiltmeyen oyunculara pek iyi gözle bakılmaz. Colman ise topla fazla oynamayı sevmiyor tek top ve derin pas yeteneği daha iyi... oyun zekası budur işte. Ben beğeniyorum.
                    özellikle ilk cümleye katılmakla birlikte colman tahmin ettiğim gibi her hafta üstüne birşeyler katarak devam ediyor, topla birlikte ağır, defalarca yazdım, ama bu maç bir iki kez katetti ve iyiydi, pasları müthiş ama o paslara çapraz koşu yapacak akıllı forvet lazım, biraz daha idman yesinler 5-6 hafta sonra gerçek colman'ı izleriz, açıkçası ben 1 sene bile sabretmeye razıyım.

Her futbolcudan çalımlar, goller spektaküler hareketler bekleyen çoğunluk trabzonspor seyircisi maalesef colman'da istediğiniz yok, o daha çok futbolun gerektirdiklerini yapmaya çalışıyor.
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Colman'ın paslarını alacak forvet yok bizde,şu anki perforfanslara göre söylüyorum. 10 tane pas atsa dokuzuna bakar bizim forvetler. Uyuyorlar çünkü. Colman da bir eksiklik gördüm sadece. O da topsuz koşuda inanılmaz ağır olduğu. Hüseyinden ağır nerdeyse.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• attığı derin pasları iyi ama ona yetişecek adam nerdeeee ? gökhan ve umut gibi ileri oyunculara ayağa pas atıcaksın = yattara misalii onu aradılar ama yok. colman mücadeleci oyuncu ortada oynarsa daha etkili olur diye düşünüyorum.

Yorum

• Çok daha iyi ve faydalı olacak biraz daha güçlenmesi lazım öncelikle ve de biraz ağır kalıyor dönüşlerde filan top kaptırmasının ana nedeni de bu bence. Biraz daha güçlenir driplingini artırırsa çok iyi olacak.

Yorum

• İyi oyuncu bunu belli ediyor.Fakat daha fazla risk almalı.kaçak kaçak oynuyor.Yattara olmayınca Colan da etkisiz olunca hücüm gücü sıfır kalıyor
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bjk maçında iyi göründü ama bazen o kadarda etkili değildi. Yani hale bizim beklentilerimizin altında oynuyor..
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Daha alışamadı heralde takıma bjk maçında attığı 1-2 pas hariç diğer bütün topları rakibe verdi hatta kornerden aldığı pası da avut yaptı bizi çıldırttı eğer colman böyle giderse yönetim devre arasında bir orta saha bulmalı bu iş böyle gitmez

Yorum

Çalışıyor...
                                X