Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 numara bir transfer gerçekten oynadığı zaman bir başka esiyo.maşşallah.Rabbim kem gözlerden saklasın onu
    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• herzaman soyledigim gibi sen takimin en iyileri arasindasin.benim starim sensin egemenle beraber. herzaman soyledim ve soylemeyede devam edecem. seni acimasizca elestirenler utansin. varmi senin gibisi. seni hep hayranlikla izliyorum. top ayagina geldimi heycanlaniyorum.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
      Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Bu adamı izleme keyfinin tadını çıkartamamıza sebep olan forvetlerimizi kınıyorum. Ulan Yattara coşmuş, Colman zaten mest olmuş, ne diye her bulduğunuzu dağlara taşlara, kalecinin kucağına atarsınız.

Adamcağız resmen donmuş 20000 kişinin önünde resital sunuyor, beyefendiler bir tane bile gollük şut çekemediler.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Müthiş form tuttu.

Yorum

• 10 numara bir transfer süper paslar veriyor

Yorum

• colmanın konya maçında taraftarın colman colman diye bağırmalarından sonra gözyaşlarını tutamaması beni gerçekten çok duygulandırdı ayrıca zaten son haftalarda gerçekten 10 numara oynuyor !!!
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• Geldiği ilk günden beri oyununu beğeniyorum.Bence çok daha fazlasını yapacak yeteneğede sahip.Taraftarda onu çok seviyor hele oğlunun tatlılığınıda gördükten sonra off of

Yorum

• Konya maçında en çok koşan isimdi....

Seyirci dışarı alınmasını protesto için yuh çekti ama bütütn stadyum tarafından tepki gördü... Colman ilk önce kendisine yapıldı zannedince klübe yerine soyunma odasına doğru yollandı. taraftar Colman tezahüratı yapınca geri döndü maçı kenardan izledi...

o maçta onu dışarı almak gerçekten çok kötü bir hareket idi.. zaten takımda bu değişiklikten sonra 1-2 atak dışında oyundan düştü...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamı izleme keyfinin tadını çıkartamamıza sebep olan forvetlerimizi kınıyorum. Ulan Yattara coşmuş, Colman zaten mest olmuş, ne diye her bulduğunuzu dağlara taşlara, kalecinin kucağına atarsınız.

Adamcağız resmen donmuş 20000 kişinin önünde resital sunuyor, beyefendiler bir tane bile gollük şut çekemediler.
                    olacak olacak.

Resimlerde ekleyin da uşaklar. Elestırı okuya okuya ıcım karardı yahu.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• konya maçında en beğendiğim 3 oyuncudan biriydi...hem koşuyor hem pres yapıyo hemde ileriye oynuyor daha ne olsun....
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendini bulacaktır.
                        Beklersek kazanırız. İnanın Hasan Üçüncü'yü beklediğimiz kadar beklemek zorunda kalmayacağız.
                        08.09.2008 tarihinde yazılmış...Şöyle eskilere gidip bir bakayım dedim Colman hakkındaki yorumlara..Çok ilgimi çekti çünkü çok doğru bir tespit yapılmış burada.

Bence şuan takımın tek vazgeçilmezi COLMAN'dır.
                        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                        K.ATATÜRK

Yorum

• Hep böyle Colman aferin..Gs maçındada yine bir show yaparsın artık...
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• geldiğinde de beğenmişti şimdide beğeniyorum bütün takım colman kadar koşsa ne olurdu helal olsun aldığın para arjantinli olsun çamurdan olsun
                            iSTaNBuL SaLTaNaTıNı 6 KeZ YıKTıK YiNe YıKaCaĞıZ

Yorum

• gsli bi arkadaş diyor ki colman var ya bizim lincolnden iyi !!!

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gsli bi arkadaş diyor ki colman var ya bizim lincolnden iyi !!!
                                Doğru Söze Ne Hacet !

Yorum

Çalışıyor...
                                X