20 numarali formasiyla GUSTAVOOOOOOOOOOOO ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 numarali formasiyla GUSTAVOOOOOOOOOOOO ...
Yorum
-
İlk olarak olgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühim olan kişilerin yetenekleri, oynadıkları futbol değil, mühim olan takımın oyunudur.
Elbetteki yetenekler takım oyununa büyük katkı sağlar, ama 11 yetenekli futbolcu eğer takım oyun ruhundan yoksun ise kesinlikle
başarılı olamazlar..
Futbol dünyada bu kadar ilgi görüyorsa Hasanlar , Kemalettinler , İbrahimler nedeniyle değil Beckhamlar , Ronaldolar , Kakalar sayesinde . Aksi taktirde insanlar güreş izlerlerdi değil mi ? Hem kısa sürüyor fazla acı vermeden kestirmeden götürürdü . 2 Sene önceki kadro gibi işkence çektirmezdi .
Bu başlık '' Ekselanslarının '' saygı duyuyorum . SAYGI ...
Yorum
-
colman kusura bakma ama cok durarak oynuyorsun boyle olmaz trabzonun ortasahası daha aktif olmalı oyun icinde sen bes dakka gozukuyorsun sonra yok oluyorsun sonra bi bes dakkagozukuyosun sonra gene yok daha aktif olmalısınbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman kusura bakma ama cok durarak oynuyorsun boyle olmaz trabzonun ortasahası daha aktif olmalı oyun icinde sen bes dakka gozukuyorsun sonra yok oluyorsun sonra bi bes dakkagozukuyosun sonra gene yok daha aktif olmalısın
Motor değil İnsan o
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamda ne buluyorsunuz anlamadım kardeşim
nedir bunun istatistikleri, golü asisti kaç tanedir?
yaptınız adamı maradona..
Yorum
-
İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 haftadır çok iyi bence.
Özellikle Konya maçında gayet başarılıydı ama neden Ersun Hoca oyundan aldı anlamadım.
Bunun Aciklamsini Ersunhoca yapti
Colman ofansif dönük oynuyormus Ama o dakikalarda Defansif oyuncu lazimmis Selcuk u birakip colman i cikarmis
Kendi Acikladi Lig tv denGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Atak başlangıcındaki pasları takımı çok rahatlatıyor. Hüseyin'in atamadığı topları ayak içinin her tarafını kullanarak isabetli pas atabiliyor. gs maçında şöyle uzaktan bir gol bekliyorum. Yanılmıyorsam Eskişehir maçında atmıştı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum