Dün hiç iyi değildi.. İnşallah en kısa zamanda kendine gelir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
colman ın yeri galiba sol açık değil.bazı arkadaşların belirttiği gibi adamda oyunk urma yeteneği var ve orta saha da daha iyi olur ama bu durumda takımda ön libero mevkii ne ya hüseyin oynayacak ya da selçuk ya da ceyhun bu biri oynarsa diğier ikisi yedek kalmak durumunda.ve sol açıkta kim oynayacak çok merak ediyorum acaba ısaac sol açık oynayabilir mi?hiç sol açık oynarken onu izleyen biri var mI_?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman ın yeri galiba sol açık değil.bazı arkadaşların belirttiği gibi adamda oyunk urma yeteneği var ve orta saha da daha iyi olur ama bu durumda takımda ön libero mevkii ne ya hüseyin oynayacak ya da selçuk ya da ceyhun bu biri oynarsa diğier ikisi yedek kalmak durumunda.ve sol açıkta kim oynayacak çok merak ediyorum acaba ısaac sol açık oynayabilir mi?hiç sol açık oynarken onu izleyen biri var mI_?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
bu adam cok asist yapar, dün yine yapiyordu gökhana, gökhan durdurdu ama kaleyi bulamadi sutunda!
cok güzel bir pasdi.
colman cok teknik, hirsli, akilli, hizli oynuyor..... ben bu adami fazlasiyla begendim.
takima tam olarak alisdimi süper katki yapacak!En büyük TS
Yorum
-
Herkes şu noktayı atlıyor Colmanı biz sol içte ve sol açık gibi kullanıyoruz adamın yeri buralar değil forvet arkası veya ortasaha Fm tabiriyle Mc-Amc gerçek yeri orda kullanırsak çok verim alırız devre arası iyi bir sol açık alıp colmanı forvet arkası değerlendirebiliriz.
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize göre popülist bir yaklaşım. Kimsenin de kimseyi infaz ettiği yok.
Ben takımın sadece Yattara'dan oluştuğunu düşünmüyorum.Geçtiğimiz senelerde de Yattara vardı.Elbette yetenekli ve yaratıcı bir oyuncu,müthiş bir silah ama herşey sadece Yattara değil.Yattara'nın Ankaragücü maçındaki 43 dakikalık futbolu dışında pek bir şey göremedik.Nitekim o maçlarda yine bu orta alan hattının çıkışlarını görmezden gelip olayı Yattara'ya bağlamak çok samimice gelmedi bana.Zira bu çıkışlarla ilk yarıda en az 2-3 tane daha gol bulabilirdik.Maçta Yattara'nın payını görmzden gelmekte yanlış olurdu elbette ama Ankaraspor maçında oyuna hiç bir katkısı olmamıştı.
Bunun dışında aklıma takılan bir diğer konu ; şuan ortasahamızda yer alan oyuncuların geçmişlerini,oyun özelliklerini ne derecede takip ettiniz ?
Selçuk İnan Genç Milli takımlarda ofansif ortasaha görünümünde bir oyuncuydu Ersun Yanal'ın takımına transfer olana dek.Kalkıpta henüz daha hazır bir seviyeye gelmemiş Selçuk'un ofansif açıdan yetersiz olduğunu ima etmek ,oyuncuyu tanımadan hakkında karar vermekle eşdeğerdir gözümde.Colman'ın hakkında 2-3 maç sonrasında bir izlenim oluşturabildik kafamızda ama Selçuk için ofansta yetersiz demek kendisini takip eden birisi olarak bana komik geldiBu kadar basit ve erken konuşmak doğru değil bana göre.
Orta sahadaki 3'lü meselesine gelirsek;
55. ile 75-80. dakikalar arasında topun ayaktan ilk çıktığı kişi Selçuk'tu.Yani takımı geriden çıkaracak,oyunu başlatacak dönen topları alıp pas yapmamızı sağlayacak rol ondaydı.Bu rolünde yaptığı sıfıra yakın pas hatası ve zaman zaman dikine oynadığı toplarla kısmen başarılı oldu.Biraz daha geride ve sağlam oynama çabası içerisinde olması,rakibinde çift çapayla yarı alanı kapatmak istemesiydi.Hem ilk toplarda Cisse ve Uğur'la mücadele etmek sonrada top kullanmak böylesine mücadele gücü yüksek maçlarda diri bir form düzeyi ve maç seviyesi ister.Presten sonra topu kaptığımız anlarda ayağa pas yapabilmemiz için öncelikle topu oyunu başlatan kişinin ayağından garanti ve kontrollü çıkması gerekir.Bu oyuncunun da sıkıştığı durumlarda terse dönmesi ve oyunu açması gerekir.Bir çok atak girişiminde Selçuk sağdan sola dönerek Colman'la pas alışverişine girmiştir, takım , tek ve hızlı toplarla final bölgesine doğru hamleler yapmıştır.Bunu açıklamaya çalışıyorum.Eksiğimizin topun yarısahadan çıkarılması değil , son topun doğru hamlelerle kullanmılmaması olduğunu savunuyorum ve ortaya bir dayanak koyuyorum.
Tekrar söyleyeyim,kimseyi yanlış anlayarak infaz etmiyorum.Anlatmak istediğinizi gayet güzel anladım ve cevap verdim
Selçuk İnan'ı Trabzonspor'a gelmeden önce de tanıyordum geçen sene Galatasaray'a uzak mesafeden attığı gollerden önce de tanıyordum.Çok beğendiğim ve hep Trabzonspor'da görmek istediğim ve izliyor olmaktan gurur duyduğum bir oyuncu.
Ama başlıktan sapmamak adına Gustavo Colman'a döneyim.
Evet oyun zekası çok üst düzey bir oyuncu.Maç başına 2-3 tane yapsa bile her yapışında ağzımı açık bıraktıracak paslar atıyor, tekniği ligimize oranla çok üst seviye ancak Turkcell süper lig'de potansiyelini yansıtmasının pek mümkün olmadığını belirtmek istemiştim. Konu nerelere geldi.
Kişisel yorumum bu elbette. Ama işkembeden sallama bir yorum değil.Diğer futbolcuları karıştırmadan Colman merkezli olarak dilediğiniz kadar tartışabilirim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
colman dün aksam vasatin etrafinda oynadi.
zaman zaman güzel isler yapti,gökhan in iyi vuramadigi pozisyondaki gibi.
bazen de sacma sapan pas hatalari yapti.
oyununda sürekliligi saglarsa bize faydali olur diye düsünüyorum.
ama en büyük eksikligi de sert futbola alisik olmamasi ve biraz da agir olusu.
Türkiye deki sert futbola alisabilirse ve kendisini hiz konusunda gelistiren calismalar yaparsa iyi bir transfer olacagi kanaatindeyim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman dün aksam vasatin etrafinda oynadi.
zaman zaman güzel isler yapti,gökhan in iyi vuramadigi pozisyondaki gibi.
bazen de sacma sapan pas hatalari yapti.
oyununda sürekliligi saglarsa bize faydali olur diye düsünüyorum.
ama en büyük eksikligi de sert futbola alisik olmamasi ve biraz da agir olusu.
Türkiye deki sert futbola alisabilirse ve kendisini hiz konusunda gelistiren calismalar yaparsa iyi bir transfer olacagi kanaatindeyim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Colman ortasahanın ortasında oynamalı, çok rahat kaldırır, şut da çekiyor pas da atıyor. Isaac sol açıkta olmalı ve tek frovet oynamalıyız. Yattaradan başka gol pası atacak oyuncu Colman. Beşiktaşı yenmeliydik, yazık oldu. Ersun hocanın hataları var. Takım diri ama gol yollarında sıkıntı ciddiOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
umut ne yaparsa yapsın bu takımdan kesilmeden sistem oturmazz gibi geliyor bana
_____tolga____
serkan__song__egemen__cale
____hüseyin___
yattara__selçuk__colman__ısaac
_______gökhan______
ve zamanla bu kadroya döneceğimize de inanıyorum
ama ısaac'ın pivot forvet özentiliğini bırakıp sprinter özelliğini ön plana çıkarması lazım
Yorum
-
colman iyi diyen süper diyen arkadaşlara hayret ediyorum doğrusu adam bir tane doğru dürüst pas vermesini beceremiyor..olmadık yerde çalım atmaya çalışıyor topu kaptırıyor... bjk maçında elimizde olan düzgün atak fırsatlarını colmanın sayesinde kaçırdık... Ben buraya yazıyorum bu colman 5 para etmez futbolcunun teki........
Yorum
Yorum