Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Facebook mesajını buraya kopyalayabilir misiniz?

Yorum

• Böyle bir resim paylaşmıştı Colman geçenlerde ve altında bu yazıyordu.
      Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: FB_IMG_1493541384844.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 86.9 KB 
Kimlik: 11210087
      Que alegría volver a verte en casa viejo y en tu sillón , gracias a todos los que estuvieron en este momento y agradecerles a la gente que pregunto por mi viejo . Gracias totales

Bu gece ise sayfasında bunlar gibi bir çok mesaj var. Ben öyle bir çıkarım yaptım.

mis condolencias para vs y tu flia Gustavo Colman

Mi mas sentido pesame gustavo!!!
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• [MENTION=3348]Murat'[/MENTION]

Colman da paylaşmış, babasıymış vefat eden.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Colmandante. Hırsını özledik

Yorum

• instagram'da kendisini takip ediyorum çok kral bir topçuydu. şu son 4 sene içerisinde oluşturduğumuz kadrolarda olsaydı muazzam işlere imza atardı.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...

Yakışıklı, çekici, karizmatik ve alımlı olduğu için, biraz da hırs olunca kadını erkeği herkesin unutamadığı bir adam olmuş.

Oysa gol kısırı, verimsiz ne yaptığı belli olmayan bir adamdı. Ne defansı tam defanstı, ne ofansta skora kayda değer katkısı olurdu. (7-8 maçta bir asist ve 3-4 maçta bir gol katkısı).

Maçlar boyu bu adamın skor üretmesini beklerdim.

Örneğin Siopis'i Köksal babaya benzetiyorlar. Buldozer gibi adam oysa. Colman kadar hatırlanmayacak adım gibi eminim.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...

Yakışıklı, çekici, karizmatik ve alımlı olduğu için, biraz da hırs olunca kadını erkeği herkesin unutamadığı bir adam olmuş.

Oysa gol kısırı, verimsiz ne yaptığı belli olmayan bir adamdı. Ne defansı tam defanstı, ne ofansta skora kayda değer katkısı olurdu. (7-8 maçta bir asist ve 3-4 maçta bir gol katkısı).

Örneğin Siopis'i Köksal babaya benzetiyorlar. Buldozer gibi adam oysa. Colman kadar hatırlanmayacak adım gibi eminim.
                Tüm Trabzonspor kariyerinde 205 maçta 24 gol 46 asisti var. (70 gol-asist, 3 maçta bir gol veya asist).

Satılmadığı için mutsuz denilen, sürekli sakatlandığı, kadro dışı kaldığı son iki sezonu çıkartırsak ilk dört sezon istatistikleri şöyle.

08/09 - 5 gol 10 asist
                09/10 - 11 gol 13 asist
                10/11 - 1 gol 11 asist
                11/12 - 5 gol 9 asist

Şu istatistiği Douda Jabi yapsın benim için en karizma odur. Yanlış oyuncuyla karıştırmış olabilirsin.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...

alper abiiiiiiiiiii abiiiiiiiiii kurban olayım ne yaptın abiiiiiiiiiiiii ilk kez böyle dislike kullanasım geldi ya ahahahaa

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alper abiiiiiiiiiii abiiiiiiiiii kurban olayım ne yaptın abiiiiiiiiiiiii ilk kez böyle dislike kullanasım geldi ya ahahahaa
                    Belki akşam kafam karşıktı, bilmiyorum Ufuk da böyle yazınca tekrar düşünmem gerekti

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 02:04.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 05.07.2022, 14:19.

Yorum

• Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim