Yukardaki fotoğrafta Onur'un durması gereken yer normalde arkadaki reklam panosundaki dünyagöz yazısından önceki " portakal renkli daire" olmalıydı...
...Ve Torje golü o kadar rahat attı ki top arka reklam panosundaki Osmanlıspor kelimesinin "AN" harflerinin oralardan ağlarla buluştu...Çok rahat goldü..90 tabir edilen yere ve uzak köşenin dibine atmasına bile gerek kalmadı....
Yukarlarda biryerde yazılmış " Onur bunu bilerek yapıyor...sıçrayarak, mesafe alarak daha rahat kurtarmak için..." (yapmayın

Onur'a sezon başı yapılan haksızlıkta onu en önde savunlardandım. Ancak kafası karışık ve belli ki ilk 11'de oynamak belki de takımda kalmak, oynamak istemiyor ve kendini çaptan düşürmek için, gözden düşürmek için bunları yapıyor....Onur kendince haklı olabilir, ancak bunu teknik ekibe söyleyip " kusura bakmayın, kafam karışık, kendimi futbola ve takıma veremiyorum ve benim yüzümden TS markasına, klubüne, camiasına zarar gelmesini de istemiyorum, beni belli bir süre maruz görün, yıllık alacağımda da indirime gitmeye razıyım" deme jestini yapmalıydı gibime geliyor...
Aksi taktirde bakın takım ne hallere düşebiliyor....geçen hafta ve bu hafta maçlarında somut olan bir şey kaybedilen 6 puan ve tff'nun her galibiyete verdiği 1 trilyona yakın paradan 2 trilyon kaybettiğimiz, ayrıca bunun bir de psikolojik boyutu var ki bu durum puanlarla ve dolarlara hesaplanamaz....
Yorum