Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yukardaki fotoğrafta Onur'un durması gereken yer normalde arkadaki reklam panosundaki dünyagöz yazısından önceki " portakal renkli daire" olmalıydı...

...Ve Torje golü o kadar rahat attı ki top arka reklam panosundaki Osmanlıspor kelimesinin "AN" harflerinin oralardan ağlarla buluştu...Çok rahat goldü..90 tabir edilen yere ve uzak köşenin dibine atmasına bile gerek kalmadı....

Yukarlarda biryerde yazılmış " Onur bunu bilerek yapıyor...sıçrayarak, mesafe alarak daha rahat kurtarmak için..." (yapmayın

Onur'a sezon başı yapılan haksızlıkta onu en önde savunlardandım. Ancak kafası karışık ve belli ki ilk 11'de oynamak belki de takımda kalmak, oynamak istemiyor ve kendini çaptan düşürmek için, gözden düşürmek için bunları yapıyor....Onur kendince haklı olabilir, ancak bunu teknik ekibe söyleyip " kusura bakmayın, kafam karışık, kendimi futbola ve takıma veremiyorum ve benim yüzümden TS markasına, klubüne, camiasına zarar gelmesini de istemiyorum, beni belli bir süre maruz görün, yıllık alacağımda da indirime gitmeye razıyım" deme jestini yapmalıydı gibime geliyor...

Aksi taktirde bakın takım ne hallere düşebiliyor....geçen hafta ve bu hafta maçlarında somut olan bir şey kaybedilen 6 puan ve tff'nun her galibiyete verdiği 1 trilyona yakın paradan 2 trilyon kaybettiğimiz, ayrıca bunun bir de psikolojik boyutu var ki bu durum puanlarla ve dolarlara hesaplanamaz....
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• ilk golde hatalı olabilir ama vuruş da iyiydi. bi de mbia zıplamassına rağmen kafasının hemen üstünden geçti top. barajlar kalecileri yanıltır hemen göremezler bizim tv de gördüğümüz gibi. zaten kaleciler durdukları yerleri biraz atışı yapacak futbolcuyu etkilemek için belirlerler. onur torje nin barajını oraya atmasını istiyordu zaten o da oraya doğru atıştan önce hareketlendi. ama bir an durakladı dikkat ederseniz sonra topa atladı. sanırım barajı geçmeyeceğini düşündü

Yorum

• Sezon başında eğer hurma ve şotayla arasında kriz çıkmasaydı bugün Onur bu kadar tartışılmayacakdı..

Yorum

• Eğer Hakan kalsaydı böyle basit goller gemezdi.Adam 17 maç oynadı 1 tane kolay gol yediğini görmedim ben.Onur acilen kadrodışı bırakılıp yerine Estaban oynamalı.

Yorum

• Onur Bey için topun kaleye ulaşmasına izin veren her futbolcu hatalıdır, azarı haketmiştir. Herifler ceza sahasının çok gerisinden şut çekiyor onda bile açıyor ağzını, yumuyor gözünü. Yapma gözünü seviyim ilk seneler böyle huyların yoktu.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi de Ersan rakip takımın futbolcusu değil mi ?
              Abi sırf savunacam diye olur olmaz örnekler veriyorsun.Hiç gerek yok bunlara.
              Farkındayım ersanin rakip takım oyuncusu olduğunun , herkesin tepkisi farklı , sikeciligi benimsemiş ayu kendi takımında kusur görmez , gol atmaya çalışan rakip takım oyuncusunu küfür ederek yakalamaya çalışmak nedir .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• kaptan kendinde değil hala. bir maç dinlendirilmeli. olmazsa bir maç daha. en fazla 2 maç yeterlidir. daha fazlasına gerek yok. oynadıkça form tutacaktır.

Yorum

• Bazı arkadaşlarımızı hiç anlamadım, bundan sonra da anlayacağımı düşünmüyorum.

İlle de birilerini asmak mı gerek? Ya da bir suçlu mu ilan etmeliyiz?

Keşke biraz bakış açılarımız değişse...

Keşke...

Arkadaşlar, Onur hatalı goller yemiştir, formsuzdur.

Haklısınız. Ben de o golleri kendisine yakıştıramadım.

Kendisinden daha iyi bir performans bekliyordum.

Fakat olmadı...

Amacımız Onur'u kazanmaksa, ona destek olmamız şart!

Bazılarının yaptığı gibi, "Hatalı goller yiyorsun kendine gel lan!" diyerek kimseyi kazanamayız.

Önce bunu anlatmamız gerek.

Taraftar olarak önce bunu özümseyip, sonra Onurumuzu kazanmalıyız.

Yorum

• Yukarıdaki videoda baya frikik golleri var. Direğin dibine yapışanı var, diğer köşeyi gole açık bırakmış dersin. Ve tabiki gol olmuş.

Aynı şekilde "Onur'un durduğu yer yanlıştı daha ortada durmalıydı" diyenler için de güzel goller var. Hepsi keklik gibi avlanmış. Hatta üzerine gelen topu seyreden var.

Yani bu tip gollerde kaleciyi eleştirmek futboldan anlayan adamın işi değil. Sonuçta kalenin neresinde durursan dur. O top barajı geçmiş ve çerçeveye yönelmişse kaçış yok arkadaşlar.

İkinci ve üçüncü gollerde de hatalı diyenler var ki onları kime havale edeceğim bilemiyorum. Hani neredeyse "neden kolları Müfettiş Gadget gibi uzamadı?" diyecekler.

Suç Onur'un yine de. Adam çıtayı fazla yüksek tuttu. Vasat olarak kariyerine devam edebilir bundan sonra.
                    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 17:24.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Kalecinin durduğu yerden çok topun nereye gittiği de önemli.Video da bunu rahatça görebiliyoruz.Çoğu frikik de top kalecinin uzanamayacağı yere gidiyor.
                      Torje'nin frikiği ise köşeye falan gitmedi.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalecinin durduğu yerden çok topun nereye gittiği de önemli.Video da bunu rahatça görebiliyoruz.Çoğu frikik de top kalecinin uzanamayacağı yere gidiyor.
                        Torje'nin frikiği ise köşeye falan gitmedi.

Sen bi geçen yıl Ekici nin frikik gollerini izle .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Konya macinda onur oynamasa takim gol yese burada kimileri yine onuru elestirmeye gelir Insallah Onur seneye Avrupaya giderde rahatlarsiniz. Amator baskanin oldugu yerde amator kafali taraftar oldugu yerde onurun kalmasi dogru degil. Onur kac kurtul
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen bi geçen yıl Ekici nin frikik gollerini izle .
                            Ekici attı diye rakip kaleci hatasız mı oldu şimdi,Ekici mi güzel mi vurdu yoksa kalecimi yedi.Veya Torje mi iyi vurdu yoksa Onur mu güzel yedi.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekici attı diye rakip kaleci hatasız mı oldu şimdi,Ekici mi güzel mi vurdu yoksa kalecimi yedi.Veya Torje mi iyi vurdu yoksa Onur mu güzel yedi.
                              Sen eğer futboldan anliyorsan, bir frikik vuruşu barajı geçmiş ve çerçeveyi bulmuşsa ve vuruş hızıda iyiyse bunu kim başarılıydı diye tartismazsin , elinizden gelse atılan bütün frikik golleri kaleci hatasından yeniyor diyeceksiniz , vuran adam bir frikik nasıl atılması gerekiyorsa öyle attı , he bu top çıkarılır mi kaleci çok mükemmel bir iş çıkarır şansida yerinde olur çıkarır , ama bu 10 da 7 di olur, en az 7 si gol olur .
                              En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 20:24.

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iki hafta önce üye olmuşsun.
                                yazdıklarına baktım.
                                yarısında onuru kötülemişsin.
                                yapma...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X