İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Orhan Aydın
İlk olarak RaİSTLİN610 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numarayı bu usaga versek daha iyi olmaz mı
Yorum
-
Bu adam bize geldi geleli futbol anlayışımdan şüphe etmeye başladım yemin ederim,çoğunluğun yaptığı yorumları okuyunca...
Ben bu adamı beğenmiyorum arkadaş kim ne derse desin...En son Koray tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 14:37.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bize geldi geleli futbol anlayışımdan şüphe etmeye başladım yemin ederim,çoğunluğun yaptığı yorumları okuyunca...
Ben bu adamı beğenmiyorum arkadaş kim ne derse desin...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bize geldi geleli futbol anlayışımdan şüphe etmeye başladım yemin ederim,çoğunluğun yaptığı yorumları okuyunca...
Ben bu adamı beğenmiyorum arkadaş kim ne derse desin.... Yoksa avatarındaki adamdan 3 tane çıkarır Colman.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam oynamadığı zaman takım da oynamıyor arkadaş,bu işe bi çare bulmak lazım acilen...
Ben bu adamı beğenmiyorum arkadaş kim ne derse desin...
Bu nasıl çelişki anlamadım..
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl çelişki anlamadım..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
Yorum