Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen tartışmak kelimesini sadece insanların birbirine bağırıp çağırması manasımı taşıdığını zannediyorsun ? Neyse...

Colman forvet arkası oynamıyor kardeşim bundan öncelikle anlaşalım...

Orta saha dizilişimiz ;

-------Hüseyin------

---Selçuk---Colman---

Senin bakış açına göre Selçuk'ta forvet arkası...
    he ben öyle sanmıyorum selçuk daha çok defansa hüseyine yardıma colmanda ilerdeki 3'lü ye yardıma gidiyor ve defansa da yardım ediyor.

ama bizi kaç maçtır çıldırtan selçuk hamal oldu 1 maç kötü oynayan colman kötü futbolcu olduya birşey diyemiyorum...
    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman hakkında koşmadığı ya da mücadele etmediği yönünde eleştiri getirmenin zaten kayda değer bir yanı yoktur nazarımda.. Yani itiraz etmeye dahi değmez.. Ancak takıma vermiş olduğu fayda ve yarar anlamında eleştirilecekse bence de eleştirilmeyi sonuna kadar hak ediyor.. Ayrıca Colman asla ideal bir On Numara ol(a)mamıştır..
      10 numara oynatılıyor diye ben öyle bir örnek verdim dostum...yanlış anlaşılma olmasın...
      Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak Samet Başdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        he ben öyle sanmıyorum selçuk daha çok defansa hüseyine yardıma colmanda ilerdeki 3'lü ye yardıma gidiyor ve defansa da yardım ediyor.

ama bizi kaç maçtır çıldırtan selçuk hamal oldu 1 maç kötü oynayan colman kötü futbolcu olduya birşey diyemiyorum...
        Colman ve Selçuk'un gol ve asist sayılarının ortalamasına bak bi istersen.

Defansa daha çok yardımcı oluyor dediğin Selçuk'un, ofansa daha çok yardım ediyor dediğin Colman'dan daha başarılı olduğunu görürsün...

Selçuk osfansta da defansta da Colman'dan daha başarılı.

Kötü futbolcu olsaydı transfer adilmezdi ancak bizim orta sahamıza ilaç olabilecek bi futbolcu değil kendisi...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Vay anasını ya...

Mücadele ediyor hemi ?.. Maçları izlemesek kandıracaksınız bizi, Colman'dan fazla top kaybeden futbolcumuz yok sahada...

Onun kaybettiği topların hamallığınıda garibim Selçuk yapıyor, acıyorum ona..

5 milyon avroluk teklif mi gelmiş sahiden pek ihtimal vermiyorum ama eğer öyle bişey varsa özel uçak tutup yollamalıyız hemen.
          bence ediyor etmese her maç ortalam 8-9 km olmaz ortalamaların üstünde istatislik yanlışsa bilemem tabi topla oynayan çoğu topçu zaten top kaybeder çok üstün bir futbolcu olmasa bile ts de oynar şuan ama 5 milyon avroya gitmesi mantıklı tabi toulse istemiş
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• 5 milyon avro mu?? Touluse tarihi boyunca o parayı bir arada görebilmiş mi acaba
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Colman ve Selçuk'un gol ve asist sayılarının ortalamasına bak bi istersen.

Defansa daha çok yardımcı oluyor dediğin Selçuk'un, ofansa daha çok yardım ediyor dediğin Colman'dan daha başarılı olduğunu görürsün...

Selçuk osfansta da defansta da Colman'dan daha başarılı.

Kötü futbolcu olsaydı transfer adilmezdi ancak bizim orta sahamıza ilaç olabilecek bi futbolcu değil kendisi...
              ben selçuk kötü oyuncu demedimki,selçuk iyi oyuncu fakat bizde tam verimi yakalayamadı...

seneye colman olsun selçuk olsun daha iyi olacaklar tabiki arkalarında hüseyin,forvetlerde gökhan ve umut olmadıkça...

benim sadece kabullenemediğim colman bu eleştirileri hak edeceklerin son sıralarında olan futbolcularımız arasinda...
              Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Colman 5 haftadir berbat...

Ne pres yapyior ne mücadele ediyor ve coktop kaybediyor...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sivas macında oda kötüydü ancak.
                  Selcuk veya Huseyin ile karsılastırılırsa Colman 10 numara top oynadı derim!

Yorum

• Colman Tartışılmazsın Ama Sadece Biraz daha tecrübe ve biraz daha sakinlik seni dahada yükseltecekdir..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• 8 yaşındaki furtbol bilgisine sahip oşlan insanlarla tartışmak gerçekten çok zor ulan herif çok yetenekli 1 maç saçmaladı diye yiyecekseniz neden futbol izliyorsunuz futbol sabır işi
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• yaşı genç ve top ayağına yakışıyor ayrıca yanındaki adamlara bakın.selçuk ve hüseyin.yanınats ye yakışır adam olsa dmek neler yapacak.ayrıca gökhan umut pozisyonları atsydı colman asişst kralıydı...
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Colman.. Sivas maçına çıkmadan avans ücret talep etti. Vay be neler oluyor takımda.

@tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman.. Sivas maçına çıkmadan avans ücret talep etti. Vay be neler oluyor takımda.

http://medyatrabzon.com/Detay.aspx?Id=753
                            ya inanıyomusun o habere?

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman.. Sivas maçına çıkmadan avans ücret talep etti. Vay be neler oluyor takımda.

http://medyatrabzon.com/Detay.aspx?Id=753
                              ücreti vermişlermi?

çünkü maçdaki en RUHLU oyuncu colmandı...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bence hemen satılsın sergeni sevmem ama doğru söylemiş tam halısaha futbolcusu yani nazik bize yararı olmaz.
                                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

Çalışıyor...
                                X