Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize her gün Kaptanın doğum günü... Olsun sıkıntı yok... İyi ki doğdun , iyi ki bizimlesin kaptanların bi tanesi
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İyi ki varsın Kaptan.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Heykeli dikilecek adamsın be kaptan
        .

Yorum

• Senin dik duruşun ve karakterini gördükçe iyiki bizdesin diyorum ve bununla gurur duyuyorum.
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İnternette dolaşan ücret indirimi olayı doğru mu?

Yorum

• Evettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evettttt,şimdi ak koyun kara koyun belli olacak.Hadi göster Trabzonsporluluğunu maaşını düşür beni utandır.Burda herkesin huzurunda senden özür dileyip birdaha bu başlığa olumsuz hiçbir yazı yazmayacağım.
                2.5 milyon euro garanti, 15 bin de maç başı ücreti alıyor. Senede 30aç oynasa aşağı yukarı toplam 3 milyon euro para kazaniyor. Buralardan feragat edip 2 milyona falan ineceğini pek tahmin etmiyorum açıkçası. Bunu kabul etmese bile şu anda ligde Onur'a bu formuyla bu kadar para verecek bir takım olacağını pek sanmıyorum. Benim tek istediğim Onur'un bir an önce toparlanıp Euro 2016 vitrininde boy göstermesi.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2.5 milyon euro garanti, 15 bin de maç başı ücreti alıyor. Senede 30aç oynasa aşağı yukarı toplam 3 milyon euro para kazaniyor. Buralardan feragat edip 2 milyona falan ineceğini pek tahmin etmiyorum açıkçası. Bunu kabul etmese bile şu anda ligde Onur'a bu formuyla bu kadar para verecek bir takım olacağını pek sanmıyorum. Benim tek istediğim Onur'un bir an önce toparlanıp Euro 2016 vitrininde boy göstermesi.
                  Benim tek zoruma giden Onurun taraftarı kullanması.Ben Trabzonsporluyum diyip maaşında indirime giderse ben susacağım.

Yorum

• "Susacakmış." Konuşsan ne olur, ne değişir?

Onur Trabzonspor'un kaptanıdır. Uzun yıllardır bu formayı giyen kaliteli bir oyuncudur. Aldığı maaşı da hak ederek almıştır. Trabzonspor'lu olduğundan veyahut olmadığından dolayı değil.

Ayrıca "Onur formuyla bu parayı hak etmiyor" indirime gitsin demek ne kadar doğru? Peki form tutunca ne olacak? Zam mı yapacağız?

Bu konuların konuşuluyor olması bile ayıp.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Susacakmış." Konuşsan ne olur, ne değişir?

Onur Trabzonspor'un kaptanıdır. Uzun yıllardır bu formayı giyen kaliteli bir oyuncudur. Aldığı maaşı da hak ederek almıştır. Trabzonspor'lu olduğundan veyahut olmadığından dolayı değil.

Ayrıca "Onur formuyla bu parayı hak etmiyor" indirime gitsin demek ne kadar doğru? Peki form tutunca ne olacak? Zam mı yapacağız?

Bu konuların konuşuluyor olması bile ayıp.
                      Bahsedilen ücret indiriminin nedeni formsuzluk değil kulübün mali yapısının düzeltilmesidir. Benim Onur ile ilgili takıldığım tek nokta formsuzluğu, tek derdim ise toparlanıp Euro 2016'da kalede olması.

Yorum

• Mali disiplin sıfır katkı veren en az 15 oyuncu üzerinden yürütülsün. Onur'a bizden aldığı parayı hatta daha fazlasını anında verir rakiplerimiz. Eğer derdimiz Onur'un eski günlerine dönmesi ise bu iş onun aldığı parayı gündem yapmakla olmaz.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bahsedilen ücret indiriminin nedeni formsuzluk değil kulübün mali yapısının düzeltilmesidir. Benim Onur ile ilgili takıldığım tek nokta formsuzluğu, tek derdim ise toparlanıp Euro 2016'da kalede olması.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mali disiplin sıfır katkı veren en az 15 oyuncu üzerinden yürütülsün. Onur'a bizden aldığı parayı hatta daha fazlasını anında verir rakiplerimiz. Eğer derdimiz Onur'un eski günlerine dönmesi ise bu iş onun aldığı parayı gündem yapmakla olmaz.
                          Takımın bütün oyuncularından bir nevi feda hareketi beklenirken kaptanın bunun dışında tutulması nasıl mümkün olacak, sonuçta birilerinin buna ön ayak olması gerekiyor. Gerçi ben takımda buna yanaşacak kişilerin olacağını pek zannetmiyorum.

Yorum

• Murat, ben seni anlıyorum. Ne demek istediğini de. Ancak "mali disiplin" 45 oyuncunun da indirime gitmesi ile sağlanamaz. Böyle bir yol yok. Çare de olmaz. 45'i 25'e indir. Mesele bu.
                            Rakiplerin maaş dengelerine bakınca onurun aldığı para "normal" bunu görmek çok mu zor? O imzanın atıldığı gün Onur o parayı rakiplerimizden alamaz mıydı? Alırdı. Bu konuyu uzatmanın manası nedir?

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımın bütün oyuncularından bir nevi feda hareketi beklenirken kaptanın bunun dışında tutulması nasıl mümkün olacak, sonuçta birilerinin buna ön ayak olması gerekiyor. Gerçi ben takımda buna yanaşacak kişilerin olacağını pek zannetmiyorum.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Büyük kaptan, iyi ki varsın.
                              Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Onur Kıvrak burada bir iki tipin ahlaksızca çamur atarak kirletebileceği ve zarar vereceği biri değil. Onur, Trabzonspor'lu için bir futbolcudan, kaleciden çok daha fazlasıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Üzerine alınacak olan zevatın pisiklerini başka mecralarda etrafa saçmalarını dilerim. Burası doğru yer değil.
                                Onur Recep Kıvrak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X