İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Onur Trabzonspor icin kaptandan öte birisi.
Bu endüstriyellesmis futbol düzeninde artik Trabzonspor 70li yillarin öz evlatlariyla degil, 96 ruhunun Trabzonsporluluguyla basarili olabilir.
Bu ruhu tasiyan elinde bir tek Onur var, hatta Ligin en iyi kalecilerinden biri, yani hemde ilk 11de oynayan futbolcun, ve sen onunla ugrasiyorsun...
Tavan ücret kaptanda olmali... Hmmm evet bu formuna ragmen, evet 1 sezon yatmasina ragmen...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.
Başla bakalım"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yıllık 3.100 m euro olan kazancını %35lik indirimle 2.250 m euroya indiren kaptan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Biz adam derken boşuna demedik demek
Şimdi sırada niye 2 yıl uzattı davası var 4 yıl 5 yıl 10 yıl bekleyenler çıkacak bekleyin"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yüzü kızarmaktan bihaber olan insanlara cevap vermiştir, beni yanıltmadı. Bu adam benim için efsanedir. Belki Dozer Cemil'i göremedim ama; İzmir'den kalkmış gelmiş bu şehire ve onun ruhunu taşıyan bir adamı izliyorum canlı canlı o yeter bana.
En son Tayfun tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 08:55..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.
Yorum
Yorum