Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20 numarali formasiyla GUSTAVOOOOOOOOOOOO ...
    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• su anki formu iyi ilerleyen dönemlerde kendini geliştirebilirse symek i bile gecebilir

Yorum

• İlk olarak interLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        20 numarali formasiyla GUSTAVOOOOOOOOOOOO ...
        COLLLMAAANNNNNNNNNNNNN

Yorum

• İlk olarak olgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mühim olan kişilerin yetenekleri, oynadıkları futbol değil, mühim olan takımın oyunudur.

Elbetteki yetenekler takım oyununa büyük katkı sağlar, ama 11 yetenekli futbolcu eğer takım oyun ruhundan yoksun ise kesinlikle

başarılı olamazlar..
          Keza 11 tane yeteneksiz futbolcunun tüm iyi niyetine rağmen başarılı olamayacağı gerçeği gibi ...

Futbol dünyada bu kadar ilgi görüyorsa Hasanlar , Kemalettinler , İbrahimler nedeniyle değil Beckhamlar , Ronaldolar , Kakalar sayesinde . Aksi taktirde insanlar güreş izlerlerdi değil mi ? Hem kısa sürüyor fazla acı vermeden kestirmeden götürürdü . 2 Sene önceki kadro gibi işkence çektirmezdi .

Bu başlık '' Ekselanslarının '' saygı duyuyorum . SAYGI ...

Yorum

• taraftarın bu kadar yürekten oynayan colmana daha çok ilgi göstermesi lazım.BELÇİKANIN GERMİNAL BA takımından geldi bu kadar iyi bi futbolcu olduğunu bilmiordum

Yorum

• gs maçında bir gol atsan şöyle uzaklardan ne güzel olur
              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• bu adamda ne buluyorsunuz anlamadım kardeşim
                nedir bunun istatistikleri, golü asisti kaç tanedir?
                yaptınız adamı maradona..
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• colman kusura bakma ama cok durarak oynuyorsun boyle olmaz trabzonun ortasahası daha aktif olmalı oyun icinde sen bes dakka gozukuyorsun sonra yok oluyorsun sonra bi bes dakkagozukuyosun sonra gene yok daha aktif olmalısın
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman kusura bakma ama cok durarak oynuyorsun boyle olmaz trabzonun ortasahası daha aktif olmalı oyun icinde sen bes dakka gozukuyorsun sonra yok oluyorsun sonra bi bes dakkagozukuyosun sonra gene yok daha aktif olmalısın
                    Adam top rakipteyken durmadan koşsun.. Top kapmaya çalışsın.. ve sürekli hucumda aktif olsun?
                    Motor değil İnsan o

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adamda ne buluyorsunuz anlamadım kardeşim
                      nedir bunun istatistikleri, golü asisti kaç tanedir?
                      yaptınız adamı maradona..
                      senin bulamadiklarini buluyoruz sanirim

Yorum

• 3 haftadır çok iyi bence.
                        Özellikle Konya maçında gayet başarılıydı ama neden Ersun Hoca oyundan aldı anlamadım.
                        Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 haftadır çok iyi bence.
                          Özellikle Konya maçında gayet başarılıydı ama neden Ersun Hoca oyundan aldı anlamadım.

Bunun Aciklamsini Ersunhoca yapti

Colman ofansif dönük oynuyormus Ama o dakikalarda Defansif oyuncu lazimmis Selcuk u birakip colman i cikarmis

Kendi Acikladi Lig tv den
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Atak başlangıcındaki pasları takımı çok rahatlatıyor. Hüseyin'in atamadığı topları ayak içinin her tarafını kullanarak isabetli pas atabiliyor. gs maçında şöyle uzaktan bir gol bekliyorum. Yanılmıyorsam Eskişehir maçında atmıştı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Galatasaray maçında ona bir gol yakışır.

Yorum

• Gs macıNda Ya AsisT Ya qoL KeSiN...
                                Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

Çalışıyor...
                                X