Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.
    Sen buraya olumlu yazı yazsan ne değişecek, olumsuz yazı yazsan ne değişecek? Sen utansan kimin umrunda olacak? Sen özür dilesen seni kim duyacak? Sen hayırdır?
    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• 20151129_125250.jpg

: )
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Pardon çıkalı da ayılar çoğaldı iyice
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Sabır Mevla'm sabır.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Onur Trabzonspor icin kaptandan öte birisi.

Bu endüstriyellesmis futbol düzeninde artik Trabzonspor 70li yillarin öz evlatlariyla degil, 96 ruhunun Trabzonsporluluguyla basarili olabilir.

Bu ruhu tasiyan elinde bir tek Onur var, hatta Ligin en iyi kalecilerinden biri, yani hemde ilk 11de oynayan futbolcun, ve sen onunla ugrasiyorsun...

Tavan ücret kaptanda olmali... Hmmm evet bu formuna ragmen, evet 1 sezon yatmasina ragmen...

Yorum

• Yesun oni nenesi da yesun oni nenesi
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Kaptan %35 indirime gidip 2 yıllık ek sözleşme yapmış.

Kaynak:YES

Şu adama laf edenler, aldığı parayı sorgulayanlar, yerin dibine girin ve ordanda hiç çıkmayın olurmu ?

Yorum

Evettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.
                  Evetttttt

Başla bakalım
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yıllık 3.100 m euro olan kazancını %35lik indirimle 2.250 m euroya indiren kaptan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Biz adam derken boşuna demedik demek
                    Şimdi sırada niye 2 yıl uzattı davası var 4 yıl 5 yıl 10 yıl bekleyenler çıkacak bekleyin
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kaptanin sözlesmesi 2018 de bitecekdi simdi 2020 de bitecek sanirim, daha Allah uzun ömür saglik sihhat versin 32 yasina Kadar bizimle daha Kaptan cok sevindim buna.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Helal be kaptan.

Yorum

• Yüzü kızarmaktan bihaber olan insanlara cevap vermiştir, beni yanıltmadı. Bu adam benim için efsanedir. Belki Dozer Cemil'i göremedim ama; İzmir'den kalkmış gelmiş bu şehire ve onun ruhunu taşıyan bir adamı izliyorum canlı canlı o yeter bana.

En son Tayfun tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 08:55.
                          .

Yorum

• Haydiiiii. Bu hiç olmadı şimdi. Gutboodan bi haber, adamlığı yemek yarifi sanan ulemalar neye takıp saldıracak şimdi.

Yorum

• onur hatalı gol yiyebilir o konuda eleştirebiliriz ama adamlığını eleştirmeye kimsenin hakkı yok. özür dileyeceğim diyen arkadaşı bekliyoruz özür dilemesi için.
                              adamsın onur

Yorum

bekliyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X