Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnanılmaz bir adam ya. Ortasahanın gerisinden yattara'yı karşı karşıya bıraktı. sonra o kadar sürede nasıl koştuysa geldi pozisyona girdi, topa vurdu. savunma oyuncusunun ayağına çarpmasa, kaleci de ters ayak kalmıştı banko goldü.

İkinci yarıdaki gereksiz top kayıpları dışında inanılmaz oynadı. Maçı izlediğim arkadaşların Colman'ın Gökhan,Umut,Yattara,Hüseyin gibi adamlarla aynı takımda oynaması hakarettir diye yorumları vardı. Vallahi katılıyorum.
    Yattara?

Yattara daha ne yapsın Anıl?

Tamam ortaları pek iyi değildi bugün ama bütün hücumu Yattara üzerinden yaptık.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Sahada Yattara ile birlikte en çok mücadele edenlerden bir tanesiydi. Çok koşuyor, çok iyi toplar atıyor. Çok gereksiz yerlerde top kaybediyor. Ama inanılmaz toplar çalıyor. Nasıl bir adamsın sen Colman.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yattara?

Yattara daha ne yapsın Anıl?

Tamam ortaları pek iyi değildi bugün ama bütün hücumu Yattara üzerinden yaptık.
        yattara'ya inanmak bir yalanı yaşamaktır. aç önüne o da topla eğlensin. yattara'nın bugün adını duyuran Colman'dı sahada. Benim görüşümdü bu paylaşmamıştım, izleyen tüm arkadaşlarım da bu Yattara'dan 3-5 ne koparırsanız koparın kurtulun diyorlardı. Çok da haklılar bence. Bu kadar isteksiz, bu kadar vicdansız bir adamı o herkesi yuhlayan taraftarın sahiplenmesinden iğreniyorum.

ayağına gelenleri ezdi. önüne atılanlar zaten pası atanın marifeti, mümkünse tekrar izleyin. Şutlar ve çalım denemeleri son derece laubali idi. Topun sürekli onda buluşması, onu sahanın yıldızı yapmaz, yapmamalı. Gayet kötü bir futbol oynadı.

Son 15 dakikada Alanzinho'nun yaptığının yarısını yapmadı mesela
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Halâ bu adamın forvette Gökhan ve Umut'tan daha faydalı olacağını düşünüyorum.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yattara'ya inanmak bir yalanı yaşamaktır. aç önüne o da topla eğlensin. yattara'nın bugün adını duyuran Colman'dı sahada. Benim görüşümdü bu paylaşmamıştım, izleyen tüm arkadaşlarım da bu Yattara'dan 3-5 ne koparırsanız koparın kurtulun diyorlardı. Çok da haklılar bence. Bu kadar isteksiz, bu kadar vicdansız bir adamı o herkesi yuhlayan taraftarın sahiplenmesinden iğreniyorum.

ayağına gelenleri ezdi. önüne atılanlar zaten pası atanın marifeti, mümkünse tekrar izleyin. Şutlar ve çalım denemeleri son derece laubali idi. Topun sürekli onda buluşması, onu sahanın yıldızı yapmaz, yapmamalı. Gayet kötü bir futbol oynadı.

Son 15 dakikada Alanzinho'nun yaptığının yarısını yapmadı mesela
            Ben böyle düşünmüyorum.

Yattara'yı o kadar karşı karşıya bırakabilenler Umut'u niye bırakmadılar? Adam kaçmayı biliyor. İyi de çalım atıyor. Kaç pozisyon oldu o sağ kanatta son ortayı adam gibi açsa Gökhan'ın bile atacağı.

Ama dediğim gibi açamadı işte. Yavaş yavaş kendini buluyor Yattara. Çektiği 3 saçma şutu çekmeseydi daha iyi olacaktı.

Neyse Colman da iyiydi. Ama o kadar. Sadece iyi
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Yine tek adamdı ama biz Colman'ın üzerine oynamayı beceremiyoruz.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colman yine iyiydi sahanın trabzon adına yıldızıydı seni seviyorum colmannn.....
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Helal olsun sana
                  Baska söze gerek yok...

Yorum

• Genelde faydali isler yapti.
                    Ama son ve bitirici hamleleri yapmasi gereken yerlerde etkisiz kaldi.
                    Yine de son haftalardaki performansi kötü giden bir takimda umut verici.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bugun sahanın en iyisiydi. bazen top kaptırdı ama atacak adam yokki hepsi saklanıyor.

Yorum

• Daha iyisi gelene kadar en iyisi Colman
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• colman bu takımdaki futbol zekası en üst seviyede adamdır ve de beyniyle ayaklarını uyumlu kullanan2 adamdan biri... ne yazıkki yakınlarında oynayanlar onun yarısı kadar ruh ve futbol zekasına sahip olamadıkları için zaman zaman colman da aksıyor gibi gözüküyo..gözlerimi kapatıyorum ve sayıyorum bu takım için en çok çırpınan isimleri .. ilk sırada colman ! hakediyorsun bunu sen...

Yorum

• Harikasın Colman sahada yüreğinle oynuyosun..2-3 seneye kalmaz seni almak için sıraya girecekler
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Sırıtıyorsun sahada mücadele ruhuna hayranım.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• özellikle ilk yarı müthişti colman.2.yarıdada iyi işler yaptı ama 2-3 pozisyonda 5 kişinin arasından geçmeye çalışması saçmaydı.bu takımın en iyi en yürekli oyuncusu colman.bugün bunu bi kez daha gördük

Yorum

Çalışıyor...
                                X