şu adam çıktığında oyun kör dövüşüne dönüyor, yorgundu o yüzden çıkardı galiba şenol hoca...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
bu maç orta sahamız çok aksadı ama değişmesi gereken oyuncu colman olmamalıydı. hele ki yerine geçen oyuncuları görünce sürekli ileri top şişirmeye başlıyoruz o olmayınca. şenol hocanın bence onu değiştirmek yerine performansını arttırabilmek için çalışmalar yapmalı onsuz olmuyor.SABIR = BAŞARI
Yorum
-
Bu adam bu takımın belkemiği... Selçuk ve Alanzinho; Colman'ın oyunda olduğu dakikalarda varlık gösterebiliyorlar.. onun dışında Selçuk paslaşacak adam bulamıyor, Alanzinho ise pas alamıyor.. Colmandan 90dk verim almamız gerekiyor.. Teofilo bi de Colmanla birlikte oynasın bakın ne asist-goller oluyor..
Yorum
-
Colman'da fiziksel anlamda bir çöküntü var.İki haftadır bariz belli ediyor kendini, çok hantallaştı.Kısa zamanda toparlanmasını diliyorum, Colman'a güveniyorum..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Yedek bıraksınlar her maç oynayacak diye bir kaide yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bu takımın belkemiği..
O yüzden belimiz dğrulmadı zaten sezonun ilk yarısında...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
vasattı, vasat bir colmanı izlemek beni delirtiyor, eminim diğer renktaşlarıda sinir ediyordur bu durum, sen vasat oldunmu takımada bişeyler oluyor, manisa maçında inşallah bugünki futbolunu bize unutturursun.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yüzden belimiz dğrulmadı zaten sezonun ilk yarısında...
Yorum
Yorum