Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu Maradona o kadar enteresan adamı milli takıma alacağına şu adamı da gör bi kere
    Avrupa da biz boy göstermeden mümkün değil, ama uefa da bir final oynasak Colmanın messinin koşu yoluna attığı pasları görebiliriz

Herşey birtarafa da gelecek yıl Colman ve Selçuk bu takımın ortasahasında olacak, Blackburn için Tugay ne ise bizim içinde Colman aynı, Galatasaray zamanında Tugay ın kıymetini bilemedi. Biz Colmanın kıymetini bilelim.
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• herşeyiyle harika bir adam.inş hep bizde kalır ama sözleşmesi bitince emin olun takımda tutması çok zor olacak.
      Umut Bulut

Yorum

• adam bize gönülden bağlanmış 2. çocuğunun 2. ismini Türk ismi vermeyi düşünüyor

tebrikler Colman
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Colman'ı ben de iyi buldum biraz daha defansif görevler üstlendiği için fazla göze batmadı bjk maçında. Ama işini iyi yaptı. Yalnız Bobo'nun karşı karşıya kaldığı pozisyonda öyle bir hata yaptı ki az daha gole neden oluyordu neyse ki Onur vardı kalede. O hatasınıda gerçek savunmacı olmadığından yaptı bana göre. Yalnız şöyle bir gerçek var forvete yakın hucüm oyuncusu olarak oynadığı maçlarda daha çok beğeni topluyor ön libero oynadığı maçlarda görevini yapsa da vasattı iyi değildi şeklinde yorumlar yapılıyor.
          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Yorum

• Son 4 -5 maçta sahadaki Colman bu ligin açık ara en iyi topçusu.

Yorum

• son maçlardaki futbolunu bütün maçlara yayabilseydi herkes onu konuşuyor olacaktı...

Yorum

• Beşiktaş maçına istisna diyelim Erdem ...Artık bence şu kesin ki arkalarında Ceyhun olunca Colman da Selçuk da daha rahat oynuyorlar...Ancak göbeği bu üçlüden kurunca üstüne bir de Alanzinho yu koyunca bu kez kanatlar arıza yapıyor...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• colmana asigim ben yaa. gercekten hayranlikla izliyorum colmani. herseyiyle tam bir futbolcu. alan,yattara ve colman seneye ligin dumanini attiracak.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Colman en iyi 2 yabancımızdan biri şu anda. Onu satmayı düşünenler yerine kimi getirecek acaba?

Yorum

• Bu akşam ceza sahası dışından güzel bir gol atacak gibi geliyor bana..
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az önce videosunu izLedim..

Sanırım Süper Lig de adından bahsettiricek..

Bu yorumu not edeyim hatırLatıcam..
                          Dursun abi , Hazırlık Kampındayken Reçeteyi yazmıştı.

Yorum

• Birtan ben bile unutmuşum ne dediğimi. İyi oldu hatırlattığın.

Kaliteli adamı hemen anlarım zaten.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birtan ben bile unutmuşum ne dediğimi. İyi oldu hatırlattığın.

Kaliteli adamı hemen anlarım zaten.
                              İlk sayfaları okuyordum abi , gözüme çarptı mesajın.

Bide Colman'ı çok sevdiğini bildiğim için Alıntıladım.

Yorum

• sahanın yıldızıydın yine Colman'ım.

ayağına yüreğine sağlık.

gerçek mücadele senin yaptığındır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X