Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• video gerçekten süper emeğinize sağlık
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Video gercekten muhtesem olmus. Cok tesekkürler emeginize saglik.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Osman abi bu işi çok iyi yapıyosun
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Video çok iyi ya. Teşekkürler.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• harika video. çok teşekkürler. delikanlı kız arkadaşına "ilişkimiz colman'ın videoları gibi, hiç bitmesini istemiyorum" diyordu.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Harika bir iş çıkarmışsın yine Osman. Colman böyle resital sundukça sana da çok malzeme çıkacak sanıyorum.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Alistikca iyi oynuyor, oynadikcada kendini gelistiroiyor. Insallah duan kabul olurda Arjantin milli formasini giyersin.
                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Artik 4-5-1 formationa döndügümüz vakit Colman in oyuna etkisi articakdir ins bu yükü kaldirip takimi artik sirtliyan oyuncu positiona gecicekdir.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Müthiş bir video olmuş gerçekten. Müzikler çok hoş. Görüntüler zaten ayrı bir hoş. Çok beğendim Emeğinize sağlık.
                    İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    video gerçekten süper emeğinize sağlık
                    İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Video gercekten muhtesem olmus. Cok tesekkürler emeginize saglik.
                    İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Osman abi bu işi çok iyi yapıyosun
                    İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Video çok iyi ya. Teşekkürler.
                    İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    harika video. çok teşekkürler. delikanlı kız arkadaşına "ilişkimiz colman'ın videoları gibi, hiç bitmesini istemiyorum" diyordu.
                    İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Harika bir iş çıkarmışsın yine Osman. Colman böyle resital sundukça sana da çok malzeme çıkacak sanıyorum.
                    Çok sağolun arkadaşlar.Onlar iyi oynadıkça daha güzellerini yaparız inşallah.Hele bir şampiyonluk gelsin siz o zaman görün klibi.
                    Colmandante

Yorum

• Colman'a herşey yakışıyo be.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• dergimizin yeni sayısında Colman posteri vardır..Duyurulur

Yorum

• Bana göre Colman, Egemen ile birlikte bu sezonun en iyi ve istikrarlı futbolcusudur. Trabzonspor'un dinamoları desem yeridir.

Yorum

• Song' u da es geçmemek gerekir.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Song' u da es geçmemek gerekir.
                              Song'un istikrarı konusunda problem var. Açıkçası son maçlardan sonra gözümden düştü. Sezonun ilk yarısındaki performansıyla ikinci yarıdaki performansı çok ama çok farklı. Bence o mevkiye artık Giray'ın monte edilmesi lazım.

Yorum

• sezon başında geldiğinde iyi transfer dediğimde bütün arkadaşlarım bana gülüyordu.zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor.gerçekten dinamo çok koşuyor,oyun bilgisi çok yüksek... Allah sakatlık vermesin!
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Çalışıyor...
                                X